evet benimde en büyük hatam bu aslında en başında susmalıyız kendimi ifade etmeye çalıştıkça, savundukça kendimizi haklı iken haksız duruma düşebiliyoruz ne yazık ki ben de 10 senenin sonunda daha yeni yeni öğreniyorum bunu inan bana umarım sen en başından bunu halledersin.
aileler konusuna gelince, iki insan evlenince aileler de veleniyor bi yerde ama erkekler istiyorlar ki sen kendi ailesine o evin bi kızı gibi ol, herşeylerinde yanlarında ol ama kendileri mesafeli duruşlarını korusunlar, aile ilişkilerinizi bilemem tabii ama zamanla onların ailesine daha da alışacak ve inşallan bi süre sonra bu çekingenliğin tamamen ortadan kalkacaktır, bunu çok dert etme, sadece aile konusu açıldığında "ama sende benim aileme şöylesin, böylesin" deme kıyaslama, karşılaştırma yapma (kendimde benzer şeyler yaşamış biri olarak söylüyorum erkekler bunu kendileri ile amiyane tabirle sidik yarıştırmak olarak görüyorlar)
allah kolaylık versin inşallah, siz ilk etapta son tartışmadan doğan anlaşmazlığı gidermeye bakın