• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Nefes alamıyorum

cerenabc

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
14 Mart 2023
27
5
1
25
Arkadaşlar merhaba 10 gündür nefes alamıyorum sürekli derin nefes alma isteği geliyo hep esniyorum acile göğüs hastalıklarına birsürü doktora gitim hiçbirşeyin olmadığını söylüyolar bu nasıl geçer böyle bi durum yaşayan var mı ne önerirsiniz

Arkadaşlar merhaba 10 gündür nefes alamıyorum sürekli derin nefes alma isteği geliyo hep esniyorum acile göğüs hastalıklarına birsürü doktora gitim hiçbirşeyin olmadığını söylüyolar bu nasıl geçer böyle bi durum yaşayan var mı ne önerirsiniz
Psikolojik olarak kötü bir olay mı yaşadınız? Bazen insanın içi daralır ya ondan sordum.

Psikolojik.
Alerji.
Burundaki etler şiştiği için rahat nefes alamıyorsundur o da etkiler.

Bunlar olabilir.

Hafif beslenin. Şişkinlik bile yapabiliyor inanın. Yürüyüş falan yapın. Ama hafif beslenme çokk önemli.

Kalp damar cerrahisine gitmelisiniz bence

Bende uzun zaman ayni sıkıntıyi yasadim.Nefesiniz kesildigi zaman sicak su torbasi yapip karniniza koyun.Eğer iyi gelirse bilin ki psikolojik psikiyatriye gitmeniz de fayda var.ben iki yil tedavi gordum.Ama diger bolumlerede gidin tabi aksatmayin.Herseyden korkar olduk

iç sıkıntınız var. ruhen . inşirah ve ayetelkürsiyi bol bol okumanızı tavsiye ederim.🙏

Psikolojik olarak kötü bir olay mı yaşadınız? Bazen insanın içi daralır ya ondan sordum.
3 yıl önce İstanbul’dan başka şehire taşındık üniversiteden mezun oldum burada iş bulamıyorum hiç arkadaşımda yok sürekli evdeyim bu durumda etkiler mi ki

Bende uzun zaman ayni sıkıntıyi yasadim.Nefesiniz kesildigi zaman sicak su torbasi yapip karniniza koyun.Eğer iyi gelirse bilin ki psikolojik psikiyatriye gitmeniz de fayda var.ben iki yil tedavi gordum.Ama diger bolumlerede gidin tabi aksatmayin.Herseyden korkar olduk
Göğüs hastalıklarıyla acile gittim hiçbirşey yok diyorlar bir sene önce psikiyatriye gitmiştim anksiyete var demişti ilaç kullanmıştım bir ay sonra unutkanlık yaptığı için ilacı bırakmıştım tekrardan randevu aldım gidicem daha 23 yaşındayım nefes alamamak beni çok etkiledi

3 yıl önce İstanbul’dan başka şehire taşındık üniversiteden mezun oldum burada iş bulamıyorum hiç arkadaşımda yok sürekli evdeyim bu durumda etkiler mi ki
Bilinç altınızı sürekli negatif durumlar etkiler, imkanınız var ise bir psikolog ile görüşün belki iyi gelir.

Psikolojiniz nasıl ?

Psikolojik olarak öyle hissediyorsunuz ohalde. Ablamda oluyordu ,derin nefes alıyordu Psikolojik ti

Kbb ye gittin mi? Burunla alakalı sorun olabilir. Kemik eğriliği burun eti şişliği vs vs
Burundan nefes almamda bir sıkıntı yok burun eti vardı çok önceden çocukken ameliyat olmuştum benim nefesim göğüste takılıyo derin nefes alamıyorum bu yüzdende sürekli nefes alma isteği geliyo çok garip birşey anlayamadım astım falanda yok

Panik atak başlangıcı olabilir kendini sakinleştirmeye çalış derin nefes egzersizleri uygula izzet güllü var YouTube da ordan yardım alabilirsiniz

Back