• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Nedir bu bilen var mı

fpln

Yeni Üye
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
14 Mayıs 2024
20
5
1
35
Eşimin kürek kemiğinde böyle birşey çıktı nedir bu bilen var mı Bu arada eşi için burda paylaşım yapmış diye düşünmeyin tabiki eşimi önemsiyorum ama evde bebek var bulaşıcı birşey midir doktora gidene kadar da kafaya takıcam biliyorum kendisi de önemsemedi ama bir şekilde ikna ederim götürmeye böyle birşey ile karşılaşan oldu mu onu merak ettim

Eklentiler

• IMG_0853.jpeg
    IMG_0853.jpeg
    88,7 KB · Görüntüleme: 79
Son düzenleme:
Zona dan ysa böcek sokmasından şüphelendim bebeğimiz var ondan endişe ediyorum gerçi 2 gün önce evden hamam böceği çıktığı için komple ilaçlandı evimiz

Eşimin kürek kemiğinde böyle birşey çıktı nedir bu bilen var mı Bu arada eşi için burda paylaşım yapmış diye düşünmeyin tabiki eşimi önemsiyorum ama evde bebek var bulaşıcı birşey midir doktora gidene kadar da kafaya takıcam biliyorum kendisi de önemsemedi ama bir şekilde ikna ederim götürmeye böyle birşey ile karşılaşan oldu mu onu merak ettim
zona bu...
genellikle agız kenarı ve genital bolgede cıkar

ucuk gıbıdır. aynı familyadan gelirler ve ucuk gıbı ne zaman bagısıklıgınız dusse, yanı yorgunluk gıbı ya da asırı stres gıbı.. tekrar eder. ılk cıktıgı kadar yaygın olmaz ama vcuttan da hıc gıtmıyor maalesef

zodviraks ve fucidin kremler kasıntıya da ve acıya ıyı gelır ama hemen gecırmez. 1 hafta suruyor genelde. aynı bolgeden tekrar edıyor genelde. benım genıtal bolgede oldu ve 3 senedır yıne orda oluyor .

cıcek hastalıgı gecırmemıs ya da asısı olmayan kısılere bulusabılır cunku dedıgım gıbı cıcek hastalıgının aynı vırus yapısına mensup

Back