Nefes Alamamak...

Burda yazıp, konusmak cok ama cok ıyı geldı bana, herkese teşekkür ediyorum....

Su içince hemen gittiyse değildir.
Benim bahsettiğim on dk kadar da az nefes alabilecek şekilde devam ediyordu.
Hemen nasıl geçiyo alala :)
O zaman anlık bi şeydir inşallah.

Tamam, çok teşekkür ediyorum, hiç aklıma gelmemıstı panık atak, gercı dr. muayeneye almadan once , hemsıre sordu panık atak var mı dıye.....
yok dedım ama panık atak hastalarında yasanan bır durum demek ki...

Su içince hemen gittiyse değildir.
Benim bahsettiğim on dk kadar da az nefes alabilecek şekilde devam ediyordu.
Hemen nasıl geçiyo alala :)
O zaman anlık bi şeydir inşallah.

Evet benımki az nefes almakta değil, hiç nefes alamamak, acıl dr.u da demek anlık bır sey dedı ama....o anlık sey sımdı benı her an tetıkte bekletıyor.....
Hıc psıkıyatr vs bahsetmedı, gogus hastalıkları ve kalp dr.una mutlaka gorunun dedı,baska da bır sey demedı.... bılemıyorum gıdecegım yakın zamanda.....

Tetikte bekleme hemen git :)
Acaba bişey mi tıkadı boğazını. Soluk borusuyla yemek borusu aynı anda açılıyo ya soluğa tükürük bile kaçabiliyor bizde çok oluyor o. Öksürme bile olmuyo mesela ben öyle olduğunda hık diye gidiyom Allah muhafaza :)

evet cnm yıllarca panik atakla mücadele ettiğim için bilirim.

yok canım bılıyorum o tukuruk ya da bısey kaçmasını, zaman zaman yasıyorum,oksuruyorum, aksırıyorum gecıyor... bu baska bırseydı... bır anda nefes alamadım...gideceğim, bugun gıdemedım, cunku ruh gıbıydım butun gece uyumadım desem yerıdır korkudan...

Aslında şu korku da evden çıkamama ruh gibi olma da bana panik atağı anımsatıyor.
Panik atak kötü değil hem.
Ben üç ayda yenmiştim o hastalığı. 20 kiloya yakın da erimiştim bana yaradı o dönem

ıyı kı yazmısım buraya, guldurdunuz benı bı 5 kıloda ben versem ıyı olur....
Ruh gıbı olma nedenim, her an olum ensemde gıbı bır ruh halıne burundum bıraz karamsarlastm bugun hala dun gecenın etkısı oldugunu dusunuyorum... oysa ki hiç böyle değilimdir :)
Çok geçmiş olsun..

Himmm sigara kullanio musun ben kullanirken arada boyle oluyodu

Kullanıyorum, gecenlerde de bununla ılgılı konu acmıstım ama bırakmaya calısıyorum oldukca azalttım, nıkotın sakızı takvıseyı alıyorum :) ben eskıden kahvaltıdan once bıle yaklasık 4 tane ıcen bırıydım ve hıc karsılasmadım boyle bır durumla, demek herseyın bır ılkı varmıs, belki de sigara artık tıkıyor....ne bıleyım ılkkez karsılasınca cok panıkledım...

Geçti çok şükür kiloları da iade etti nalet

Benden tavsiye. Panik ataksan eğee sakın ilaç kullanma. Kendin çabala yenersin. Bir şeyim yok de kötü bir şey olmayacak de hadii ordan pis atak de beyinde bitirmeye çalış gez hava al hobiler bul.
Geçmiş olsun :)

ıyı de bu hastalığın onceden bır belırtısı olmaz mı? ben hıc oyle bırsey hıssetmıyorum ki :) ne menem bı hastalıkmıs bu herkes muzdarıp, yasayan herkese gecmıs olsun.... Ama dr., hemsıre herkes panık atak mısın dıye sorduguna gore baya cıddı bır sey anlasılan....Belki de gitmem gerekecek......

Kuzum bende cok ictigim zamanlarda oluyodu evlendigimde esimin de israriyla biraktim

Aniden geliyo bu hastalık. Bir an sanki dünya başına yıkılmış nefes alamıyomuşsun gibi oluyo. Bazen kalp şıkışması bazen nefes kesilmesi gibi.

Kuzum bende cok ictigim zamanlarda oluyodu evlendigimde esimin de israriyla biraktim
yaklasık 13-14 senedır gunde bır paket ıcıyorum ama hıc yasamadığımdan konduramadım :) sıgaranın cok etkısı olabılecegını dusunuyorum kesınlıkle, ben de bırakmaya calısıyorum, esasında kendımden cok bebek ıstedıgımızden :) senın adına cok ama cok sevındım, darısı basıma :)

Aniden geliyo bu hastalık. Bir an sanki dünya başına yıkılmış nefes alamıyomuşsun gibi oluyo. Bazen kalp şıkışması bazen nefes kesilmesi gibi.

çok ılgınç, herkes boyle dedıgıne gore bır baktırmak lazım, hıc aklımda olmayan bırseydı...Ben panık atagı cok farklı bırsey sanıyordum acıkcası, boyle bırsey oldugunu 2 gundur duyuyorum...

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…