- 4 Nisan 2017
- 2.027
- 5.501
- 108
- Konu Sahibi Feel Good Inc
-
Bekleyerek hata yapmışım kuzucum. Kapmışlar senin çocukların babasınıbari belli etseydin kim olduğunu
Takipçilerinden sıkılmış birinin yeni bir hesap açması çok mantıklı gelmedi açıkçası. Ama tabii ki bu hayatta her şey olabilir, neden belli etmiyorsun ki? En kötü o seni istemez. Diyecek hiçbir şeyin yok sonuçtaBaşka bir seçenek olamamız mı ya? Mesela çok sıkılmıştır takipçilerden falan, olamaz mı? Hiç mi olamaz???
Seviyorsan git konuş bence
Manita yapsa mevcut hesabını kapalı yapardı muhtemelen. Belki hacklendi bir şey oldu yeni açmak istedi. Ya da aynı isimle başkası yeni hesap açtı?
Biraz bakın bakalım takipçi sayısı nasıl artacak. Belki aktif kullanmadığı için kapatıp sadece millete bakmak için yeni hesap açmıştır.Eski hesap tamamen silinmiş işte, şu an sadece 2 takipçili kapalı hesabı var.
Takipçilerinden sıkılmış birinin yeni bir hesap açması çok mantıklı gelmedi açıkçası. Ama tabii ki bu hayatta her şey olabilir, neden belli etmiyorsun ki? En kötü o seni istemez. Diyecek hiçbir şeyin yok sonuçta
Biraz bakın bakalım takipçi sayısı nasıl artacak. Belki aktif kullanmadığı için kapatıp sadece millete bakmak için yeni hesap açmıştır.
O zaman sadece o kişiyi takip etmek için açmış. Muhtemelen ya flörtü veya sevgilisi, ya da hedefiYaklaşık bir haftadır her gün bakıyorum, bir kişi bile artmadı. Sadece birini takip ediyor.
O zaman sadece o kişiyi takip etmek için açmış. Muhtemelen ya flörtü veya sevgilisi, ya da hedefi
Dövelim miAllah'ım, nedennnn?? Flörtü ise yine toparlayabilirim de, sevgilisi ise hiçbir şey yapamam.
Dövelim mi
Tamam kardeş bir mesajına bakarİlk önce kim olduğunu bulmam lazım. Eğer öyle biri varsa. Sonra icabına bakarız.
Tamam kardeş bir mesajına bakar
Ay inşallah öyledir.Benim hala umudum var ya belki başka bir sebebi vardır, işi sebebiyle falan.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?