- Konu Sahibi Laktozsuzsut
-
Merhabalar
Oğlum son 1 haftadır ağızdan derin nefes almaya çalışıyor ama yarım kalıyor, esnemek istiyor-esneyemiyor.
Üzerinde durursam biliyorum ki daha çok takıntı haline getirecek, çok dikkatini çekmeden normal nefes alış veriş hakkında sohbet etmeye çalışıyorum. Sabah hiçbir sıkıntı yok, öğleden sonra başlıyor. Böyle bir sorun yaşayan ve çözüm bulan var mı acaba?
Doktoruna sordum psikolojik deyip kestirip attı, çocuk psikiyatristine götürdüm hiçbir sonuç alamadık.
9 yaşında oğlumKaç yaşında?
Önce bende kaygı bozukluğuna bağlayacaktım, yani sıkıntılı stresli bir okul hayatı vardır diye düşündüm.9 yaşında oğlum
Yani kış aylarında 2-3 yılda 1 yaşıyor bunu, geçen seneki 2 ay kadar sürmüştü. ailevi yada okulda bir sıkıntısı yok bildiğim doktora da götürdüm görüşüldü bire bir hiçbir sorun olmadığını öğrendik.Önce bende kaygı bozukluğuna bağlayacaktım, yani sıkıntılı stresli bir okul hayatı vardır diye düşündüm.
Fakat sanırım kaygılı olacağı bir dönemde değil
Benim oğlum LGS ye hazırlanırken yaşadı ama sınav sonrası geçti gitti tabi ardın da kalan Reflü oldu.
Bence siz göğüs hastalıklarına götürün enazından tedirginliğiniz geçer.
Geçen yıl başka bir sebepten mide endoskopisi yapıldı reflü adı bile geçmedi. Ama 2 yıl önce aynı durumu 2 ay yaşadık. Kendiliğinden geçtiRefludur. Sabah kahvaltidan sonra aziyordur ondan nefesi tikaniyordur.
Hamilelik oncesine kadar benimde reflu sorunum yoktu. Son 3 ayda basladi 2 senedir gecmiyor. Gecen yil yokken suan boyle bir sorunu olabilir. Bir uzmana danismak lazim.Geçen yıl başka bir sebepten mide endoskopisi yapıldı reflü adı bile geçmedi. Ama 2 yıl önce aynı durumu 2 ay yaşadık. Kendiliğinden geçti
Malesef öyleZaten son zamanlarda Çocukları hangi bölüme götürsek, psikiyatriye sevk ediyorlar yeni modamız bu oldu.
Bende de 20 li yaslarda olmustu.Cok doktora gittim hepsi stres ve psikojenik kokenli oldugunu soyledi.Zamanla kendiliginden gecti.Ustune cok gitmeyin bunu ona hatirlatacak seyler soylemeyin unutur gecer insallah.Gecmis olsun9 yaşında oğlum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?