Nefret Ettiğimiz Ünlüler

valla o kadar çok hangi birini yazacan :bbo: başta siyasete bulaşmış kişileri sevmem ve kadınlardan kendini seks idolü göstermeye çalışanlardan (özellikle aysun kayacı bu ikisine girio boşkafalı), kroların şahlarından (ismail yk, ibrahim tatlıses...) kim ne derse desin HADıSE !!!!!! aptal yaratık ya. sezen aksuya da helal olsun deli oğlan şarkısı yüzünden bi sürü krolardan ve türevlerinden(bazıları düzgn görünümlü:S ) laf yedik. o şarkı çaldığında yüzüm ekşio ve ismailyk'nın şarkılarından:kızgın:

Paris Hilton....Off diyorum ya...

Hülya Avşar. (ne üretiyor Allah aşına, ne katıyor ülkeye, tüketici asalak bir show kadını)

Ece Erken (gerçekten zekasında ciddi sorun var)

Tuğba Özay ( görmeye tahammülüm yok hele hiç konuşmasın dişleri görünmesin)

Mehmet Ali Erbil (programlarından tiksiniyorum. normalde iyi biri sanırım ama)

Esra Ceyhan (yapmacık gülüşler, ego manyağı)

Seda Sayan (Tr nin en komik kadını bence)

İbrahim Tatlıses (hala TV de her yerde...bıktık)
:tomato: :tomato: :tomato: :tomato: :tomato: :tomato:

--------

Gülben Ergeni seviyorum...sesi de pek çok gereksiz isimden kat kat iyi. Tarzı da hoş, evliliği ve aile yaşantısı da gayet düzgün. üretiyor kadın bi kere. aferin.şutarafagitti

beren saat o baygın baygın bakışları beni bitiriyo gıcık oluyorum
ece erken yağcının teki kim gelse programına türkiyenin en güzeli en yakışıklısı oluyor
nihat doğan bakışları ve sözleriyle magazinin bulunmaz kumaşı ıyy
lerzan mutlu lerzan mutlu siz mutlu öğğ
davut güloğlu güleyrum haluna katula katulaaananiknanik daha var ama ilk aklıma gelenler bunlar

bülent ersoy,hadise,ferhat güzel,ibrahim tatlıses,fatih ürek,seda üren,nihat doğan,ismail yk,ceza,aysun kayacı,ajdar(şapşal),safiye soyman ve faik ikilisi,pamela anderson,yeliz yeşilmen,demet akalın,ahmet çakar,tuğba ekinci,ceylan,cankan,banu alkan,petek dinçöz,esra -ceyda kardeşler......... daha çokkk var ama baya aklıma gelmiş haha hepsi birbirinden gerizekalı oskarlık ünlü sıfatına giren boş tenekeler...

beren saat...gıcık oluyorum böle bi kaşık suda boğasım geliyo bide pelin karahan

ebru gündeş tugba özay gülben ergen şimdilik aklıma gelenler bunlar

İlk aklıma gelenler:
İsmail yk ve türevleri
ibrahim tatlıses.
ebru gündeş
serdar ortaç
seda sayan,
fatih ürek,
gülben ergen
lerzan mutlu
özcan deniz
gökhan özen
esra erol
pınar altuğ
Aydın.
.......

özgü namal
gülben ergen
ismail ykdan nefret bile edemiyorum..
seda sayan
esra ceyhan

ik olarak aklıma gelen bunlar..

Hülya Avşar - Birincilik onunzemuszemus
Pınar Altuğ:1ninca:
Demet Akalın
Mehmet Ali Erbil
Seda Sayan
Esra Ceyhan
İbrahim Tatlıses
Meltem Cumbul
İsmail Yk
Davut Güloğlu :mymeka:

şebnem schefer mı ne böle bi manken bozuntusu vardı bi kaşık suda boğarım. sonrasnda hülya avşar esra ceyhan ece erken ve yaptığı işle değil özel hayatlarıyla gündeme gelenlern hepsi

hangısını saysamkı
gülben ergen
demet şener
seda sayan
aysun kayacı
sıbel can
mehmet ali erbil
lerzan mutlu
sımdılık bunlar ama enaz %80i aklıma gelmıyor suan

beren saat-koca agzyla seksi gulmeye clşıo olmasıı gözlerini kısıp bakması
demet akaalınnn -ıyyyyy yanı özellkle yazın gözunun akıyla gece secilebılen bı uzaylı,zift gbi smsyah
gulben ergenn- bi zamanlar sewiodum uygunsuz videoları cıknca sewmemeye başladım şmdi aile kadını gbi durmaya calışıoo
gamze özcelik-salak bi kızz
aysun kayacıı-cok salaaak kndini bşy sanıo
ismail yk-garip gercekten garıp
esra-ceyda kardeşler-dicek bşy bulamıorm gercekteen
:eek:klava::eek:klava:

Nefret etmiyorum ama bu kızı sevmiyorum
Bu kızın nesi güzelde dizilerde başrol oynuyor o da ayrı konu ama hiç beğenmiyorum selen seyveni

5550.jpg

ismail yk basta olmk üzere
seda sayan,paris hilton,gülben ergen,aysun kayacı,ece erken, esra ceyhan,serdar ortaç.............

Genelde herkes aynı kişilerden hoşlanmıo ben de size katılıorummm

gülben ergen hayranlari cok sanmistim ben yaa CADIARZU
benim nefret ettigim ünlüler oldukca fazla simdi aklima gelenler paris hilton, aysun kayaci, ibrahim tatlises, cankan, ismail yk, esra ceyhan, seda sayan, hülya avsar, helin avsar, ajda pekkan, sibel can, demet akalin, hande yener vs vs vs saysam bitmez..

X