- 26 Ekim 2007
- 1.178
- 96
- 163
- Konu Sahibi ReinedelAmour
-
ne kadar rahatlar değil mi
işe alındınız evraklarınızı hazırlayın diyorla sonra da bilmem ne bimem ne
ne kadar ayıp
keşke bunları şikayet edebilecek bir merci olsa da böyle külhan beyi gibi davranamasalar
hoş bu memlekette kimi kime şikayet edeceksin
herkes kendi borusunu öttürüyo
işsizlere allah yardım etsin
ya artık sinirlerim latçka oldu gülüyorum. gene canm benim sie et ... walla iyikide girmemişin bu insanlardan gelecek hayr allahtan gelsin.. bende dün gittim bi görüşmeye adam almanca isityo bide utanmadan 600 tl maaş diyo yol yok yemek yok :))))) ne güzel dimi :))
merhaba ReinedelAmour,
öncelikle seni çok iyi anlıyorum ben de yaklaşık 1 buçuk snenedir iş arayışındayım.......le görüşmeye ben de gittim. fakat benim görüşmem çok önce oldu. finans departmanı içindi. ilk görüşmem çok güzel geçti ama çok uzun sürmüştü, hayatımda ilk defa 3 saat süren bir görüşmeden geçmiştim gerçi sonra daha uzunları da oldu:) açıkçası zorladılar gerçekten de bana maliyet ortalaması hesaplatmışlardı, ben nasıl hatırlarım çok saçmaydı fakat ilahi bir güçle o hesaplamayı da doğru yapmıştım:)
sonuç olarak 2. görüşmeye çağırıldım ikinci görüşmede beni finans müdürüyle görüştürecklerini söylemişlerdi. neyse gittim görüşme için ve inanır mısın beni orada 1 saat beklettiler. beklemekten o kadar sıkılmıştım ki hemheycanım isiteğim azalmıştı hem de uykum bile gelmişti.
resmi tatilden hemen sonraydı ve müdür de tatilinden dönmemiş, ben de yine ilk görüşmede de görüştüğüm finans departmanında birlikte çalışacağım kişiyle yaptım. zaten bezgin ve dağınıktım o beklediğim 1 saat sonunda. bana ilk görüşmede hesaplattığı ortalaa problemini excellde çözmemi istedi. ben okul hayatım boyunca excelli hep kullandım fakat aradan zamna geçtiği için yavaşlama vardı tabi bu bilmediğim anlamına gelmiyodu fakat 2. görüşmem resmen kabus gibiydi. hiç zorlamadım kendimi yavaş yavaş yaptım. hiç istekli de davranamadım, çalışacağım kişi excelde hızlı olmamı istiyodu çünkü eminim ki kendi işlerini bana yığacak gibiydi.. excell zamanla hızlanılan bir programdır her bilgisayar programı gibi.
netice sıfır oldu malesef..
gerçi bunların hepsini ........le görüştüğünü varsayarak anlattım. üzülme sakın diye.o kadar çok işsiz var ki artık firmalar insanları küçümser ve önemsemez bir tavıraldılar. o kadar çok görüşmeye gittim ve hala işsizim ki ben de bazen hatta çoğu zaman karamsarlığa kapılabiliyorumama geçecek bugünler bzi de sonunda mutlu olacağız bizim de yıldızımızın parladığı günler gelecek ve şöyle düşün biz bundan sonra bir iş bulduğumuzda onu zor bulduğumuz için daha sıkı tutunacağız....:)))) ve çok çok başarılı olacağız..
umarım herşey dilediğin gibi olur.
umarım herşey benim de dilediğim gibi olur:) aramaya devam!!!
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?