Neden zevk alamıyorum

dalga927

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
21 Temmuz 2020
149
100
kızlar selam
kendm masturbasyon yaparsam zevk alıyorum . ya eşim bazı bölgelerimle oynayınca da zevk alıyorum Ama iş ilişkiye girerken alamıyorum. Neden ?

kızlar selam
kendm masturbasyon yaparsam zevk alıyorum . ya eşim bazı bölgelerimle oynayınca da zevk alıyorum Ama iş ilişkiye girerken alamıyorum. Neden ?
Uzun süredir masturbasyon yapiyorsan ona odakli olabilirsin. Bir sure yapma ve kendine uygun pozisyonu keşfet. Misal sen ustte ol sen yonet iliskiyi belki o zaman keyif alırsın alışırsın yavas yavas bu duruma.

Uzun süredir masturbasyon yapiyorsan ona odakli olabilirsin. Bir sure yapma ve kendine uygun pozisyonu keşfet. Misal sen ustte ol sen yonet iliskiyi belki o zaman keyif alırsın alışırsın yavas yavas bu duruma.
eskiden evet yapıyordum ama ben daha yeni evliyim masturbasyon yapmıyorum ama ilişkiye girerken zevk alma durumum yok

normaldir, orgazmın kaynağı klitorus. Takmayın kafaya.
kafaya takmayayım da ilişki benm için kabus oluyor. bir an önce eşim rahatlasın diye bakıyorum olaya.. Hiç kimse mi zevk almıyor. İlişki esnasında anlamadım..

Herkes ilişki esnasında G noktasından dolayı zevk almaya başlar. G noktası da Klitorus un sinir uçlarınn başladıgı yerdir ve ancak ilişki esnasında uyanır . Klitorus ancak oynadıgın zaman uyanr..

sanırım bu eşinizle konuşarak kolayca çözebileceğiniz bir problem ama erkekler bu konuda ne yazık ki çok hassas. aslında zamanla birbirinizi keşfederek her zorluğun üstesinden gelebilirsiniz.

sanırım bu eşinizle konuşarak kolayca çözebileceğiniz bir problem ama erkekler bu konuda ne yazık ki çok hassas. aslında zamanla birbirinizi keşfederek her zorluğun üstesinden gelebilirsiniz.
işte bunu ona söylemem gerekiyor. evet çok hassaslar ve cok baska sey dusunebilir. ama durumu çözmek için söylemem gerek..

arkadaslar internetten arastrdım ..
Koital Anorgazmiymiş sorunum :) yani ; Masturbasyon ile orgazm olunup ilişki esnasında olamama duurmuymus ve tedavisi varmış. bu durumda tedavi mi jinekologlrdamı yapıcam yoksa aile terapistnde mi yoksa kadın hastalıklarında mı???

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…