- 26 Ekim 2007
- 1.178
- 96
- 163
- Konu Sahibi ReinedelAmour
-
dur canım ne ölmesi ne diyosun sen ...
hayalkırıklığını anlıyorum...meslekte eğitimci yazmışsın..atanamayan öğretmenlerdenmisin bilmiyorum ama gerçekten çok büyük bir haksızlığa uğramışsın..
bu durum seni başta arayıp sonra da olmadı diyenlerin amatörlüğünden kaynaklanıyor..hiçbir kurumsal firma kesinleşmeden hayırlı olsun demez..
Özel sektörün şerefsizliklerinden biri işte..
ben 3 sene devlette çalıştım..6 senedir de özeldeyim..ne hak ne hukuk tanır bunlar..
bence baştan kendilerini belli etmeleri iyi olmuş..
benim ablam bir şirkette 20 gün çalıştırıldıktan sonra aa..bu deneme süresiydi olmadı diyip gönderdiler..
yani sen yine fazla yıpratmamışsın kendini..
boşver üzülme..bir kapı kapanır yerine başka kapı açılır..
okumuş bir yere gelmek için didinmiş insanları özel sektörde 3 kuruş maaşa mahkum eden büyükbaşlar utansın..
herşeyde bir hayir vardir üzülme canim
şu işverenlerin ümüğünü sikmak geliyor nedenmi?
çünkü aylardir bende işsizim iş bulamiyorum:gitme:
Benim, bir kız arkadaşım 5 gün çalıştırıldıktan sonra işten çıkartıldı daha deneyimli birini bulduk diye..
ki ben 3 dil bilen bir insanım. 2 ay beklettiler beni onlarca insanla mülakata tabii tutulduktan sonra. Sora da yetenek sınavı yapıcaz dediler. Ertesi gün edebiyat ağzıyla sürecimin kesildiğini söylediler.
Telefonda artık asaletimi ve de kibarlığımı bozmuştum. Siz kurumsalın yanından bile geçemezsiniz dedim. Nedir sorun dedim.. zekam mı düşük çıktı dedim.. ? Yok efendim bölümdeki müdür öyle karar vermiş. Ve ortalıkta dönen birsürü yalan. Ve bunu 5000 çalışanı olan bir tekstil şirketi yapıyor bursada.... Bundan sorumlu olanlar hak ettiklerini yaşasınlar inşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?