Nedir bu bilen var mı??

Septembre

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
22 Eylül 2015
543
740
23
İyi akşamlar arkadaşlar..3 ay önce normal doğum yaptım kesi+yırtık vardı 7 dikiş atıldı ve zor iyileşti çok sıkıntı çektim tam iyileştim derken şimdi de orda bi şişlik olduğunu farkettim geçen gün ilk defa birlikte olmayı denedik (zaten hamile olduğumu öğrendiğimizden beri cinsel hayata da ara vermiştik tam 1 yıl oluyo) ama canım çok yandı o şişliğin olduğu yer özellikle neden öyle oldu ki normal mi bu acaba ve ne zaman geçer şişlik?

Kist oluşmuş olabilir.Kendiliğinden geçeceğini sanmam, alınması da gerekebilir.

Mikrop kapmistir buyuk ihtimal. Benimde olmustu. Sislikten kasit sert cok ele gelmeyen bir sislik degil mi? Doktora gorunun tedaviyle geçecektir 1 2 haftaya

Mikrop kapmistir buyuk ihtimal. Benimde olmustu. Sislikten kasit sert cok ele gelmeyen bir sislik degil mi? Doktora gorunun tedaviyle geçecektir 1 2 haftaya
Evet yumuşak bi şişlik sizin ne kadar zamanda iyileşmişti ve nasıl bi tedavi uygulandı acaba bilgilendirebilir misiniz beni

4 sene oldu. Krem vermisti adini hatirlayamadim. Bi de her gun wcden once ve sonra solisyon suruyordum pamukla. Adi batikon. Kremin adini Inanin adini hatirlamiyorum ama..

Bu arada 1 haftada gecmisti. Acisi azalmisti. Bu arada cinsel iliskiye girmiyosunuz bu sure zarfinda

4 sene oldu. Krem vermisti adini hatirlayamadim. Bi de her gun wcden once ve sonra solisyon suruyordum pamukla. Adi batikon. Kremin adini Inanin adini hatirlamiyorum ama..
Contractubex miydi bana da vermişti bir ay kadar sürdüm ben de

Back