- 29 Şubat 2012
- 61.512
- 62.458
- 898
- Konu Sahibi Huy Meselesi
-
İşte hiç sevmediğim hareketler ya
Yanaşın yamacıma 60 lilar
Hahahaha hangi renk seversin söyle değiştiririm yarın
O turuncu olmasin da gerisi problem degil
Bu da olmasin mumkunse
İşte hiç sevmediğim hareketler ya
Onu bilmiyorum canım ya =/ sitelerden video yüklenebiliyor diye biliyorum..Videolar da daha eğlenceli hareketler var da ben onları nasıl yükleyeceğimi bulamadım şimdi
Beynim döndü yeminle oksijen kıtligi cekiyorum zaten bi taraftan mekik cekcem dieBende şimdi pc deyiz telefona geçince bende zor yetişiyorum yavaş yavaş yazalım ı zamann
benide tepelemek serbestkiz ne turuncusu ben niye anlamiyom cabikkkkkkkkk soyle hangi hareket turuncu
bana acimayin yeter spor yapmassam agzima terlikle vurun ki gitmeyim
bildiklerim isinize yararsa ne mutlu bana
acayip uydurmasyon diyet yemeklerim var ama biz sikilasmak istiyoruz zaten sisman degilizki
Onu bilmiyorum canım ya =/ sitelerden video yüklenebiliyor diye biliyorum..
Güzel olur canımBen onları sizin için youtube'a yükleyim o zaman dur
Beynim döndü yeminle oksijen kıtligi cekiyorum zaten bi taraftan mekik cekcem die
benide tepelemek serbest
Tamam canım sen bana yerde yapamadığım hareketlerini geçicek iki üç hareket söylede ben onları da yapıp uyuyayım bugünözelden yazacam sana bugun bir fikrim var
ama resim yok kuzum
yeterli proteyin almiyormusun kasi naran tek sey proteyinAyy ben de yetişemedim mesajlara
Benim basen, göbek, alt mide, yan karın için 10-15 saniyelik videolarım vardı buraya yükleyebilir miyim?
Onlar baya faydalı olurdu evde yapılacak hareketler.
Bu arada yemeklerden yarım saat önce önce 3-4 yemek kaşığı yoğurdun içine bir çay kaşığı zencefil, bir çay kaşığı tarçın atıp yerseniz yağ yakımını hızlandırırsınız diye biliyorum?
Bir de ben ne zaman spora gitsem kaslarımdan da gidiyorBunun için ne yapabilirim berilceee
soyleki 1 saat yurume bandinda 6.5 seviyesinde yuruyus yaklasik 350 kaloriYemeğe kesmedikçe spor hiç bir şeye yaramıyor ya zayıflamak isteyenler için tabi..
benim adim kötü kadin muzeyyen canim merak etme ama alinmada anlastikBeynim döndü yeminle oksijen kıtligi cekiyorum zaten bi taraftan mekik cekcem die
benide tepelemek serbest
o gun yeterli su icmemissindir terlemeyle vucuttaki su dengen bozulmus olabilirSpor yaparken bazen benim başım ağrıyor
kuzum bir yanlislik olmasin bu mumkun degilBenim kas gücüm çok zayıf spor yaparken en fazla 2 kiloluk dambıllarla anca çalışıyorumberilceee
Mesela 2013'te kas oranım 42.0 kg iken spor bitiminde 41.2'ye düşmüştü
Bende spora daha gitmedim kaslarım eriyor diye
Ama o zamanlar yumurta, süt, yoğurt vs yoktu hayatımda şimdi zorla da olsa hepsinden yiyor ve içiyorum mecburi
1 litre su içiyorum her gün yok sigara içmiyorumbenim adim kötü kadin muzeyyen canim merak etme ama alinmada anlastik
spor yapmayinca etim kemigim senin yaglarim benim
o gun yeterli su icmemissindir terlemeyle vucuttaki su dengen bozulmus olabilir
spor oncesi sigara icmis olabilirsin -bilmiyom iciyonmu-
agir bir yemek sonrasi vucut sporu kaldirmamis olabilir
spor yaptigin ortam havasiz olabilir
ay olamaz imdatttttttttttttttttt1 litre su içiyorum her gün yok sigara içmiyorum
kuzum bir yanlislik olmasin bu mumkun degil
su oranin neydi hatirliyormusun
birde agirlik fazla olmasi gerekmiyor yuruyusteki yarim kiloluklar bile ilk etapta yeter kas artip guclendikce hissedersin zaten artmasi gerektigini
ama spor oncesi bir olcum yaptirmani tavsiye ediyorum ve en az 6 hafta sonra bir kez daha yaptir cunku aylik degisim gorulmeye bilir yag hicresi gibi degil ki kaslar canim
aaaa mutlu olacagina 2 saat spor yaptim diye hava atip sacini savuracagina bu ne kiz geberecemTamam canım sen bana yerde yapamadığım hareketlerini geçicek iki üç hareket söylede ben onları da yapıp uyuyayım bugün
Ay bugün sabah spor yaptım
Akşama doğru yaptım
Birde 2 saat önce yine yaptım
Gebericem
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?