Nedir bu çektigim? Kalbime söz geçiremiyorum...

safsin evet,sormasi ayip senin yasin kac? uzak dur ve böyle birisi icin mantigini asla kenara itme,yanindakine sadik olmayan sana da olmaz ve niyeti evlilik degilse neymis..hey Allahim ya kaldi ki sen muhafazakar bir yapidaymissin..! zor kizi tavladi iste amaci bu olabilir mi acaba,hala yüz yüze görüselim diyor ya..

safsin evet,sormasi ayip senin yasin kac? uzak dur ve böyle birisi icin mantigini asla kenara itme,yanindakine sadik olmayan sana da olmaz ve niyeti evlilik degilse neymis..hey Allahim ya kaldi ki sen muhafazakar bir yapidaymissin..! zor kizi tavladi iste amaci bu olabilir mi acaba,hala yüz yüze görüselim diyor ya..

28 yasindayim keske olgunlukla ilgisi olsaydi. Ne diyeyim kismet böyleymis. Ilk defa hayatima tam tipim olan ve beni heyecanlandiran bir "adam" cikti o da bes para etmez bir karaktersiz bir insanmis!

Umarim bir daha yanima yaklasmaz, ona olan zaafim aklimin karismasina sebeb oluyor ve dengem bozuluyor :KK43:

28 yasindayim keske olgunlukla ilgisi olsaydi. Ne diyeyim kismet böyleymis. Ilk defa hayatima tam tipim olan ve beni heyecanlandiran bir "adam" cikti o da bes para etmez bir karaktersiz bir insanmis!

Umarim bir daha yanima yaklasmaz, ona olan zaafim aklimin karismasina sebeb oluyor ve dengem bozuluyor :KK43:
zaten oda zaafını kullanıp seni kullanmak istiyor,gelip gitmeleri bu yüzden dikkat et güçlü ol

Bir kadınla birlikte yaşıyor, diğeriyle flört ediyor açıklaması da "o eğlenilecek kadın, sen evlenilecek kadınsın" :KK14:
Böyle mağara adamları bu devirde hala yaşıyor ve üstüne üstlük bunu iltifat sayan hemcinslerim var. Yazıklar olsun böyle insanlar yetiştiren zihniyete.
Ağzınıza sağlık! Konu sahibesi bir de sevinmiş " Ayy beni evlenilecek kadın olarak görüyor. Yaşasıııın!" diye.
Adamın kadınlara bakış açısı ortada. Neyse konu sahibesi kendine layık gördüğün adam buysa bize laf düşmez. O Alman kızın konumuna düşme de birgün. İlahi adalet, karma falan hani...

Ağzınıza sağlık! Konu sahibesi bir de sevinmiş " Ayy beni evlenilecek kadın olarak görüyor. Yaşasıııın!" diye.
Adamın kadınlara bakış açısı ortada. Neyse konu sahibesi kendine layık gördüğün adam buysa bize laf düşmez. O Alman kızın konumuna düşme de birgün. İlahi adalet, karma falan hani...

Konuyu dogru okursaniz öyle bir iddiam olmadigini anlarsiniz. Duygularim karmakarisik bunu forumda paylasmak istedim ve alman kizdan ayrilip bana gelsin de demedim. Mesafeli davrandigimi ve resti cektigimi de anlattim. Hemen anlamadan yaftalayip konuyu ilahiyata baglamayin lütfen!

Kizlar aradan 5 ay gecti. Bu süre icinde bana ara ara yazmaya devam etti. Ve ben dayanamayip 2 ay önce onu her yerden (facebook, whatssapp) sildim ve bloke ettim. Bana ulasma imkani artik yok hep mesgul cikacak telefonum. Onu stalklamamak adina da ben onun numarasini sildim.

Yargilamadan önce dikkatli okuyun onunla hicbir iletisimim yok ve tüm baglantilari ben kestim!

Ben sanirim ona cok asik oldum. Hic unutmadim ve hep onu düsünüyorum.Gecem gündüzüm o. Ona kurban olacak derecede manyagim seviyorum. Acaba yazdi mi aradi mi diye meraktan ölüyorum.
Lütfen bana bir seyler söyleyin. Toz konduramiyorum gözlerim adeta kör gibi sanki bu dünyada bir tek o var. O kadar icimde kaldi ki bazi seyler.
Mantikli düsünemiyorum ona kizamiyorum hala onu savunuyorum. Neden böyle? Lütfen bir seyler söyleyin sarsin beni!

Bana yardim edin ne olur :KK43:((

dengesiz davrandığı için vazgeçemiyorsun ve bağımlılık gibi hissediyorsun.
net bir tavrı yok bu yüzden de sen duygularını dizginleyemiyorsun ama dizginlemelisin ve görüşmemelisin.seni değil ilgini seviyor o yüzden ne hep sizinle ilgileniyor ne de boş bırakıp unutulmak istiyor.

