Nedir bu muamma..?

mutluluk_huzur

Kaderimse Çekerim
Kayıtlı Üye
7 Ağustos 2010
179
1
En ufak şeyden hep ihtar hep ihtar nedir bu yaaaa.....Hakaret yok,küfür yok istediğiniz nedir anlamadım....Siteye bir giriyorum özel mesajınız var.....Başkalarının yorumuna bakıyorum çok daha ağır....Kaldı ki düşüncemi yazıyorum....Yazdığım mesaja tekrar tekrar bakıyorum....NEDİR BU MUAMMAA??? Ama şunu anladım ve gördüm çok daha eski üyeler ne yazarsa yazsın sorun olmuyor.....Bir daha bana mesaj falan yollamayın......Madem böyle bir site kurdunuz ceremesine katlanır,eleştirilere açık olursunuz.....Ne yazmamız gerekiyo onu da anlamadım düşüncemizi yazmayalım mı yanii.....Siteyi terk mi edelim.... İstenilen bu mudur ???

Şimdi ceza aldığınız mesajları inceledim.

Eeeee işte Allahın işi...İsteyene vermez anneliği haketmeyene de verir......Yazıklar olsun senin gibi anneciğe...
Uyarı

Yorumları okudum ve bi tarafımla güldüm resmen....Yok tişörtü nerden buldun yok büyüye inanmam....Nişanlısı yani tişörtü onda olamaz mı ne beyinsizler var yaaa....Ayrıca büyüye inanmam diyenler demek hayatınızda hiç Kuran-ı Kerim okumadınız.........Başınız gelse öyle bir inanırsınız ki..........!!!!!!
Ceza

Konu başlığı :Hep erkekler mi suçlu..? Ceza : Konu içeriğini boşaltmak

Ne demek ya uyuşamayız,boşver sen o işi ne kadar ayıp...Siz çok mu zenginsiniz ki Allahın kulunu beğenmiyorsunuz...Dilerim Allahtan işiniz olmaz inşallah acırım o çocukla ailesine.Aileniz burnu havadayken asla birlikte olamazsınız ki inşallah da olmaz kusura bakma....İnsan ne oldum değil;ne olucam demeli.....!!!
Ceza

Silinen bir konudan alınan Ceza : Diğer üyelere Hakaret Saygızıslık

Valla cezalarınız bize bir açıklama yapma gereği bırakmıyor. Karşı tarafa hakaret, saygısızlık etmeden yorumlarınızı yazabilirseniz sitemizde her zaman yeriniz var.

Bu arada o ceza almadığını düşündüğünüz eski üyelerimiz keşke konuyu okusalar da konuşsalar...

hemen damladım:KK53:
seneler oldu üyelik ben bile unuttum
uzun zaman modlukta yaptım
buna karşın bir konu açarkende sordum izin aldım ama konum daha çok görülsün diye gittim topiklere link attım
anında uyarımıda aldım hayır birde pro üyeyim neden uyarı aldım heeç anlamadım:KK37:
kısaca kimse kimseye ayrımcılık yapmıyor
zamanında kazen yapanın biletini kesmiştir gene olsa gene kesecektir:KK47:
bu arada konuda hatalı yere açılmış

Son düzenleme:
Valla bana verilen uyarı ' da çok haklıydılar ben o gün biraz sinirli yorumlar yapmıştım fakat cezamın haksız olduğunu düşünüyorum ne yalan söyleyim. Birine kesinlikle katılıyorum dedim diye, 3 gün ceza yemiştim :KK43: Bir sürü hakaret edenlerle aynı cezayı almıştım. Bari 1 güncük olaydı :) Yani uyarı yediğim mesajdan ceza yesem anlardım da, ceza yediğimde çok şaşırmıştım :) :KK6:

Şimdi ceza aldığınız mesajları inceledim.

Uyarı

Ceza

Konu başlığı :Hep erkekler mi suçlu..? Ceza : Konu içeriğini boşaltmak

Ceza

Silinen bir konudan alınan Ceza : Diğer üyelere Hakaret Saygızıslık

Valla cezalarınız bize bir açıklama yapma gereği bırakmıyor. Karşı tarafa hakaret, saygısızlık etmeden yorumlarınızı yazabilirseniz sitemizde her zaman yeriniz var.

Bu arada o ceza almadığını düşündüğünüz eski üyelerimiz keşke konuyu okusalar da konuşsalar...

Bu şekilde karşısındaki insanları, insan yerine koymayan, ağzına ne gelirse söyleyenlere karşı olan tavrınızı çok beğeniyorum. Böyle cezalar, uyarılar olmasa bu site majvolur. Saygılar...

X