• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Nefret ettirdiler

bayan34

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
14 Eylül 2013
1.050
972
73
34
Belki sıkıntıma çare olmayacak ama konuşmazsam catlayacagim bnm 4 aylık bi kızım var kv ve kp bize cok yakın oturuyor iki güne bi cocuk görmeye geliyorlar neyse ilk olayımız söyle oldu bnm kp sözde cocuk seviyor daha 1 aylıkken cocugun dudağından opuyor Nasıl bi mantıksa bu sebepten dolayı ben esime cemkirdim o da gitti ailesine cemkirdi sonra sırf arada küslük olmasın diye gittim konuştum onlarla neden bunu yapmaması gerektiğini anlatmaya çalıştım anlaMadi tabi ki bi de saVurması hergün tv de dedeler torunlarını dudağındaN öpüyormuş hangi tv ise bu neyse bi suru tartışmanın sonunda bunlar dedi size gelmeyeceğiz Bidaha aradan 4 gun geçti geldiler bugun de kv me 40 kere seker verme seker zararlı bu cocuk şekerli yemeğe alışırsa diğer seyleri yemez dememe rağmen gözümün içine baka baka seker yalattı çocuğa tabi ben yine esime patladım o da annesine kızdı kadın yine diyor ki gelmeyeceğiz size bi daha offf gelmezseniz gelmeyin napayim yanı o kadar arada kaldım ki ya Alın çocuğu dudağını mı öpüyorsunuz poposunu mu öpüyorsunuz seker mi veriyorsunuz bal mı veriyorsunuz naparsaniz yapım diyeceğim yada bi omur boyle Papaz olacagiz

Bu ne swcmalik bir aylık çocuğu dudağından öpme hemde dede!! KV ne gelecek olursak aynı benim KV. Ne meraklılar çocuğun ağzına birşeyler tikistirmaya zararlı olduğunu bilmiyorlar mi ya hiç sevmem çocuga karışmalarini

Seni kızdırmaya çalışıyor gibiler. Eşini dudağından mı öpüyorlarmış? Şeker olayını zaten söylemişsin. Aslında kendi oğullarını üzüyorlar.

hadi kv yapsa bi yerde dicemde ki oda hatali kp dudaktan öpmesi ne demek yaa çok sacma ama esinize de köpürmek yerine onlara ćemkirin laftan anlamazlar gibi Allah yardimciniz olsun ama cocugunuzun psikolojisini alt üst edecekler bu gidişle

Seni kızdırmaya çalışıyor gibiler. Eşini dudağından mı öpüyorlarmış? Şeker olayını zaten söylemişsin. Aslında kendi oğullarını üzüyorlar.
Banada inada yapıyorlar gibi geldi çünkü aynı benim KV... İnadına yapardı herşeyi kizdigim halde bir myddet sonra düzeldi

Bence senin kp tv degil baska bi sey izlemis.
Bu zamanda insan hala cocuklarin dudaklarindan opulmemesi gerektigini ogrenememisse ne yaparsan bos, seker vermek nedir. Hey Allahim.
Guzelce anlatiyosun anlamiyorlar. Ne yapsan bilemedim..

Bugun kv diyor ki bi de komşusu su veriyormuş kasıkla bi de anlatıyor doktoru su verme demiş ama komşusu kaSığA alışsın diye veriyormuş bana diyor sende ver ya 6 sene tıp okumuş üstüne bi de uzmaNlik yaPmis doktor bilmiyor bunun komşusu biliyor herşeyi te allahım ya

Bugun kv diyor ki bi de komşusu su veriyormuş kasıkla bi de anlatıyor doktoru su verme demiş ama komşusu kaSığA alışsın diye veriyormuş bana diyor sende ver ya 6 sene tıp okumuş üstüne bi de uzmaNlik yaPmis doktor bilmiyor bunun komşusu biliyor herşeyi te allahım ya
Su verebilirsiniz 4 aylık olmuş bi sakınca yoktur ama bi çay kaşığı kadar felan ama obur konular da çok haklisinix çok can sıkıcı bir durum maalesef böyle insanlar hala var brenimkiler de oyleydi

Kizim uyuyalı 2 saat oldu en acilinden bnmde uyumam lazım ama sinirden uyuyamıyorum cocuk uyanacak birazdan ben yine uykusuz

Kizim uyuyalı 2 saat oldu en acilinden bnmde uyumam lazım ama sinirden uyuyamıyorum cocuk uyanacak birazdan ben yine uykusuz[/QUOTE
Çok çok iyi anlıyorum seni benim kilerde öyleydi eşim çit cikarmazdi şimdi herşeye karışıyorlar ama sen yapma dedikce inat yapıyorlar gibi geldi

Bncede inat yapıyor kadın sen ne dersen de ben bildiğimi okurum hem de gözünün içine baka baka diyor ama öyle olmadı iste yedi paparayı offff cnm cok sıkkın bunlara Nasıl cocuk emanet edip ise gideceğim ben

Bende kaynanamin ogluma yaptigi bir hareketten dolayi nem kaptim hicbir zaman yanliz birakmayi düsünmüyorum. O gece uyuyamamistim resmen, gözümün önünden gitmedi yaptigi sey. Yazik bebekler oyun saniyor birde onlara yapilan herseyi. Bir imkan bulun ise gidince cocugu onlara birakmayin. Kendi anneniz yakininizda degilmi?

Back