Nefret Ettiğimiz Ünlüler

Gülşen ve Hande Yeneri gıcıklıkta tek geçerim :lepi:bunların üstüne gıcık yok bence
Ayrıca ıbrahim Tatlısesi pek sevmezdim, Yıldız Tilbeye yaptığı terbiyesizlikten sonra iyice nefret ettim
Gülben Ergen çok yapmacık,
Seda Sayan kendine Prof bir imaj çizmeye çalışıyor
Şimdilik bu kadar canlarım.

Gülşen ve Hande Yeneri gıcıklıkta tek geçerim :lepi:bunların üstüne gıcık yok bence
Ayrıca İbrahim Tatlısesi pek sevmezdim, Yıldız Tilbeye yaptığı terbiyesizlikten sonra iyice nefret ettim
Gülben Ergen çok yapmacık,
Seda Sayan kendine Prof bir imaj çizmeye çalışıyor
Şimdilik bu kadar canlarım.

hepsine katılıyorummm ....

Bence sevdiğimiz ünlüler die bi topik açılsa daha doğru olurmuşş,sewilmeyen o kadar çok kii

Kenarımın imparatoru :bbo: sevmiyorum seni pis şey
ısmail yk Krosundan nefret ediyorum...
50 sarışın programındaki tüm sarışınlar intihar etsinler bence hem aşırı salaklar hem çok çirkinler midemi bulandırıyolar...
Cem yılmaz....Böğürerek gülmeyi espri yaptım sanıyor...ve bütün esprileri belden aşağı... seviyesiz ...

lerzanmutlu22922002.jpg

Lerzan Mutlu kadar itici,yapmacık bir kadın daha var mı ya, görünce tüylerim diken diken oluyor. Birde Gökhan Özen... Ne sesini ne de tipini beğenmiyorum.

tüm yapmacıklığıyla Gülben Ergen,
tüm gıcıklığıyla ve abla tavırlarıyla Seda Sayan
tüm kendini beğenmişliğiyle Hülya Avşar
tüm beceriksizliğiyle Gökhan Özen Çok üzgünüm çoook
hepsini tokatlayabilirim bulduğum yerde kaydirigubbakcemile3

hülya avşar lerzan mutlu seda sayann aklıma gelenler şimdilk bunlar ama daha çok var=)

beren saat pınar karahanlı aysun kayacı cansu dere ferhat gocer ebru gundes safıye ve faik sewmıoooorummm gormk ıstemıyoruumm

seda sayan hülya avşar ve gülben ergen kendilerini bişey zannediolar
ibrahim tatlıses yeter artık şarkı sölemesin bence
derya baykalda kişiliğine bişey diyemem ama o programı götüren yanındaki sibel bence derya baykalın yaptığı şeyler hiç güzel değil

Nefret etmiyorum ama bu kızı sevmiyorum
Bu kızın nesi güzelde dizilerde başrol oynuyor o da ayrı konu ama hiç beğenmiyorum selen seyveni

5550.jpg
selen seymen i bende beğenmiyorum oyunculuğunu da aynı şekilde başrol oynuyr çünkü hatrı ve adı geçen usta yönetmenin yeğeni diye biliyorum...
bu arada esra ceyhan aman allahım nasıl bşi bu demekten kendimi alamıom öööö diyorum .....

bi seda sayan ( kendini cia ajanı zannediyo ıyk )
bide ibrahim tatlıses krosu..
:1closedeyes:

Gülben ergen çok yapmacık..
Kendini çok üst seviyelerde filan görüyor..
Zamanında çıkan kasetini unuttu..
Mustafa da onu aldı..

ibrahim tatlıses,hülya avşar,okan bayülgen şimdilik aklıma bunlar geliyo ama baya var

doğuş
nihat doğan
küçük emrah (küçüklüğü kalmadı ama)
ibrahim tatlıses
tuğba ekinci
latif doğan
ismail türüt
mahmut tuncer
ismail yk

şimdilik bunlar.eee daha ne olsun akannehirsırnaşık şey

X