Kizlar aradan 5 ay gecti. Bu süre icinde bana ara ara yazmaya devam etti. Ve ben dayanamayip 2 ay önce onu her yerden (facebook, whatssapp) sildim ve bloke ettim. Bana ulasma imkani artik yok hep mesgul cikacak telefonum. Onu stalklamamak adina da ben onun numarasini sildim.

Yargilamadan önce dikkatli okuyun onunla hicbir iletisimim yok ve tüm baglantilari ben kestim!

Ben sanirim ona cok asik oldum. Hic unutmadim ve hep onu düsünüyorum.Gecem gündüzüm o. Ona kurban olacak derecede manyagim seviyorum. Acaba yazdi mi aradi mi diye meraktan ölüyorum.
Lütfen bana bir seyler söyleyin. Toz konduramiyorum gözlerim adeta kör gibi sanki bu dünyada bir tek o var. O kadar icimde kaldi ki bazi seyler.
Mantikli düsünemiyorum ona kizamiyorum hala onu savunuyorum. Neden böyle? Lütfen bir seyler söyleyin sarsin beni!

Bana yardim edin ne olur :KK43:((
Ne diyebilirim hastalikli zihnin tedavisi icin dogru adres psikiyatrdir

Psikologa gittim her hangi bir sorunum veya depresyonum yok. Ama unutamiyorum kabullenemiyorum beni secmeyisini. Zoruma gidiyor umut verip asik edip aradan cikip gitmesi. Sanki bir daha dünyada kimseyi sevemeyecegim sanki kimse onun gibi olmayacak kimseyi onun kadar istemeyecegim. Onu deliler gibi istiyorum ama mantigim beni cok sükür frenliyor.

Kendimi hic bu kadar caresiz hissetmedim...

Eger duygulari ciddi olmasa neden benimle zaman kaybetsin demissin

EGER ALMAN KIZA DUYGULARI CIDDI OLMASA NEDEN AYNI EVDE YASASIN

BIRAK ALLAH ASKINA
Almanyadaki türk genclerimiz alman kizlarla günlerini gün ediyolar yasiyorlar seviyorlsr evlenleye gwäelince senin gibi kizlari kandiriyorlar
Sende gelmissin duygudan bahs ediyosun alman olsun japon olsun sonucta sevgilisi var

NOKTA ...

Merhaba hanimlar

Size bir konuda danismak istiyorum. Benim bir seneden beri anlam veremedigim bir bagimliligim var. Daha önce üniversiteden tanidik bir (erkek) arkadas vardi. Gecen yaz bir kahve icelim eski günleri yad edelim dedi ve kendisinin ayni evde yasadigi alman bir kiz arkadasi var.

Gel zaman git zaman bu kankiligimiz baska bir boyut aldi ve benden hoslandigini söyledi ve ben de ondan hoslaniyorum her ne kadar bunu ona belli etmesem de.

Ben bir türk kiziyla evlenmeyi düsünüyorum ama evlilige hazir degilim gibi laflar da ediyor ama benden hoslandigini da. Alman kiz arkadasimi sevmiyorum onunla evlenmeyi düsünmüyorum dedi.

3 ay önce onunla görüsmeme karari aldim, ben senden korkuyorum seni sevmek yürek ister baglanamiyorum ama sen de tam hayalimdeki kizsin felan filan dedi ve konusmayi kestik.

Kendisi hala arada bir arayip soruyor seni özlüyorum felan diyor ve telefonlarina cikmayinca kapima geldi cat kapi ailem evdeyken.

Ilgi gösterip gösterip kaciyor beni ne kadar istediginden, düsündügünden, arzuladigindan felan bahsediyor ve isin kötüsü ben ona karsi cok esnek davraniyorum ve duygularima söz geciremiyorum ama yine de bulusmuyorum.

Ben ondan cok etkilendim resmen uzaktan uzaga baglandim onun adi gecince bile mutlu oluyorum :KK43:

Icten ice umutlaniyorum bu adam 32 yasinda cok yogun calisan biri, eger duygulari olmasa neden benimle zaman kaybetsin ki? Ailemi, yasadigim cevreyi degerlerimi cok iyi biliyor öyle gönül eglendirmekle isim olmayacagini da.

Kizlar ne olur bir seyler söyleyin aklimi yitirecegim uyusturucu gibi bir sey...:KK43:
Zaman kaybedersiniz.
Unutmaya çalışın.
Sizinle evlenmek istiyor. Peki diğer kızla?
Inşallah ayni hisleri sizin için hayırlı birine hissedersiniz.

X