Nefret Ettiğimiz Ünlüler

hadiseden nefret ediyorum.görmeye bile tahammülüm yok ekranda.kendi köyüne dönse artık

Bende Hülya Avşar'ı sevmiyorum.Davranışları olsun konuşması olsun çok itici geliyor.Ve de çok cıvık.Hele ki O Ses Türkiye'de!

aklıma gelen ilk isim seda sayan oldu :/

benmde aklıma gelen ilk isim gülben ergen oldu.hiç doğal gelmiyor nedense bana. 2.si de hazal kaya. çok myy mıyy bir kız.

benmde aklıma gelen ilk isim gülben ergen oldu.hiç doğal gelmiyor nedense bana. 2.si de hazal kaya. çok myy mıyy bir kız.

benımde aklıma gelen ilk isim gülben ergen o tavır hareketleri çok yapamacıkkk... programını gördügümde direk kanalı degiştiriyorum

hadiseee..! kadında Türkçe şarkılarda ses diye birşey yok... klipleri klip değil .. neyse ağzımı bozmayayım gece gece :)

müge anlı
serdar ortaç
demet akalın
...........
:KK47: :KK47: :KK47:

seda sayan, gulben ergen, demet akalin, hulya avsar, acun ilicali, hadise asiri yapmacik hic samimi degil ozellikle...sisko bacaklarindan da fenalik geldi ya kilo versin ya da onlari kapasin! sinan cetin, petek dincoz, can tanriyar, mahsun kirmizigul, ibrahim tatlises...
sadece suan aklima gelen isimler bunlar surekli ekranda olduklari icin...

Son düzenleme:
Saba Tümer !!!
Asuman Krause midir nedir bi de o ... Gülben ,Hülya falan saymim artık herkes söylemiş:)

Esra Erol var bi de çok yapmacık..Çok kaliteli bir iş yapıyomuş gibi görüyor kendini !!!5 para etmez adamları topluyor oraya

BEREN SAAT: ye-te-nek-siz kardeşim. doğru kişilerle birlikte olup güzel projelerde torpiliyle rol kapmasa iki günde unutulacak bir şahsiyettir kendisi.

BERGÜZAR KOREL: tam anlamıyla etik yoksunu ve yeteneksiz olduğu için. şimdiki kocasını, ilk karısının gözlerinin içine baka baka nasıl ayarttığını ben unutmadım. magazin gazeteleri unuttu ama ben unutmuyorum bergüzar'cım. öptm, kib, bye

HADİSE: belsiz, bacakları da kütük gibi. torpilli ağabeyleri 'bu kızı seksi ve meşhur edecez' diye karar vermiş ama olmayınca olmuyor be ya.

KEREM ALIŞIK: yahu bir insan babasından, annesinden hiç mi bir şey almaz. hiç babasının oğlu değil. bari dayısına çekseydi ama şiirleri de tırt. bizzimle deyyilsın!

DENİZ SEKİ: hapislere falan düştü ya, zerre acımadım hohohoh. fakir ve çirkin olduğu için hakir gördüğü nazire şenlendirici'nin gözüne sokarcasına tv'lerde aşkını ilan ederse olacağı budur. kimsenin ahı kimselerde kalmaz böbeyyim. ha bi de hapis yattığı için bayhan'ı küçümsemişti bu. ironiden çatlamak üzereyim.

Seda Sayan.. :120:
Gurbaney Gurbaney.. :120:

kokulu öpücük yolluyorum bacımmmmmm :)) ıyyyy ne iğrenç yaaa!! bi de nihat doganla dans edıyorlardı ya :/ bitanesinden bitanesine :/ böyykk

:120::120::120::120::120::120::120::120::120::120::120:

Fenalık Geldi.. :KK1:

Edit : Konular Karıştı.. :KK1:

Son düzenleme:
X