Nefes hastalığım var...Kurtulamıyorum bu huyumdan! :(

Bence sen kurtulamazsın bu hastalıktan.doktr bıle kafanda bıtır demiş ama sen hala doktorlar hep aynı seyı soyluyo fayda etmıyo dıyosun.Kafanda bıtırememişsinkı hala? bunu yapsan belkı ona bıle gerek kalmıcak,olaylara daha geniş acıdan bakmayı dene.relax ol.:1hug:

ne saçma ya hemen dayıyorlar uyuşturucu ilaçları, 1 ay sonra tekrar gel diyorlar. öyle ben de tedavi ederim!!!

hapları kullanmıcam zaten.. benim durumumun haplarla bi alakası yok :S
napalım bende böyle devam edicem hayata.. çözüm yok

psikoloğun ilaç yazma yetkisi yok.muhtemelen bitkisel ilaçlar önermiştir. ben o yüzden sana psikiyatra gitmeni önermiştim. çünkü bazı şeylere insan hükmedemiyo,ne kadar kafanda 'düşünme' desende elinde olmayabilir,yine tiksinebilirsin. bence ilaç kullanırsan rahat edersin,tedavi olmuş olursun.ama hiçbir psikoloğun ilaç yazma yetkisi yoktur,ilacı sadece psikiyatrlar yazabilir.

herkes aynı şeyi söylüyo ya düşünme düşünme napiyim kardeşim elimde değil........
hapta kullanmıcam hiçbişey kullanmıcam
napalım

canım burdaki herkes elinden geldiği kadar sana yardım etmeye çalışmış evet herkes aynı şeyi söylüyo çünkü bunun başka çaresi yok yada şöyle diyeyim burdaki dostlarımızın bizim için yapacağı başka bişey yok ozaman dediğin gibi böyle yaşamaya devam ediceksin sağlıcakla kalın...

bence sen obsesif kompulsif bozukluk hastasısın.. bi psikiyatra gitmelisin öncelikle, psikoloğa değil. ve de vereceği ilaçları düzenli kullanıp terapilerine devam etmelisin.

hayatta yapacak bir sürü işim var birde bunun arasında psikiyatriyle uğraşamam..buraya yazdım aparatif cevaplar alabileyim diye...
gitmem gereken okulum,çalışmam gereken derslerim,bakmam gereken köpek ve kedim,para kazanmak için işe gidiyorum,dershane var, artı olarak alternatif keman kursum var...
ohoo... ben yemek yiyecek vakit bulamıyorum siz psikiyatriye gidin diyorsunuz...
1-2 saat boş zamanım var ondada evimde geçiriyorum pc başında...
hayat zor.

bunun çözümü bi psikiyatristle olur biz de sana bunu söyledik istemiyorsan kendin bilirsin tabi ki yani hayat senin hayatın :)

lacrima nın dediği gibi hayat senin hayatın ama eğer bu psikolojik takıntılar sorunlar hayatını etkiliyosa tedavisi çözümü herşeyden önce gelirr...derslerdenn aileden bile hatta.çünkü bak kendin diyosun yakında insanlardan soyutlanma korkun var bu yüzden.herşeyin başı sağlık ve herşeyden önce gelen şey....

sen evlenemessin de..
kedi köpek beslemek de okadar temislik diil yaa annenin ağız kokusu çekemesken,kusura bakma ama psikiyatr bulsan kendine ii olur.

ilginc bir durum harbi allah yardimcin olsun...
ilk kez duyuyorum boyle bir sorun...herkesin nefesi kokabilir hatta senin bile bu insanin temizligi ile alakali degilki ya midesinde ya dislerinde bir sorun vardir...benimde etrafimda bir cok kisi var nefesi kokan ama beni ilgilendirmiyoki uzak dur konusurken mesafeli ol...ne zamana kadar surecekki kisilerden soguman..o zaman etrafinda kimsede kalmayabilir...bence yapman gereken karsindaki kisiyle konusurken aklina nefesi kokuyomu diye dusunmek yerine kendine mesafe koyarak dediklerine odaklanman diye dusunuyorum....allah yardimcin olsun tekrardan!!!

aslnda olayın şaşılacak bir yanı yok ama hani derler ya yaşanmadan bilinemez.
işte aynen öle bi sorun... :)
zaten mesafeli davranıyrm ama herşy aynı degşen bi şy yk

kedi köpek dediğim evlattan farksızlar.
neyse onları bu konuya dahil etmeyelim!

benimkisi hastalıkmıdır bilemiyorum....
tedavisi nedir

Konu ile alakası yok ama, hayvan sevmeyen insanlar sizi anlamaz.. Hayvanlar hergün yıkanmsa da insnalar kadar kötü kokmaz kesinikle, ama insanlar 1 hafta yıkanmasa yanında oturamazsınız, kaldıki hayvanlardan tikisinen instisnaların çoğu (istisnalar kaideyi bozmaz) kişisel temizliklerine özen göstermezler.. Hele yaz geldi şimdi toplu taşım aracına binmek bile işkence..
Sizin sorununuz tamamen psikolojik bence yardım alın, kimsnein size gülmeye hakkı yok.. :çok üzgünüm:

Canım sağlık sektöründe çalışan birisi olarak rahatsızlığının kesiniklikle psikiyatrik olduğunu söyleyebilirim, yalnız 5 dk dinleyip hemen ilaç dayayan bir yere gitme araştır soruştur kesinlikle terapi al, seans süresi en az 40 dk olmalı, ankara da olsaydın bir yer önerebilirdim, geçmiş olsun tekrar..

bende de bi ara oldu bu ama geçti yani 2 hafta bile sürmemiştir unuttum gitti
tabi benim kedi köpeğim yok bu konuda bi şey diyemeyeceğim
ama şöyle bi şey var cam bardaktan su içemiorum
kokuo gibi gelio
porselenlerde falan içiorum
dielim mutfağa gittim su içtim bardağı tezgaha koydum
on dakika sonra gidip o bardaktan tekrar içemiorum benden başka kimsenin içmediğini bildiğim halde.
başkasının evinde cam bardaktan içmeye mecbursam o an, burnumu kapatıorum nefes almadan içiorum suyu ve içtiğim suyun keyfini çıkaramıorum yani işkence gibi gelio o an su içmek ..

youthanasia7

o huy bendede var.

gonul1977

haklısınız,yanlış yere gittim sanırım..
ayrıca kedi köpek konusunu kapatalım bence insanlar beslemedikleri için anlamıyorlar biz ne söylersek söyleyelim hayvanlar onların gözünde pis bitli pireli kokan canlılardır bunu değiştiremeyiz..
halbuki köpeklerin ağzı insanlarınkinden 20 kat daha fazla hijjenik.. sokak köpeklerinin dişlerine bakarsanız bembeyazdır onlar fırçalamazlar,bakım yaptırmazlar dişlerine ama bembeyazdır normal bir insanın dişlerine bakılıncada altın sarısıdır nedense.. işte birde bu yönden bakalım...neyse

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…