• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Nefesinizi kesen kitaplar??

kinderr

Üye
Kayıtlı Üye
4 Ocak 2014
364
23
18
34
Konya
Sıkı sıkıya bağlandığınız, nefesinizi kesen duygularınızı ortaya çıkarttan ve okumak için can attığınız bağlayıcı kitaplarınız var mı kızlar?

Vuuuu okumayı çok seven bir toplum olduğumuz nasıl belli. Kızlar yok mu kimsenin bir önerisi.

Trevanian-şibumi okuldayken gizlice derste bile okumustum heyecanla

alacakaranlık serisini nefesimi tutarak okumuştum lise yıllarımda :37::9:
the host(göçebe) güzeldi sürükleyiciydi fantastik bir kitap
elif şafak-baba ve piç güzeldi
iskender palanın kitapları genelde çok güzeldir :34:

1 numara isee khaled husseini-uçurtma avcısı ve diğer kitabı bin muhteşem güneş. bunlar mükemmel kitaplar kesinlikle okumalısın!!!

Son düzenleme:
Sıkı sıkıya bağlandığınız, nefesinizi kesen duygularınızı ortaya çıkarttan ve okumak için can attığınız bağlayıcı kitaplarınız var mı kızlar?

kesinlikle Olasılıksız:23: bir de gözlerini sımsıkı kapat çok ama çok güzeldi.

Kızlar çok tesekkür ederim ilginiz için. Evet olasılıksızı lise dönemlerimde okumuştum halada aklımda olan nefis bir kitaptır, 'hayatta hiçbir şey tesadüf değildir, tesadüf diye birşey yoktur mutlaka birşey istemiştir olmasını'gibi bir cümlesi vardı.Bin muhteşem güneşide okudum çok güzeldi. Şuan uçurtma avcısını okuyorum sa nekadar geç kalmışım bu kitaba..

kızlar son zamnlarda beğendiğim kitap livaneliden kardeşimin hikayesi.herkese tavsiye ediyorum

Jean Christophe Grange kitapları beni benden alır. Siyah Kan ve Ölü Ruhlar Ormanı özellikle. Müthiştir. Önerimdir. :)

zülfü livaneli- kardeşimin hikayesi. çok kitap okumayı sevmezdim kitap okumayı sevdirtti 2 günde bitirmiştim kitabı

kizlar burasi bugun yazdigim 3.topik,senden once ben-jojo moyes...2 gunde bitirdim resmen kitaba asik oldum.gerci genelde kitaplarima hep asik olurum ben:21:

Murat Menteş Dublörün dilemmasına bayılmıştım. Zeka fışkıran bir roman.

ben viktor huqonun (sefilleri) bayilirim cok guel bir romandir.en taninmis romanlari okudum ama hic birinden ayni duyquyu yasayamadim.:16:

Efendi Beyaz Turklerin Buyuk Sirri Soner Yalcin imzali inanilmaz surukleyiciydi 2004 yilinda okumustum Tc nin yakin siyasi gecmisini merak edenlere...

Sent from my iPhone using Kadınlar Kulübü

Kurk mantolo madonna astan cok skici geldi ama sonuna dogru nefessiz okdum:)

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Dan brown _ cehennem kesinlikle cok etkilendim ve soluksuz okudum...

GT-N7100 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Moskof Cariye Hürrem kitabı yani resmen muhteşem. Zaten muhteşem yüzyıl izlediğimden beri hürrem sultanın hayatı çok cezbedici geliyordu bu iyicene bu merak duygumu aşıladı. Soluksuz okudum resmen ♥

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Back