- 5 Ekim 2024
- 84
- 3
- 28
-
- Konu Sahibi papatya _fal
Yaygın anksiyete demişti nörolojiye gitmiştim.birşey çıkmadıysa psikiatriste gidin bana panik atak anksiyete gibi geldi anlattıklarınız.
Sizinki kesin psikolojik çünkü kendimden biliyorum. O düşünceye engel olamamanızı da anlıyorumDiyorum ama korku salinca işte engel olamıyorum . işimi bırakmak zorunda kaldım zaten çok stresliydi birde erkek arkadaşım terk etti 5 yıllık ilişkim bitti . herşey üst üste geldi .bir anda vurdu beni ama hala acaba bir şey mi var atlanıyor mu diye düşünüyorum evet takıyorum çünkü korkuyorum şuan Çorum dayim kız kardeşimin yanında dönüş yapicam fakat otobüse nasıl bineceğim bilmiyorum 10 saat yol.en sevdiğim şeyler korkularim oldu.
Sizinki kesin psikolojik çünkü kendimden biliyorum. O düşünceye engel olamamanızı da anlıy
Yapar ancak sizinki tamamen psikolojik. Bu süreçten ben de geçtim sürekli acabalarla yaşamıştım ilk 2 ay..Acaba gaz da yapar mı
Şöyle rahatlatın kendinizi mesela otobüse bineceksiniz diye korkuyorsunuz ama otobüse binememe diye fiziksel bir hastalık yok, sizinkisi acaba otobüste bir şey mi olur korkusu burdan bile psikolojik olduğunu anlayıp kendinizi rahatlatabilirsiniz.Yapar ancak sizinki tamamen psikolojik. Bu süreçten ben de geçtim sürekli acabalarla yaşamıştım ilk 2 ay..
Suan uzandım mesale uykum var aşırı derecede ama uyuyamıyorum göğüslerime doğru ateş çıkıyor bayilcam sanki .Yapar ancak sizinki tamamen psikolojik. Bu süreçten ben de geçtim sürekli acabalarla yaşamıştım ilk 2 ay..
Rahatlıyorum meditasyon yapıyorum ama yok gece çok oluyor beynim sussa herşey düzelecek sanki .Şöyle rahatlatın kendinizi mesela otobüse bineceksiniz diye korkuyorsunuz ama otobüse binememe diye fiziksel bir hastalık yok, sizinkisi acaba otobüste bir şey mi olur korkusu burdan bile psikolojik olduğunu anlayıp kendinizi rahatlatabilirsiniz.
tamam yaygın anksiyeteniz varsa normal böyle olmanız. psikiatriste gidip ilaç alın ilaçsız yaşanmaz yada terapi alın durumunuz varsaYaygın anksiyete demişti nörolojiye gitmiştim.
İlk ataklarımda bende aynıydım inan bir ay boyunca her akşam acillik oluyordum en son doktor kızmıştıSuan uzandım mesale uykum var aşırı derecede ama uyuyamıyorum göğüslerime doğru ateş çıkıyor bayilcam sanki .
Yeni başladim ilaca 6 günümtamam yaygın anksiyeteniz varsa normal böyle olmanız. psikiatriste gidip ilaç alın ilaçsız yaşanmaz yada terapi alın durumunuz varsa
Ben 5 .aydayim ama her gün yeni bir şey oluyor vücudumda.İlk ataklarımda bende aynıydım inan bir ay boyunca her akşam acillik oluyordum en son doktor kızmıştı
tamam çok yeniymiş hemen etki yapmaz. 15 gün 1 ay içerisinde biraz daha sakinleşmiş olursunuz. geçmiş olsun.Yeni başladim ilaca 6 günüm
İnşallah teşekkür ederim.tamam çok yeniymiş hemen etki yapmaz. 15 gün 1 ay içerisinde biraz daha sakinleşmiş olursunuz. geçmiş olsun.
Benimde o kadar sürerdi ama tedaviye başlamıştım ve o sene üniversite kazanmıştım arkadaş çevresi vs. benim daha çabuk üstesinden gelmemi sağlamıştıBen 5 .aydayim ama her gün yeni bir şey oluyor vücudumda.
Bu süreçte kimse yanımda değil .kendi kendime baş etmeye çalışıyorum.Benimde o kadar sürerdi ama tedaviye başlamıştım ve o sene üniversite kazanmıştım arkadaş çevresi vs. benim daha çabuk üstesinden gelmemi sağlamıştı
İşte bir çevre değişikliği, sizin yanınızda duracak insanlar, hobileriniz, yürüyüş gibi şeyler size bu süreçte çok iyi gelecektirBu süreçte kimse yanımda değil .kendi kendime baş etmeye çalışıyorum.
Bir döneyim memleketimede bakicam artık çünkü baş edemiyorum artık.İşte bir çevre değişikliği, sizin yanınızda duracak insanlar, hobileriniz, yürüyüş gibi şeyler size bu süreçte çok iyi gelecektir
Sizi en iyi ben anlıyorum. İnşallah bir an evvel şifanızı bulursunuzBir döneyim memleketimede bakicam artık çünkü baş edemiyorum artık.
Amin inşallahSizi en iyi ben anlıyorum. İnşallah bir an evvel şifanızı bulursunuz