• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Nefes alamıyorum

3 yıl önce İstanbul’dan başka şehire taşındık üniversiteden mezun oldum burada iş bulamıyorum hiç arkadaşımda yok sürekli evdeyim bu durumda etkiler mi ki
Tabiki etkiler, şehir değişikliği, arkadaş yokluğu, iş bulamama kaygısı , bunlardan dolayı Psikolojik daralma . KBB bi görünün burun eti konkalar şişmiş olabilir
3 yıl önce İstanbul’dan başka şehire taşındık üniversiteden mezun oldum burada iş bulamıyorum hiç arkadaşımda yok sürekli evdeyim bu durumda etkiler mi ki

Geçen sene gitmiştim psikoloğa yönlendirmişti acilde iki gün önce ekg çekildi hiçbir sorun olmadığını söylediler tekrardan gitmeme gerek var mı ki
Yani bu durum sizi rahatsız etmişki tekrar gündeme gelmiş içinizin rahat etmesi açısından kalp damar cerrahisine gidip damar tıkanıklığı var mı vs baktirabilirsiniz , solunum testi de yaptırın mümkünse 🙏🏻. Çok geçmiş olsun

Tabiki etkiler, şehir değişikliği, arkadaş yokluğu, iş bulamama kaygısı , bunlardan dolayı Psikolojik daralma . KBB bi görünün burun eti konkalar şişmiş olabilir
Kendi kafamda herşeyi toparlamaya iyi olmaya çalışıyorum ama işte biryere kadar etkiliyor insanı illa ki bazı zamanlarda dayanamicak duruma kadar geliyorum ağlama krizlerim oluyor sürekli yanlız olmak çok zor kbb randevu alıp en kısa zamanda gidicem teşekkür ederim

Yani bu durum sizi rahatsız etmişki tekrar gündeme gelmiş içinizin rahat etmesi açısından kalp damar cerrahisine gidip damar tıkanıklığı var mı vs baktirabilirsiniz , solunum testi de yaptırın mümkünse 🙏🏻. Çok geçmiş olsun
Teşekkür ederim 🙏 solunum testim temiz çıktı çok şükür
Psikiyatri gitti , emzirdigi için ilaç kullanmıyor, ara ara oluyormuş, namaz kılıyor, dua ediyor iç huzur bulmak icin
İçi huzurla kaplanır inşallah 🙏 bazı zamanlarda namaz kılıyorum tam olarak başlayamadım birtürlü hep başlayıp bir süre sonra bırakıyorum Rabbim banada nasip eder inşallah başlamayı

Teşekkür ederim 🙏 solunum testim temiz çıktı çok şükür

İçi huzurla kaplanır inşallah 🙏 bazı zamanlarda namaz kılıyorum tam olarak başlayamadım birtürlü hep başlayıp bir süre sonra bırakıyorum Rabbim banada nasip eder inşallah başlamayı
Amin inşaAllah, Rabbım kalbinize ferahlık, huzur versin, sıkıntılarıniz son bulsun.

Psikolojiniz nasıl ?
Pek iyi olduğunu düşünmüyorum başka şehire taşındık 3 yıl önce üni mezunuyum ama iş bulamıyorum sürekli evdeyim hiç arkadaşım yok bulunduğum şehirde bunlar beni çok etkiliyor dışarıya çıkamıyorum pek çıktığım zaman kendimi bi garip hissediyorum bazı zamanlarda dışarıda elim ayağım dolanıyo titremeye başlıyo o yüzdende market ve pazar dışında biryere gitmem 23 yaşında ki genç bir kız içinde bunlar biraz ağır geliyor istemsizce kendimi kötü hissediyorum durduramıyorum

Pek iyi olduğunu düşünmüyorum başka şehire taşındık 3 yıl önce üni mezunuyum ama iş bulamıyorum sürekli evdeyim hiç arkadaşım yok bulunduğum şehirde bunlar beni çok etkiliyor dışarıya çıkamıyorum pek çıktığım zaman kendimi bi garip hissediyorum bazı zamanlarda dışarıda elim ayağım dolanıyo titremeye başlıyo o yüzdende market ve pazar dışında biryere gitmem 23 yaşında ki genç bir kız içinde bunlar biraz ağır geliyor istemsizce kendimi kötü hissediyorum durduramıyorum
Psikolojinizden ötürü rahatsız oluyor olabilirsiniz ?

Arkadaşlar merhaba 10 gündür nefes alamıyorum sürekli derin nefes alma isteği geliyo hep esniyorum acile göğüs hastalıklarına birsürü doktora gitim hiçbirşeyin olmadığını söylüyolar bu nasıl geçer böyle bi durum yaşayan var mı ne önerirsiniz
Bende sizin gibiydim Demir eksikliği çıktı dahiliye doktoruna gitmeni tahlil yaptırmanı tavsiye ederim

Back