• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kekler - Pastalar Nefisss JELLİ TAVUK GÖĞSÜ TARİFİMMM

HuzuRRR

Bşlngç:73.0 Gncl:69.8
Kayıtlı Üye
19 Ekim 2015
6.464
25.737
548
31
9
image.jpeg
image.jpeg
image.jpeg
image.jpeg
Hanımlar size çok pratik ve çok nefis bir tarifimi yazıyorum

MALZEMELER

1 paket süt
2 kahve fincanı un
Yarım paket margarin
8 yemek kaşığı şeker
1 paket şekerli vanilin

ÜZERİ İÇİN
Jel( hazır pakette satılıyor)

YAPILIŞI
Margarini tencereye alalım iyice eridikten sonra unu ekleyelim unu toparlayıncaya kadar karıştıralım unu toparlayınca hemen sütünü ekleyelim biraz karıştırıp şekerini atalım kaynayıncaya kadar aralıksız karıştıralım kaynayınca altını kapatalım şekerli vanilini de ekleyip mikserle 1 dk çırpalım( tavuk göğsümüz muhallebi kıvamında olacak) borcamı ıslayıp içine dökelim ve narlarımızı serpiştirelim üzerine ben nar kullandım muzla da çok güzel oluyor dilerseniz yarım saat dışarıda soğumasını bekleyelim soğuduktan sonra jelini hazırlayalım( jel paketlerinin arkasında 2,5 su bardağı yazıyor ama ben 2 su bardağı kullanıyorum çünkü daha iyi donuyor ve kalıp gibi çıkıyor yarılmıyor) jeli bir tencereye döküp üzerine 2 su bardağı kaynamış sıcak suyu dökelim tozu eriyinceye kadar karıştıralım ocaktan alalım tavuk göğsümüzün üzerine gezdire gezdire dökelim hemen buzdolabına koyalım.afiyet olsun...

Back