- 25 Ocak 2010
- 104
- 0
- 35
- Konu Sahibi gamzeliyarim
Merhaba Melten hanim. evlendigimizden beri esimle bir cok sorun yasadik ve sürekli tartisiyoruz. bu yüzden mi bilmiyorum, daha öncede farkina vardim ama bu bölümü yeni buldum. neyse ben sürekli uyumak istiyorum uyuyorum kalkinca hic uyumamis gibi uyaniyorum yorgun oluyorum. uyandigimda yine uyudum gec oldu, birsürü isim var diye kendime kiziyorum daha cok strese giriyorum. sürekli unutuyorum mesela mutfaga gidiyorum ne icin gittigimi unutuyorum. sonra tartistigimizda mideme tam göbeimin üstünde saplantilar oluyo, midem bulaniyo, agrim oluyo. hatta bazen sanki adet dönemindeki gibi agrilarim oluyo kafam dönüyo. ilk basta anlattigim herkes hamilelik belirtileri gibi dedi ama degil kesinlikle. unutkanlik cokta olmasa yine var, masabasinda calisiyorum öyle bedensel yorulmuyorumda neden bu bitkinlik bilmiyorum. kafamda cok cok seyler dolasiyo cok sey düsünüyorum. canim hic birsey yapmak istemiyor, ne sacima ne kasima gözüme bakasim gelmiyo hatta bazen dus bile alasim yok. tartistigimizda asiri derecede cok üzülüyorum ama bir okdarda cabuk kapatmak istiyorum olayi, kendi aklimda kurup cözüyorum kendimce ama esime karsi acmiyorum bu konuyu tekrar. bazi bana yanlis gelen seylerde bile tartismaktansa susmayi tercih ediyorum, korkuyorum artik tartistinca yine agrim olacak kötü olucam diye. gözlerimin etrafi simsiyah karariyo. gören derki günlerce uyumamis. adet günlerimden önce birkac kücük sivilce cikardi yine öyle sandim ama bu kez cok fazla sivilce cikti hemde büyük büyük, normalde bi hafta icinde gicerdi ama 2haftadir dahada coagldi sivilceler. bir yildir sabahlari ve arada devamli kahve iciyorum seviyorumda kahveyi hem uyanik tutar beni diyorum aksamda icsem kahve yine uyuyorum. sanki icimde birsey var böyle sikiliyorum cok icimdekini söküp atmak istiyorum. icim sikiliyor. bu bir hastalik mi? ne bu anlamiyorum. cok üzülüyorum mafoldumben
Son düzenleme: