Neden zevk alamıyorum??

okuduğunuzu anlayamıyorsunuz sanırım. pozisyonu anlatmak için karnımın üstü dedim klitorisin nerede olduğunu biliyorum. el teması bir şey hissettirmiyor altımda yatak olduğunda vücudum baskı oluşturduğu için sürttüğümde zevk alıyorum. zevki karnımdan almıyorum. yatağa da karnımı değil klitorisimi sürtüyorum.

Zevk almıyorum diyosun da libidonun maşallahı var daha ne olsun hergune canmi dayanır sen bence haftada 1 düşür bak ozaman zevk alırsın

Zevk almıyorum diyosun da libidonun maşallahı var daha ne olsun hergune canmi dayanır sen bence haftada 1 düşür bak ozaman zevk alırsın
zevk almıyorum demiyorum ki elimle uyardığımda zevk almıyorum diyorum. yatağa sürttüğümde zevk alıyorum. sorum zaten "neden elle olmuyor"du ama öneri sunmak ya da açıklama getirmek yerine burada ne fakeliğim kalmış ne vücudumu tanımamam. bir öneri sunduğunuz için teşekkürler

Eğer yazdığında ciddiysen,
Tehlikeli bir sürece giriyorsun. Mastürbasyon bağımlısı olan kadınların bir kısmı cinsellikten zevk alamaz ileride ve sorunları olur.
Özetle bağımlılık değil ihtiyaç olarak devam etmeniz gerekir.
Yoksa ileride çok üzülebilirsin.

Anlattığınıza göre el ile uyarım ve yaptığınız şekil arasında fark var. Bu nedenle biri zevk verirken diğeri vermiyor. Kimi kadın el ile üstten yapmayı sever, kimi parmak ile içeriden. Herkesin kendi yöntemi var, herkes her şeyden zevk almıyor.

Ancak bu şekilde tek tip ve gerçek bir ilişki esnasında yapılması güç bir yönteme alışarak ileride seks esnasında orgazm olma ihtimalinizi düşürüyorsunuz bence.

Eğer klitoral orgazmı tercih ediyorsanız farklı pozisyonlarda, farklı hareketlerle en azından el ile uyarmayı deneyebilirsiniz.

partnerim olursa klitoral orgazmı tercih etmem tabiki ama dediğiniz gibi buna alışmış olmaktan korkuyorum. ayrıca parmağımı sokmayı da denedim ama ucu dışında girmiyor ve açıkçası vajinismus olmaktan korkuyorum.

maalesef ciddiyim, etrafımda söyleyebileceğim kimse de yok. kendime artık yapmayacağım diye söz veriyorum ama ertesi gün yine yapıyorum, psikolojik yardım almayı düşünüyorum.

maalesef ciddiyim, etrafımda söyleyebileceğim kimse de yok. kendime artık yapmayacağım diye söz veriyorum ama ertesi gün yine yapıyorum, psikolojik yardım almayı düşünüyorum.
Her gün yapmak bence çok da büyük bir sıkıntı değil. Ama yine de cinsellikten alınan hazı aşağı çekebiliyor ve mutsuz birliktelikler yaratabilir. Ve cinsel hayatta mutluluk olmayınca zaten evlilik azalarak bitmeye başlıyor.
O yüzden söyledim. Bir psikiyatr bence de faydalı olabilir. Ama sorunluymuşsun gibi düşünme sakın, işler daha kötüye gitmeden önlem almak diyelim daha çok

Travmatik mastürbasyon sendromu diye bir şey var, o sorunu yaşıyor olabilirsin. Mastürbasyon yaparken seks anındaki aksiyonlara benzer şartlar olmuyorsa bu durum oluşabiliyor. Mesela erkekler de elle yapmak yerine sürterek yaptığında bu sorunu yaşıyormuş, çünkü seks anındaki aksiyona benzeyen elle git-gel yapmaları

Ve dediğin gibi tek bir yönteme şartlanmış oluyorsun psikolojik olarak, o yüzden diğer yöntemleri denemeye çalış. Bir süre keyif alamazan da alışabilirsin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…