Nasil yardim edebiliriz.
Benimde yok kismet bu isler olsun diye sevgili olunmazki.
Aydır yokmuş Yıl degil ki ... Neden olmadığını sen bilirsin biz nerden bilelim :)
Biz de bilemeyiz ☺ :) vakti zamanı değildir ? En son ne zaman sevgilin oldu ?Ben bilemedim o yüzden soruyorum :)))
Biz de bilemeyiz ☺ :) vakti zamanı değildir ? En son ne zaman sevgilin oldu ?
Elbet olur ama bunu kendine dert etme... :)Bi 9 10 ay olmuştur. Belkide zamanı değildir dediğin gibi bekliyoruz:))
Bunun nedeni ya da bir sebebi yok ,doğru kişi daha çıkmamış demek karşına bırak arkadaşların evlensin .
Tamam çilek seni dinliyorum ve dert etmeyi bırakıyorum :))Elbet olur ama bunu kendine dert etme... :)
Öyle düşünürsek dünya da çoğu kadın evde kaldı tam umudunu yitirince çıkar karşına ,raaaddd oll kardeşş.Ama ben bu dünyaya hayırlı olsun demeyemi geldim
Alkol var mı şu an? Sanki pek bilinçli bir konuşma değil gibi gibiAma ben bu dünyaya hayırlı olsun demeyemi geldim
Öyle düşünürsek dünya da çoğu kadın evde kaldı tam umudunu yitirince çıkar karşına ,raaaddd oll kardeşş.
Senin çevre o zaman koşar adım evleniyor ,benim çevremde daha taş çatlasın 3-4 kişi evlendi 1 i boşandı.Hahaha ben kaldığını düşünmüyorum çevremdeki herkes evlendi
Senin çevre o zaman koşar adım evleniyor ,benim çevremde daha taş çatlasın 3-4 kişi evlendi 1 i boşandı.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?