Nedir bu çektigim? Kalbime söz geçiremiyorum...

Bir kadınla birlikte yaşıyor, diğeriyle flört ediyor açıklaması da "o eğlenilecek kadın, sen evlenilecek kadınsın" :KK14:
Böyle mağara adamları bu devirde hala yaşıyor ve üstüne üstlük bunu iltifat sayan hemcinslerim var. Yazıklar olsun böyle insanlar yetiştiren zihniyete.

sadece bizim Türkler böyle düşünür sanırdım, ya da bu Alman genç Türklerle çok takılıyor :KK53:

İlk cümlede lezbiyen ilişki zannettim :21:
Sizi seviyorsa neden uzak duruyorsunuz? Belki ilişki manasında başlamadığınız için oda bir görünüp bir kayboluyodur

Ben niye gayet düz anlamışım ya ben de mi var bir sorun? :KK53:
Her durumda kesinlikle uzak durulması gereken klasik orta yaşlı zampara:KK14:

ilgini kes ondan.
Almanda olsa oda bir insan, oda bir kadin!
Saygisiz herif...
Ondan bi B** olmaz.
Cani skildikca sana yaziyor.

Almanlarin bir sözü vardir: bir tabak yemegi bir ömür sicak tutamazsin :KK62:
YANI: Seni oyaliyor!:mad:

Olay hakkında bilgi veya izlenim sahibi 1.kişiler hakkında da ben olumsuz duygularıma söz geçiremiyorum.

Konu sahibi, siz bu saçmasapan ben değerliyim, o kız evlenilecek kız değil modu ile devam ederseniz komik duruma düşersiniz. Apaçık bir şekilde adamın sizi sevdiği falan yok. Sizi sevip eski sevgilisiyle aynı evde yaşamaya devam etme ihtimali düşük. Eski sevgili de muhtemelen eski olduğunu bilmiyordur.

Zaten inanılmaz felaket bir insanmış beyanlarına bakınca. Alman kızla eve çıkmış, evlenilecek kızdan dem vuruyor. Siz de kendinizi bununla değerli hissediyorsunuz. Bence hakarete uğramış hissedin.

Kimse duygularına söz geçiremiyor, merak etmeyin. Neyse ki hareketlerimiz diye ayrı bir kısım var, ona söz geçirmek doğrudan mümkün.

Kendimi daha degerli veya evlenilecek kiz olarak görmüyorum bunlari söylerken. Kaldi ki bir cok alman kadin evlenmeye sicak bakmiyor ve aileler zorlandiklari icin türk erkekler de onlarla evlenmiyor sadece bunu anlattim.

Kafam cok karisik, onunla hicbir sey yasamadim ve bu sekilde yasamayi asla düsünmüyorum ve uzak duruyorum. Sadece duygusal olarak farketmeden ondan hoslanmisim ve baglanmisim kendi kendime gelin güvey oldum belki de. Ama aklimi karistirmayi basardi. Hicbir kadinin sevgilisini elinden almak gibi bir niyetim yok, Allah yazdiysa bozsun böyle seyleri ama canim yaniyor hepsi bu. Ben kolay kolay birinden hoslanan baglanan biri degilim ve bu enerjiyi ve böyle gereksiz bir insanda hissetmem o kadar kötü ki.

Tekrarliyorum lezbiyen degilim neden öyle anlasildi anlamadim. Bahsettigim kisi de bir Türk erkegi

Tekrarliyorum lezbiyen degilim neden öyle anlasildi anlamadim. Bahsettigim kisi de bir Türk erkegi
Sanırım insanlar bir erkeğin bir kızla aynı evde yaşaması kavramına yabancı olduğu için "aynı evde bir kızla birlikte yaşayan kişi ancak başka bir kız olabilir" diye düşündü.:confused:

2 gün önce tavrimi koydum. Bundan sonra bu sartlar altinda konusmak istemedigimi belirttim. O da seni üzemem evlenme gibi bir niyetim yok dedi. Istersen yüzyüze konusalim dedi ama gercekler degismeyecegi icin kabul etmedim. o da bir sey yazmadi.

Eger bana karsi bir sey hissetseydi ulasirdi degil mi zaten? Orali olmadigina göre ben kendimi kandirmisim ve sadece beni tavladigiyla kaldim! Kendimi kullanilmis ve dalga gecilmis hissediyorum...
Bir erkek neden böyle bir sey yapar? Amaci neydi?

Böyle bir adamdan kımseye hayır felan gemez aklını başına al birdaha ona yüz verme alman kızı kapıyı gösterırse yedekte senı tutuyor kötü günü için kendını kullandırıp rezıl rüsvan etme elaleme karşı Allah akıl fıkır versın:KK43:

Merhaba hanimlar

Size bir konuda danismak istiyorum. Benim bir seneden beri anlam veremedigim bir bagimliligim var. Daha önce üniversiteden tanidik bir (erkek) arkadas vardi. Gecen yaz bir kahve icelim eski günleri yad edelim dedi ve kendisinin ayni evde yasadigi alman bir kiz arkadasi var.

Gel zaman git zaman bu kankiligimiz baska bir boyut aldi ve benden hoslandigini söyledi ve ben de ondan hoslaniyorum her ne kadar bunu ona belli etmesem de.

Ben bir türk kiziyla evlenmeyi düsünüyorum ama evlilige hazir degilim gibi laflar da ediyor ama benden hoslandigini da. Alman kiz arkadasimi sevmiyorum onunla evlenmeyi düsünmüyorum dedi.

3 ay önce onunla görüsmeme karari aldim, ben senden korkuyorum seni sevmek yürek ister baglanamiyorum ama sen de tam hayalimdeki kizsin felan filan dedi ve konusmayi kestik.

Kendisi hala arada bir arayip soruyor seni özlüyorum felan diyor ve telefonlarina cikmayinca kapima geldi cat kapi ailem evdeyken.

Ilgi gösterip gösterip kaciyor beni ne kadar istediginden, düsündügünden, arzuladigindan felan bahsediyor ve isin kötüsü ben ona karsi cok esnek davraniyorum ve duygularima söz geciremiyorum ama yine de bulusmuyorum.

Ben ondan cok etkilendim resmen uzaktan uzaga baglandim onun adi gecince bile mutlu oluyorum :KK43:

Icten ice umutlaniyorum bu adam 32 yasinda cok yogun calisan biri, eger duygulari olmasa neden benimle zaman kaybetsin ki? Ailemi, yasadigim cevreyi degerlerimi cok iyi biliyor öyle gönül eglendirmekle isim olmayacagini da.

Kizlar ne olur bir seyler söyleyin aklimi yitirecegim uyusturucu gibi bir sey...:KK43:
sen de bu adama güven duymaman gerektiğinin farkındasın zannımca. sevgilisi var ve onunla bi gelecek düşünmüyo ama o kızı kullanıyo yanlış mı anlamışım? diyelim ki sana karşı gerçekten dürüst, fakat bu başka bi kızın vaktini çalan alçak bir erkek olduğu gerçeğini değiştirir mi. başkasını aldatmaya cürret eden biri, başka bi gün seni de aldatmaz mı? kimse o kızla beraber olması için silah dayamıyor ona