- 2 Ekim 2019
- 2.868
- 10.284
-
- Konu Sahibi applepie98
Kız dur şimdi düşündürtme gusül gerektirmeHayal gucumu zorluyom da çok garip şekiller oluyor neyse düşünmek istemiyorum
Zevk almıyorum diyosun da libidonun maşallahı var daha ne olsun hergune canmi dayanır sen bence haftada 1 düşür bak ozaman zevk alırsınokuduğunuzu anlayamıyorsunuz sanırım. pozisyonu anlatmak için karnımın üstü dedim klitorisin nerede olduğunu biliyorum. el teması bir şey hissettirmiyor altımda yatak olduğunda vücudum baskı oluşturduğu için sürttüğümde zevk alıyorum. zevki karnımdan almıyorum. yatağa da karnımı değil klitorisimi sürtüyorum.
zevk almıyorum demiyorum ki elimle uyardığımda zevk almıyorum diyorum. yatağa sürttüğümde zevk alıyorum. sorum zaten "neden elle olmuyor"du ama öneri sunmak ya da açıklama getirmek yerine burada ne fakeliğim kalmış ne vücudumu tanımamam. bir öneri sunduğunuz için teşekkürlerZevk almıyorum diyosun da libidonun maşallahı var daha ne olsun hergune canmi dayanır sen bence haftada 1 düşür bak ozaman zevk alırsın
Anlattığınıza göre el ile uyarım ve yaptığınız şekil arasında fark var. Bu nedenle biri zevk verirken diğeri vermiyor. Kimi kadın el ile üstten yapmayı sever, kimi parmak ile içeriden. Herkesin kendi yöntemi var, herkes her şeyden zevk almıyor.zevk almıyorum demiyorum ki elimle uyardığımda zevk almıyorum diyorum. yatağa sürttüğümde zevk alıyorum. sorum zaten "neden elle olmuyor"du ama öneri sunmak ya da açıklama getirmek yerine burada ne fakeliğim kalmış ne vücudumu tanımamam. bir öneri sunduğunuz için teşekkürler
partnerim olursa klitoral orgazmı tercih etmem tabiki ama dediğiniz gibi buna alışmış olmaktan korkuyorum. ayrıca parmağımı sokmayı da denedim ama ucu dışında girmiyor ve açıkçası vajinismus olmaktan korkuyorum.Anlattığınıza göre el ile uyarım ve yaptığınız şekil arasında fark var. Bu nedenle biri zevk verirken diğeri vermiyor. Kimi kadın el ile üstten yapmayı sever, kimi parmak ile içeriden. Herkesin kendi yöntemi var, herkes her şeyden zevk almıyor.
Ancak bu şekilde tek tip ve gerçek bir ilişki esnasında yapılması güç bir yönteme alışarak ileride seks esnasında orgazm olma ihtimalinizi düşürüyorsunuz bence.
Eğer klitoral orgazmı tercih ediyorsanız farklı pozisyonlarda, farklı hareketlerle en azından el ile uyarmayı deneyebilirsiniz.
maalesef ciddiyim, etrafımda söyleyebileceğim kimse de yok. kendime artık yapmayacağım diye söz veriyorum ama ertesi gün yine yapıyorum, psikolojik yardım almayı düşünüyorum.Eğer yazdığında ciddiysen,
Tehlikeli bir sürece giriyorsun. Mastürbasyon bağımlısı olan kadınların bir kısmı cinsellikten zevk alamaz ileride ve sorunları olur.
Özetle bağımlılık değil ihtiyaç olarak devam etmeniz gerekir.
Yoksa ileride çok üzülebilirsin.
Her gün yapmak bence çok da büyük bir sıkıntı değil. Ama yine de cinsellikten alınan hazı aşağı çekebiliyor ve mutsuz birliktelikler yaratabilir. Ve cinsel hayatta mutluluk olmayınca zaten evlilik azalarak bitmeye başlıyor.maalesef ciddiyim, etrafımda söyleyebileceğim kimse de yok. kendime artık yapmayacağım diye söz veriyorum ama ertesi gün yine yapıyorum, psikolojik yardım almayı düşünüyorum.