• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Nefes hastalığım var...Kurtulamıyorum bu huyumdan! :(

nedense, doktorla olan konuşma bana inandırıcı,
gelmedi. belkide psikoloğun ilaç yazamadığından olmasın.CADIARZU

nedense, doktorla olan konuşma bana inandırıcı,
gelmedi. belkide psikoloğun ilaç yazamadığından olmasın.CADIARZU

ms. james bond'um benim zemuszemus

sanırsam arkadaş psikiyatrist ile psikologu kariştirdi
cunku eger hastaneye gitti ise once psikiyatra gider
o gerekli gorurse psikologa sevkeder...

yapmam gereken onca işim var demene rağmen bu yoğun maratonda neler takmışsın kafana güzelim yaa ..boşver bırak herşeyi gitsin ....
ben yaşını çok merak ettim canım senin bu arada ???? anneniz çok titiz yetiştirmiş olabilirmi sizi acaba obsesiflik boyutunda ??????

Son düzenleme:
öncelikle doktorla geçen diyalog falan bana çok basit geldi.böyle bi sorun başka bi psikolojik bozukluğun yansımasıda olabilir.bence deneyimli,güvenilir bi doktora başvur.

bende çok titizimdir hele ki senin yaşlarında özellikle..evde ablamla yatmam gerekirdi araya yastıklar dizerdim uykuda nefesi bana gelmesin diye hatta yön yapardım diğer tarafa gitsin diye. odamın ve işyerinde camı sürekli açıktır içerdeki hava sürekli değişsin kimsenin nefesi kokusu kalmasın, wcye banyoya biri çıktıktan hemen sonra girmem önce havalandırırım.aynı bardak çanaktan yemem.havlu değil kağıt havlu kullanırım gibi gibi .....çok var örnek ama inan bunalr kendine eziyetten ve bi süre sonra sinir takıntısından başka bişey değil.fazla önemsememek gerek.ortam eşya temizliğini yaparsın evet hijyen güzel bişeye ama karşımızdakide insan sonuçta değil mi.bazı insanların ağzında çürük vs yoktur yine ağız kokualrı vardır onlarında yapabileceği bişey yok....tavsiyem hayatta çok daha ciddi durumlar var böyle takıntı evhamlarla psikolojine yazık etme çok gençsin daha.hem yarın öbürgün kocan olucak hatta çocuun olucak altını değiştiriceksin :))

çocuugm falan olursa ondan tiksinmem o tür şeyler degilde yani nası anlatsam karşı tarafın nefesinden rahatsız oluyorum kendi nefesimdende rahatsız oldugum oluyor bazen ki dişlerim ve agız bakımıma aşırı önem veririm

evet sadece kendime zeiyet ediyorum ama elimde degil napsam kurtulamadım!!!!!

bende de bi ara oldu bu ama geçti yani 2 hafta bile sürmemiştir unuttum gitti
tabi benim kedi köpeğim yok bu konuda bi şey diyemeyeceğim
ama şöyle bi şey var cam bardaktan su içemiorum
kokuo gibi gelio
porselenlerde falan içiorum
dielim mutfağa gittim su içtim bardağı tezgaha koydum
on dakika sonra gidip o bardaktan tekrar içemiorum benden başka kimsenin içmediğini bildiğim halde.
başkasının evinde cam bardaktan içmeye mecbursam o an, burnumu kapatıorum nefes almadan içiorum suyu ve içtiğim suyun keyfini çıkaramıorum yani işkence gibi gelio o an su içmek ..

canım onun aynısı bendede var hep yeni bardak çatal kullanırım:) bide çok elimi yıkarım bi bezle bişey sileyim hemen yıkarım tekrar... benimde köpeğim var ben annemin babamın çatalından tabağından yemek yemem ama onun ağzından dilinden öpmesinden tükürcüğünden hiç tiksinmiyorum çünkü küçük olduğundanmıdır nedir hiç kokmuyor. konuyu açan arkadaşımızın dediği durumu ben sadece sevmediğim zorla konuştuğum insanlarda olmuştum yani o zaman ağız kokusu duyuyorum ama dünyanın sonu değil işim bitince unuturum gider. birde birşey sormak istiyorum ilerde kocan seni nasıl öpücek yani ondanda tiksinir durumda olursa bence o zaman doktora git yani yaz aylarında otobüsler falan gerçekten kötü kokuyor ama dayanılmayacak kadar değil sonuçta biz insanız o durum bizimde başımıza gelebilir. ama hayat kaliteni düşürücek kadar rahatsız ediyorsa o zaman tekrar bir uzmana görün

