Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
valla o kadar çok hangi birini yazacan :bbo: başta siyasete bulaşmış kişileri sevmem ve kadınlardan kendini seks idolü göstermeye çalışanlardan (özellikle aysun kayacı bu ikisine girio boşkafalı), kroların şahlarından (ismail yk, ibrahim tatlıses...) kim ne derse desin HADıSE !!!!!! aptal yaratık ya. sezen aksuya da helal olsun deli oğlan şarkısı yüzünden bi sürü krolardan ve türevlerinden(bazıları düzgn görünümlü:S ) laf yedik. o şarkı çaldığında yüzüm ekşio ve ismailyk'nın şarkılarından
Hülya Avşar. (ne üretiyor Allah aşına, ne katıyor ülkeye, tüketici asalak bir show kadını)
Ece Erken (gerçekten zekasında ciddi sorun var)
Tuğba Özay ( görmeye tahammülüm yok hele hiç konuşmasın dişleri görünmesin)
Mehmet Ali Erbil (programlarından tiksiniyorum. normalde iyi biri sanırım ama)
Esra Ceyhan (yapmacık gülüşler, ego manyağı)
Seda Sayan (Tr nin en komik kadını bence)
İbrahim Tatlıses (hala TV de her yerde...bıktık) :tomato: :tomato: :tomato: :tomato: :tomato: :tomato:
--------
Gülben Ergeni seviyorum...sesi de pek çok gereksiz isimden kat kat iyi. Tarzı da hoş, evliliği ve aile yaşantısı da gayet düzgün. üretiyor kadın bi kere. aferin.şutarafagitti
beren saato baygın baygın bakışları beni bitiriyo gıcık oluyorum ece erkenyağcının teki kim gelse programına türkiyenin en güzeli en yakışıklısı oluyor nihat doğanbakışları ve sözleriyle magazinin bulunmaz kumaşı ıyy lerzan mutlulerzan mutlu siz mutlu öğğ davut güloğlugüleyrum haluna katula katulaaananiknanik daha var ama ilk aklıma gelenler bunlar
bülent ersoy,hadise,ferhat güzel,ibrahim tatlıses,fatih ürek,seda üren,nihat doğan,ismail yk,ceza,aysun kayacı,ajdar(şapşal),safiye soyman ve faik ikilisi,pamela anderson,yeliz yeşilmen,demet akalın,ahmet çakar,tuğba ekinci,ceylan,cankan,banu alkan,petek dinçöz,esra -ceyda kardeşler......... daha çokkk var ama baya aklıma gelmiş haha hepsi birbirinden gerizekalı oskarlık ünlü sıfatına giren boş tenekeler...
İlk aklıma gelenler: İsmail yk ve türevleri ibrahim tatlıses. ebru gündeş serdar ortaç seda sayan, fatih ürek, gülben ergen lerzan mutlu özcan deniz gökhan özen esra erol pınar altuğ Aydın. .......
Hülya Avşar - Birincilik onunzemuszemus Pınar Altuğ:1ninca: Demet Akalın Mehmet Ali Erbil Seda Sayan Esra Ceyhan İbrahim Tatlıses Meltem Cumbul İsmail Yk Davut Güloğlu :mymeka:
şebnem schefer mı ne böle bi manken bozuntusu vardı bi kaşık suda boğarım. sonrasnda hülya avşar esra ceyhan ece erken ve yaptığı işle değil özel hayatlarıyla gündeme gelenlern hepsi
hangısını saysamkı gülben ergen demet şener seda sayan aysun kayacı sıbel can mehmet ali erbil lerzan mutlu sımdılık bunlar ama enaz %80i aklıma gelmıyor suan