Nefes darlığı

Merhaba çarpıntı larınız uzun sürüyor muydu bende aynı şeyi yaşıyorum

Geceleri en çok birde ne zman istirahat haline girsem başlıyor sonra başlıyor kaygılarım acaba kalp hastasımıyım diye halbuki doktora gittim bişeu yok dedi
Benim de özellikle sabah oluyor gece rahatım inanın doktor birsey yok dediyse yoktur kalbimizde bir sey olsa teknoloji çok ilerledi muhakkak çıkardı bizim sorunumuz psikolojik olduğuna inanmakta zorluk çekmemiz

Bende de var, başta alerjik astım dedi doktorum, sonraki kontrolumde iyisin çok şükür dedi, ama birden yine gelince , doktoruma tekrar gittim, psikolojikmen öylesin dedi, çünkü temiz tahlilerin dedi, psikiyatriye git dedi, ben gitmek istemedim, herkes senin elinde diyor, akşamları filan gece çok oluyor, bazen çarpıntı da oluyor, zor gerçekten, baş dönmesi filan
Ztn bende öyle düşünüyorum, yani bir şeyle uğraşınca geçer gibime geliyor, ama ztn Zamanla geçer diye düşünüyorum, evet banada herkes kızıyor sen kendin aşıcam diyor, ztn yapabilsem eziyet çektirmem kendime, aynen sizinde dediğiniz gibi psikiyatri çözüm değil, ben bir hafta psikiyatri ilaçları aldım, beni daha da kötü yaptı hemen bıraktım, Zamanla geçer diye düşündüm, geldiği an başka. He şeye odaklanın, bide şunun bilincinde olun geldiği zaman, nasıl olsa geçecek bir şey olmaz diyin, her zamanki nefes darlığım diyin, böyle böyle atlatacqz inşallah, inşallah şifamızı bulacaz, geçmiş olsun

Ya hiçbir şey kalıcı değil geçer tabiki sadece bu süreci kolay atlatmamizi diliyorum. Oyle boş konuşanlar sadece 1 saat bizim yaşadığımız şeyi yaşasalar emin olun böyle konuşamazlar ben he he diyorum sadece onlara. Denerim önerilerinizi Allah razı olsun amin inşallah en kısa zamanda normale dönmemiz dileğiyle..

Aynen öyle valla, atlatacaz Allah'ın izniyle, hiç bir şey kalıcı değildir

Bende de var yaa, ben bu sefer nefes almak için öksürüyorum, esniyorum sürekli, çok hayat kalitemi etkiledi, sizin de dediğiniz gibi o an basım dönüyor hastalıklar aklıma geliyor, çarpıntım oluyor, sonra diyorum acaba doktorlarmı anlamıyor ama temiz diyorlar çok şükür, sadece alerjik astımin var dedi, tedavi oldum dört beş ay , sonra gittiğimde iyisin dedi, sonra yine gelince tekrar göğüs doktoruma gittim, şaşırdı oda, ama yinede kan istedi, oda temiz çıktı çok şükür, senin psikolojik dedi, ve psikiyatriye yönlendirdi, ama ilaç kullanmıyorum, çok zor bir his, aldığım nefes yetmiyor bana

Valla ben bır haftadır belım sırtım tutuldu kesınlıkle kımıldayamadım saatlerce gunlerdır aglıyorum agrıdan
. Oyle bır agrı yok
Her sene bu zıkkım degıserek vucudumda kendını gosterıyor
Kesınlıkle osıkyatrı tedavınızı olun hersene baska bırsey cıkıyor
Adım atamıyorum adım atarsam kemıklerım kırılacak gıbı oluyor agrıdan ölüyorum
Kac doktor gezdım bısey yok dıyorlar
Aman kendınıze bu hastalıgı kalıcı bıraktırmayın 15 senedır her sene bır oncekı ıcın ne yaşamısımki ozaman ki diyorum . Allah kımseye gostermesın

Amin amin, Rabb'im sizede şifa versin, çok zor gerçekten, insan çaresiz kalıyor

Mide ile ilgili rahatsızlığınız olabilir.Bende helicobakteri çıktı ve belirtileri arasında var.Gastroentoroloğa görünmenizi tavsiye ederim.

Aynılarını bende yaşıyorum özellikle nefes AÇLIĞI aldığım nefes yetmiyor gibi dahiliye dr gittim Ferritin değerim çok düşğk çıktı d vitamin düşük B 12 folat hepsi düşğk çıktı ilaçlarıma başladım bakalım yani kansızlık yaşıyor olabilir siniz

Evet Verdıklerı ilaçlarıda bır ıkı ay ıcıyorum sonra sıkılıyorum . Bendede hepsı eksık bıkac kez b12 ognesıde vuruldum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…