- 14 Eylül 2013
- 1.050
- 972
- 73
- 34
Belki sıkıntıma çare olmayacak ama konuşmazsam catlayacagim bnm 4 aylık bi kızım var kv ve kp bize cok yakın oturuyor iki güne bi cocuk görmeye geliyorlar neyse ilk olayımız söyle oldu bnm kp sözde cocuk seviyor daha 1 aylıkken cocugun dudağından opuyor Nasıl bi mantıksa bu sebepten dolayı ben esime cemkirdim o da gitti ailesine cemkirdi sonra sırf arada küslük olmasın diye gittim konuştum onlarla neden bunu yapmaması gerektiğini anlatmaya çalıştım anlaMadi tabi ki bi de saVurması hergün tv de dedeler torunlarını dudağındaN öpüyormuş hangi tv ise bu neyse bi suru tartışmanın sonunda bunlar dedi size gelmeyeceğiz Bidaha aradan 4 gun geçti geldiler bugun de kv me 40 kere seker verme seker zararlı bu cocuk şekerli yemeğe alışırsa diğer seyleri yemez dememe rağmen gözümün içine baka baka seker yalattı çocuğa tabi ben yine esime patladım o da annesine kızdı kadın yine diyor ki gelmeyeceğiz size bi daha offf gelmezseniz gelmeyin napayim yanı o kadar arada kaldım ki ya Alın çocuğu dudağını mı öpüyorsunuz poposunu mu öpüyorsunuz seker mi veriyorsunuz bal mı veriyorsunuz naparsaniz yapım diyeceğim yada bi omur boyle Papaz olacagiz