- 1 Mart 2013
- 17.211
- 323
- Konu Sahibi Huy Meselesi
Yapmayanı dövüyor musunuz
Yokk estağfurullah öyle bi görüntü mü verdi margam
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Sizinle takılıp kaytarırsam başıma ne geleceğini merak ettimYokk estağfurullah öyle bi görüntü mü verdi margam
öyle bi görünümüm mü var benim puhahahaYokk estağfurullah öyle bi görüntü mü verdi margam
liste derken yapacaklarımız mı yoksa katılımcıların mı
Kaytarmak yok ağlasakta zırlasakta beraber yapıcazSizinle takılıp kaytarırsam başıma ne geleceğini merak ettim
Ben bilmiyorum ki ama nasıl yaptığınızı. Videosu var mı?Yapan bildirimini yapacak çekilcek köşesine
her gün yapacağım adet günlerinde yapmak şart değil
ben de geleyim mi zile basıp kaçayım mı yoksa
Sizinle takılıp kaytarırsam başıma ne geleceğini merak ettim
Ben bilmiyorum ki ama nasıl yaptığınızı. Videosu var mı?
yaaa kovala tabi spor öncesi ısınma olur onu da aradan çıkarırsınTerliği alır kovalarım seni kaçma buraya gel
Unuttum ama ya, öğret tekrar. Birde her gün hadi kalk spor yapcaz deBiliyorsun be kuzum..
Senin topikte her gün gözüne sokarcasına koyuyordum ya
Leslie yapıyoruz mekik sguat o kadarcık
Dimi yaa , koşmak kadar güzel bir şey yokyaaa kovala tabi spor öncesi ısınma olur onu da aradan çıkarırsın
pinko şişkonaz napıyon verdin mi fazlalalarıBen bilmiyorum ki ama nasıl yaptığınızı. Videosu var mı?
ben de severim koşmayı ama artık hep yürüyorum koşmuyorum hiçDimi yaa , koşmak kadar güzel bir şey yok
Unuttum ama ya, öğret tekrar. Birde her gün hadi kalk spor yapcaz de