Bence bu konu ile ilgili yaptırman gereken tüm kontrolleri yaptır.
Kötü bir durum, sağlık şakaya gelmez.
Bir defa eşimde uyurken oldu.
Tesadüfen uyandım resmen nefes almıyordu.
Biraz dinledim sonra dürttüm.
Bir süre sonra nefes almaya başladı.
Ömrümden ömür gitti.
hastalık hastasıyım okb yani, panik atak ve anksiyete bozukluğuda var bende, panik atak olmuş olabilirsin canım, çünkü ilk etapta kalp vs varmı diye tetkik yapılıyor eğer temiz çıkarsa psikolojik olduğu söyleniyor.Merhabalar,
Dün geceki yaşadığım olayı anlatmak istiyorum,zira kendimde değilim hala.....
Misafirlikteydik, yedik içtik çay faslına gectik.... hersey cok normal gülüp eğleniyor, sohbet ediyoruz....
Hayatımda ilkkez tecrübe ettiğim bir olay ile karşı karşıya geldim.....
Yaklaşık 2 dakika boyunca nefes alamadım!!!!
O anki atmosfer kare kare hafızamda kalsa da yine de tarif edemiyorum......
Sonrasında acile gittik, ekg kalp krızı teşhisi için sanıyorum kan testlerı röntgen derken, sonuc olarak hiç bir şey çıkmadı...
Eşim gün boyu beni yalnız bırakmadı, sağolsun arkadaşlarımda, ama ben hala o anın beynıme kazınmıs etkısınden kendımı alıkoyamıyorum, çok kötü bir tecrübe oldu benim için.....
Neden boyle oldu veya ne yapmam gerekıyor hıc bılemıyorum, acil dr.unun dediği ise:'' mutlaka kalp ve göğüs hastalıkları uzmanına görününüz'' oldu.
Çok korktum ve hala korkuyorum, belki sizin tecrübe veya bilgilerinizle bir nebze rahatlarım diye düşündüm.
Çok teşekkür ederim.
dün gece bununla ilgili birçok test yapıldı, hiç bir sorun çıkmadı, nedne o haldeydım hala anlayamıyorum, hala kendımde degıldım, benım de omrumden omur gıttı, cok amacsızım su anda...
hastalık hastasıyım okb yani, panik atak ve anksiyete bozukluğuda var bende, panik atak olmuş olabilirsin canım, çünkü ilk etapta kalp vs varmı diye tetkik yapılıyor eğer temiz çıkarsa psikolojik olduğu söyleniyor.
ordada ağır şeyler yediyseniz tansiyonunuzdda oynamış olabilir.
Panik atak.
Bir yakınım da geçenlerde aynından oldu. Tahliller hep temiz. Sonuç psikiyatriye yönlendirildi. Allah şifa versin.
anlattıklarınız allerjiyide aklıma getirdi, çünkü bi komşumun 33 çeşit gidaya allerjisi var ve nefes alamadan kendini acile atıyor ve 6 aylık kortizonu 1 kerede veriyorlar. ayrıca her allerji maalesef kanda belli olmuyorKırmızı ete ve fıstığa alerjim vardı, hatta alerji de değil, antiflok şok deniyor, nefes alamıyor ve bılıncım kapanıyordu ve ben hıc bılerek bunları yemedım.( Daha once bu şokları yasadım ama boyle nefessız kalarak, acı cekerek degıldı, hemen bayılıyordum.)
sonra tedavı oldum yaklasık 1 yıl surdu, suan yıyordum, dun gece yemekte et vardı, çok az yedım, fıstıkta cay yanında vardı 1 tane aldım ve nefessız kaldım...
dr.a bunu anlattım ama kan testınde onla ılgılı bırsey cıkmadı....o yuzden o konuya yogunlasamadım, testte de cıkmayınca...Sebebı ne bılmıyorum ama hıc panık atak rahatsızlıgını hıssedecek bır durumum olmadı...
bende bir gece boyle bir an yasadm
üzülmüştüm o gün ondan dolayi oldugunu düşündüm
midemden gelen tuhaf bir agri gibi ve nefes alamama
sanki bogulcaktm
acile gttik
gögüs hastaliklarina gorunun dedi
guatrm da sınırda cıktı
sanırım onla alakaliymis
CAnim oncelikle gecmis olsun benim kardesimde boyle oldu onunda testleri yapildi temiz cikti fakat daha sonra tekrarlayinca panik atak teshisi kondu
anlattıklarınız allerjiyide aklıma getirdi, çünkü bi komşumun 33 çeşit gidaya allerjisi var ve nefes alamadan kendini acile atıyor ve 6 aylık kortizonu 1 kerede veriyorlar. ayrıca her allerji maalesef kanda belli olmuyor
panik atak maalesef bir andada çıkabiliyor.
sakın ihmal etmeyin, o korku insanı daha çok amaçsızlığa sürüklüyor, çok geçmiş olsunHaklısınız, suan tek dusundugum, aynı duruma tekrar dusmemek...tekrar alerjı uzmanına da gorunmek gerek sanırım.....
Panik atak olduğunu sanmıyorum ev arkadaşımda panik atak vardı. Bana da oldu o bir kere hiç bir şey çıkmadı öleceğim sandım.
öncelikle astım hastalığın var mı ?
çünkü ben kronik astım hastasıyım ve bana bu sürekli olur özelliiklede şu son zamanlarda dahada arttı
doktoruma sordum önemli bişey olmadığını polen zamanını yaklaştığını bunun az çok etkisi olacağını söyledi ama siz yinede bir uzmana görünseniz iyi olur
sakın ihmal etmeyin, o korku insanı daha çok amaçsızlığa sürüklüyor, çok geçmiş olsun