Web uygulamasını kur
How to install the app on iOS
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
- Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.
Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Nefes alamıyorum
- Konu Sahibi cerenabc
- Başlangıç Tarihi
Ayrıntılı Düzenleme
Kimler kimler yazdı?- 21 Ağustos 2022
- 3.140
- 5.662
- 88
Psikolojik olarak kötü bir olay mı yaşadınız? Bazen insanın içi daralır ya ondan sordum.Arkadaşlar merhaba 10 gündür nefes alamıyorum sürekli derin nefes alma isteği geliyo hep esniyorum acile göğüs hastalıklarına birsürü doktora gitim hiçbirşeyin olmadığını söylüyolar bu nasıl geçer böyle bi durum yaşayan var mı ne önerirsiniz
- 15 Eylül 2022
- 4.011
- 16.899
- 123
Arkadaşlar merhaba 10 gündür nefes alamıyorum sürekli derin nefes alma isteği geliyo hep esniyorum acile göğüs hastalıklarına birsürü doktora gitim hiçbirşeyin olmadığını söylüyolar bu nasıl geçer böyle bi durum yaşayan var mı ne önerirsiniz
Psikolojik.
Alerji.
Burundaki etler şiştiği için rahat nefes alamıyorsundur o da etkiler.
Bunlar olabilir.
- 31 Mart 2022
- 4.868
- 15.245
- 138
Hafif beslenin. Şişkinlik bile yapabiliyor inanın. Yürüyüş falan yapın. Ama hafif beslenme çokk önemli.Arkadaşlar merhaba 10 gündür nefes alamıyorum sürekli derin nefes alma isteği geliyo hep esniyorum acile göğüs hastalıklarına birsürü doktora gitim hiçbirşeyin olmadığını söylüyolar bu nasıl geçer böyle bi durum yaşayan var mı ne önerirsiniz
- 18 Şubat 2023
- 407
- 376
- 23
iç sıkıntınız var. ruhen . inşirah ve ayetelkürsiyi bol bol okumanızı tavsiye ederim.Arkadaşlar merhaba 10 gündür nefes alamıyorum sürekli derin nefes alma isteği geliyo hep esniyorum acile göğüs hastalıklarına birsürü doktora gitim hiçbirşeyin olmadığını söylüyolar bu nasıl geçer böyle bi durum yaşayan var mı ne önerirsiniz
3 yıl önce İstanbul’dan başka şehire taşındık üniversiteden mezun oldum burada iş bulamıyorum hiç arkadaşımda yok sürekli evdeyim bu durumda etkiler mi kiPsikolojik olarak kötü bir olay mı yaşadınız? Bazen insanın içi daralır ya ondan sordum.
- 27 Ağustos 2022
- 4.664
- 7.837
- 88
Göğüs hastalıklarıyla acile gittim hiçbirşey yok diyorlar bir sene önce psikiyatriye gitmiştim anksiyete var demişti ilaç kullanmıştım bir ay sonra unutkanlık yaptığı için ilacı bırakmıştım tekrardan randevu aldım gidicem daha 23 yaşındayım nefes alamamak beni çok etkilediBende uzun zaman ayni sıkıntıyi yasadim.Nefesiniz kesildigi zaman sicak su torbasi yapip karniniza koyun.Eğer iyi gelirse bilin ki psikolojik psikiyatriye gitmeniz de fayda var.ben iki yil tedavi gordum.Ama diger bolumlerede gidin tabi aksatmayin.Herseyden korkar olduk
- 21 Ağustos 2022
- 3.140
- 5.662
- 88
Bilinç altınızı sürekli negatif durumlar etkiler, imkanınız var ise bir psikolog ile görüşün belki iyi gelir.3 yıl önce İstanbul’dan başka şehire taşındık üniversiteden mezun oldum burada iş bulamıyorum hiç arkadaşımda yok sürekli evdeyim bu durumda etkiler mi ki
Teşekkür ederim randevu aldım bakalım ne dicek doktorBilinç altınızı sürekli negatif durumlar etkiler, imkanınız var ise bir psikolog ile görüşün belki iyi gelir.
Teşekkür ederim dediklerinize uyucamHafif beslenin. Şişkinlik bile yapabiliyor inanın. Yürüyüş falan yapın. Ama hafif beslenme çokk önemli.
- 13 Ağustos 2022
- 8.695
- 4.441
- 103
- 31
Psikolojiniz nasıl ?Arkadaşlar merhaba 10 gündür nefes alamıyorum sürekli derin nefes alma isteği geliyo hep esniyorum acile göğüs hastalıklarına birsürü doktora gitim hiçbirşeyin olmadığını söylüyolar bu nasıl geçer böyle bi durum yaşayan var mı ne önerirsiniz
- 18 Şubat 2023
- 2.777
- 2.655
- 53
- 34
Psikolojik olarak öyle hissediyorsunuz ohalde. Ablamda oluyordu ,derin nefes alıyordu Psikolojik tiArkadaşlar merhaba 10 gündür nefes alamıyorum sürekli derin nefes alma isteği geliyo hep esniyorum acile göğüs hastalıklarına birsürü doktora gitim hiçbirşeyin olmadığını söylüyolar bu nasıl geçer böyle bi durum yaşayan var mı ne önerirsiniz
Burundan nefes almamda bir sıkıntı yok burun eti vardı çok önceden çocukken ameliyat olmuştum benim nefesim göğüste takılıyo derin nefes alamıyorum bu yüzdende sürekli nefes alma isteği geliyo çok garip birşey anlayamadım astım falanda yokKbb ye gittin mi? Burunla alakalı sorun olabilir. Kemik eğriliği burun eti şişliği vs vs
Peki sonradan geçti mi ne yaptıPsikolojik olarak öyle hissediyorsunuz ohalde. Ablamda oluyordu ,derin nefes alıyordu Psikolojik ti
Ben hiç alışamadım kendimi çok kötü hissediyorum sürekli acile doktora gidiyorum hiç böyle birşey başıma gelmemişti bir anda oldu ve hiç geçmiyor 10 gündür böyle devam ediyorBende hep oluyor alistim artik
- 14 Mart 2023
- 19
- 10
- 8
- 28
Panik atak başlangıcı olabilir kendini sakinleştirmeye çalış derin nefes egzersizleri uygula izzet güllü var YouTube da ordan yardım alabilirsinizArkadaşlar merhaba 10 gündür nefes alamıyorum sürekli derin nefes alma isteği geliyo hep esniyorum acile göğüs hastalıklarına birsürü doktora gitim hiçbirşeyin olmadığını söylüyolar bu nasıl geçer böyle bi durum yaşayan var mı ne önerirsiniz