sen bence çıldırmışsın ilk okuduğumda ne güzel temiz bir kız nefsine dedim ama kedi köpeğe kurban olursan bence sende tuhaflık var
ben değil nefesine kurban olmak kokularına bile tahammül edemiyorum kedi köpeğin,
sosyal davranışı yokturki onların heran yellenip dururlar,o kokuya kurbanmısın mesela..
insanın nefesinden haz etmemen normal,kaş bıyık aldırırken özellikle ama bu derece
tiksintiye gerek yok..
ben de dedigin seylerden rahatsiz olurum ama ozellikle uzak dururumm insanlarin dibine girmem birinin esnedigini gorsem kafami ceviririm. yani kendimi uzak tutarim delirmem.
bu kadar abartmana gerek yoktu be cicim.
abartma değil ki..
ne bileyim böyle bir huyum var sonradan oluştu tedavi olun diyorsunuz ama ne ile tedavi olacagım onuda söylesenize!!!!
psikoloja gittim dün.
derdimi anlattım..
belki inanmayacaksınız ama doktordada varmış benim huyumdan
oda öyle benim gibi nefes takıntısı varmış,titizmiş...aynen konuştuklarımızı yazdım..
DOKTOR:
günde bilmem kaç hastanın ağız kokusunu çekiyorum ama karşılıgında para veriyorum..para vermeseler ağız kokuklarını çekmem burada 1 dakika durmam dedi..
aynı huydan bendede var maalesef.2mizde bu takıntının derinlerindeyiz..
bu durum kalıcı bir durum değil..
bu durumu sorun haline getiren bizleriz...
anlyıorum başkalarının nefes kokuları seni iğrendiriyor olabilir..
mesela sen;
çok uzun bir yolda güneş tepede yürürken (yaz günü) çok terliyorsun.. ve yolda bir arkadaşını görüyorsun.. ve öpüşüyorsunuz..
o arkadaşına pis kokabilirsin.
bu herkesde olur..
dünya üzerinde bu sorunu tek yaşayan sen değilsin....
arkadaşında senden tiksinebilir..
ama bu geçici bir durum arkadaşın için...
ama sende kalıcı bir durum haline gelmiş...
yani canım anlatmak istediğim bu sorunu çözebiliriz.
fazla üstüne düşmemeye çalış..
tamam birinin yanında gegirip,gaz çıkarması yada ağzını açarak esnemesi hoş bir davranış değil ama herkes senin istediğin gibi yaşayamazki.
biraz onlarada saygı göstermelisin..
BEN:
ama doktor hanım bir insan bir toplulukta ağzını gere gere esneyemez.bu saygısızlıktır.
herkesin içinde öyle sesli olarak gegirilmez.saygısızlık adapsızlıktır bu.
ben rahatsız oluyorum bu durumdan.
bir çok kez denedim..
ama geçmiyor yemin ederim elimden gelen herşeyi yaptım inanın.
DOKTOR:
hayır elinden gelen herşeyi yapmadın.
olayı ilk önce beyninde bitirmeslin..düşünmemeye çalış.
sen şuan benimle yüz temasındasın ve rahatsız oluyorsun bakışlarından anlayabiliyorum...
sana bir kaç rahatlatıcı hap yazacağım... bunları 1 ay falan bir süre içinde bitirmen gerekiyor..
daha sonra kontrole gelirsin..
bu hapların yanında sakın kimsenin geğirdiğine esnediğine bakma düşünme onları kafanı çevir..
veya kısa süreliğine o ortamdan uzaklaş tamammı?hadi geçmiş olsun 1 ay sonra kontrole beklyirom...
_____
olay bu..
yine aynı şeyler herkes aynı şeyleri söylüyor.
doktor bile..
bu çözüm değil... :/
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?