debaduju süper bı soru bualkisalkisalkis kız sen ramazanda napıyosun? yada evlenınce napıcan kocanın sabahları nefesı kokucak.. acilen doktora gıt yoksa yanlızlığa mahkumsun.. köpek sokakta ne görse yalıyo kedıde aynen onlardan iğrenmiyosunda arkadaşlarındanmı iğreniyosun...

evet onlardan iğreniyorum
napabilirim..
eleştiri değil yardım istedim..
bir eleştiri daha gelmesin lütfen..
ne yapabilirim tiksiniyorum elimde değil..
benim gibi olmayan anlayamaz
lütfen daha fazla knouşmayın

Canim bak bu kadar kisi gelmis sana care olsun diye dr git felan demis dusunmemeye calis aklina getirme demis sende tutmus yok benim zamanim yok yok dolu isim var dersim var gidemem dr yok akilimdan ataman yok ben boyleyim napiyim demissin maden insanlarin fikirlerine saygi duymuyon ugrasamam diyon neden care ariyon sen cidden iyi bi dr git buna cok ihityacin var

evet onlardan iğreniyorum
napabilirim..
eleştiri değil yardım istedim..
bir eleştiri daha gelmesin lütfen..
ne yapabilirim tiksiniyorum elimde değil..
benim gibi olmayan anlayamaz
lütfen daha fazla knouşmayın

Ya iyi de güzelim.
Neden buraya konu açıp yardım istiyorsun ki o zaman madem hiçbir fikre açık değilsin?
Bunca insan sana bir şey diyorsa bi oturup düşünmelisin öyle değil mi?
Senin durumun ciddi boyutta psikyatrislik ve tedavi edilmesi gerekir.
Yok ben memnunum halimden, vaktim yok, keman çalmak daha önemli diyorsan eğer hayat senin hayatın elbette, bize söz söylemek düşmez.
Ama en azından burada sana yol göstermek, fikir vermek isteyen insanlara söz söyleme.
Kapattır konunu madem, sevgiler saygılar yani.

arkadaşım sonradan oluşmuş bu takıntı sende
peki nasıl oluştu
hangi olay seni bu hale getirdi
hatırlıyormusun?

arkadaşım sonradan oluşmuş bu takıntı sende
peki nasıl oluştu
hangi olay seni bu hale getirdi
hatırlıyormusun?

ya ilkokul 7. sınıfa giderken başladı bu şey..
bi arkadaşım sarımsakmı ne yemiş..
derste knouşup duruyodu sıra arkadaşım...
bir anda igrenmeye başladım...
ona darkettirmemeye çalıştım..
öyle öyle başladı
sonra eve geldim abim gegirdi ya yapmasana vs vs konuşmaya başladım ..
oda inadırna yaptı inadına yaptı yaptı yaptı....
ve öyle öyle başladıı
esneme,gegirik,karşılıklı knouşma..
napiyim olmuyor geçmiyoe :A

valla arkadaşım benim takıntılarım saymakla bitmez öyle garip takıntılarım vardı ki
ailem bu kız yarın evlendiğinde ne yapacak derdi
şuan nelere takıntım olduğunu bile unuttum
yaşarken geçmez zannediyorsun ama zamanla geçiyor
birde fazla üzme kendini
bi insanla konuşurken nefesinin kokmasını bekleme şşimdi nefesi kokacak deme
unutmaya çalış hepimiz insanız bu tür şeyleri kabullendir kendini
ben böyle böyle yendim huylarımı şuan çevremle daha sağlıklı iletişim kuruyorum aslında herkes doğru söylüyor
önce beyninde bitecewk bu mesele
olmaz,olmuyor diye birşey yok ben bunu öğrendim
inşallah sende öğrenirsin

Back