• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Nefes darlığı

ozge066

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
30 Aralık 2024
13
1
1
24
Yaklaşık 4 ay olacak ve bu nefes darlığı devam ediyor bütün doktorlara gittim hiçbir şey yok dedi mide ile şikayetim yok mideden olabilir dedi sma mideden hiçbir sorunum yok 5-6 aydır regl olmuyordum 3/4 gün oldum ve nefes alışverişlerim düzeldi refgl kısa sürdü ve nefes darlığım yine başladı kafayı yiyeceğim artık hayatımı o kadar etkilemeye başladı ki hiçbir şey yapamaz oldum

Regli düzensizliği için doktora gittiniz mi, ilacı var ben de bir dönem düzensizlik yaşadım doktora gittim ilaç verdi ama ilacı kullanmadan adet oldum.

Kilonuz var mı? Kilo da nefes darlığı yapar yada hareketsiz yaşam. Düzenli yürüyüş yapın. Sigara içiyorsanız bırakın.

Yaklaşık 4 ay olacak ve bu nefes darlığı devam ediyor bütün doktorlara gittim hiçbir şey yok dedi mide ile şikayetim yok mideden olabilir dedi sma mideden hiçbir sorunum yok 5-6 aydır regl olmuyordum 3/4 gün oldum ve nefes alışverişlerim düzeldi refgl kısa sürdü ve nefes darlığım yine başladı kafayı yiyeceğim artık hayatımı o kadar etkilemeye başladı ki hiçbir şey yapamaz oldum
Nefes darlığı astımdan yada kalpten dolayı olur bende anlam veremedim açıkcası gögüs doktoruna gittiniz mı kendinizi kontrol edin en cok ne zama. Nefesiniz daralıyor kokular dan mı ortamdan mı yürüdükçe mi sabit kaldıkça mı hic dikkatinizi çeken noktalar oldu mu mesela ben alerjik astım hastasıyım merhaba nemli çamasır olan herde hemen tıkanıyorm kokular beni maffediyor soguk sıcak olayı beni zorluyor gibi olaylar sizde ne gibi etkiler görülüyor?

Back