- Konu Sahibi Huy Meselesi
2 sini verdim gerisi bana kalsın dedimpinko şişkonaz napıyon verdin mi fazlalaları
Sen ne yaptın hala cılız mısın?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
2 sini verdim gerisi bana kalsın dedimpinko şişkonaz napıyon verdin mi fazlalaları
İlk videomuz bu
Ben en iyisi ilk sayfaya yükleyeyim.. =D
senin verdiğini ben aldımsa demek 47 olmuşum ama herkes zayıfladın diyor ben de çaktırmıyorum2 sini verdim gerisi bana kalsın dedim
Sen ne yaptın hala cılız mısın?
bütün şişkolar burda mı toplandınız bakim
Tamam ben min süre olanı alayım o zamanMerak etmeyin ben derimmm dürterim sizi
Valla pinkom ne isterseniz onu yapın yeterki bir günümüzün yarım saatciğini spora ayırın min. süre :)
bütün şişkolar burda mı toplandınız bakim
sen bana şişko mu dedin yani şimdiEvet gel sende katıl
Yanlız kilomu söyleyince küfür yerim ben
Hergün yapıcaz ama =) hiç aksatmak yokTamam ben min süre olanı alayım o zaman
Harbiye de söyleyeyim, yalnız başına yapıyor sporunu buraya gelsin beraber yapalım
sen ne özelimizi döküyon burayaaa,rezil olduk sosyeteyeBize şişko diyene bak sen hele..
güllerin savaşını izlerken spor aletinin üzerine yapışıyor adeta..
ah nuriye ah ..
sen bana şişko mu dedin yani şimdi
bunu hakaret olarak algılıyorum,ne demek sende katıl
Ben en son ne zaman koştuğumu bilmiyorumben de severim koşmayı ama artık hep yürüyorum koşmuyorum hiç
sen ne özelimizi döküyon burayaaa,rezil olduk sosyeteye
Anlamıyorlarsa çaktırma boşver, dürüstlükten ölecez zatensenin verdiğini ben aldımsa demek 47 olmuşum ama herkes zayıfladın diyor ben de çaktırmıyorum
Ben en son ne zaman koştuğumu bilmiyorum
Ben pazar günü koştum
Ama köpekle birlikte
İyi oluyo
sen kilolarınla barışıksın demk hmm sevdimHahah kendime de dedim ya
hain bitli margarinhaşır haşır eşofmanlarından ses geliyor dizide ki gülfemi duyamıyordum senin yüzünden
koydum ilk sayfayaAnlamıyorlarsa çaktırma boşver, dürüstlükten ölecez zaten
ben dün 3 kat merdiven koşturdum iki tur kız bağırıyodu ama o kadarı pek kesmiyorBen en son ne zaman koştuğumu bilmiyorum