• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Nefes darlığı ve boğazımda yumru hissi😔

Begumsummm

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
14 Mayıs 2022
53
-122
1
Meraba arkadaşlar benim 3 gündür böyle ara sıra gelen özellikle akşam saatlerinde nefes darlığı boğazimda yumru var hissi ve yediklerimi çıkarma isteğim var çıkardım da bi kaç kez ve şu an nefes alamıyor gibiyim balkona çıktım tüm camları açtım bu neden olur yaşayan var mi

Bunu anlamak cok zor bir doktora gorunun
Belki psikolojik Belkide hastalik
Allah sifanizi versin

Meraba arkadaşlar benim 3 gündür böyle ara sıra gelen özellikle akşam saatlerinde nefes darlığı boğazimda yumru var hissi ve yediklerimi çıkarma isteğim var çıkardım da bi kaç kez ve şu an nefes alamıyor gibiyim balkona çıktım tüm camları açtım bu neden olur yaşayan var mi
Benimde 20 gundur boyle sorunum oldu nefes darligi yumru hissi kbb ye gittim 3 ayri doktora bisey yok dediler guatir nefes darligi yapat yumru hissi yutkunamama yapar dediler bogaz ultrasonu cektirdim tiroit testleri yaptirdim bisey cikmadi.dagiliyeye gittim bogaz refludu yapar diye duydum dahiliye reflu ilaclari verdi bu gun daha iyiyim sanki.Ama endoskopi yapilip sonucun netlesmesini istiyorum yarin gastrolojiden randevu aldim ozelden bana endoskobi yapacak kesin sonucu yazarim alerji ilaclari kullandim gecmedi tum kbb doktorlari piskolojik olabilir dedi inanmadim.reflu ilacinin faydasini gordum sanki antibiyotik kullanimi bogaz reflusu yaparmis ben son bir ayda 2 kutu kullanmistim baska bir rahatsizligimdan dolayi insallah gecer sonucu tekrar yazarim.

Back