Uzun süredir masturbasyon yapiyorsan ona odakli olabilirsin. Bir sure yapma ve kendine uygun pozisyonu keşfet. Misal sen ustte ol sen yonet iliskiyi belki o zaman keyif alırsın alışırsın yavas yavas bu duruma.kızlar selam
kendm masturbasyon yaparsam zevk alıyorum . ya eşim bazı bölgelerimle oynayınca da zevk alıyorum Ama iş ilişkiye girerken alamıyorum. Neden ?
eskiden evet yapıyordum ama ben daha yeni evliyim masturbasyon yapmıyorum ama ilişkiye girerken zevk alma durumum yokUzun süredir masturbasyon yapiyorsan ona odakli olabilirsin. Bir sure yapma ve kendine uygun pozisyonu keşfet. Misal sen ustte ol sen yonet iliskiyi belki o zaman keyif alırsın alışırsın yavas yavas bu duruma.
Psikolojiktir o zaman.eskiden evet yapıyordum ama ben daha yeni evliyim masturbasyon yapmıyorum ama ilişkiye girerken zevk alma durumum yok
umarım düzelir anlamadımPsikolojiktir o zaman.
evet var . erken boşalma durumu. ama gecıktırıcı kullandıgımız zamanda bşy anlamıyorum ben ..Erken boşalma durumu var mı?
sorun ne o zamna .. anlamadım.psikolojik olarak düşünmeyin. Düşündükçe olmaz
Bişey anlamıyorum derken yine de gecikmiyor mu?evet var . erken boşalma durumu. ama gecıktırıcı kullandıgımız zamanda bşy anlamıyorum ben ..
eşim zevk alıyor rahatlıyor bende geliyor ama zevk almıyorum . .Bişey anlamıyorum derken yine de gecikmiyor mu?
Eşiniz birleşmede klitorisinizle oynasıneşim zevk alıyor rahatlıyor bende geliyor ama zevk almıyorum . .
oynadığı zaman zevk alıyorum. ama iş ilişki esnasında bir şey yok..Eşiniz birleşmede klitorisinizle oynasın
İlişki anında oynayacak zatenoynadığı zaman zevk alıyorum. ama iş ilişki esnasında bir şey yok..
kafaya takmayayım da ilişki benm için kabus oluyor. bir an önce eşim rahatlasın diye bakıyorum olaya.. Hiç kimse mi zevk almıyor. İlişki esnasında anlamadım..normaldir, orgazmın kaynağı klitorus. Takmayın kafaya.
işte bunu ona söylemem gerekiyor. evet çok hassaslar ve cok baska sey dusunebilir. ama durumu çözmek için söylemem gerek..sanırım bu eşinizle konuşarak kolayca çözebileceğiniz bir problem ama erkekler bu konuda ne yazık ki çok hassas. aslında zamanla birbirinizi keşfederek her zorluğun üstesinden gelebilirsiniz.