• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Neden yazmadi?

Kizlar hoslandigim kişiye yazdım ama cevap yazmadı neden sizcee?
Ama canım, size demiştik olmaz şimdi diye. Şu an kendi üstünüzde çalışmalısınız. Ne zaman yazdınız? Ne kadar zaman geçti ki? Sizin yıpranmış enerjinizi ne yazık ki hissediyordur. Boş verin şimdi onu da kendinize odaklanın.

Ama canım, size demiştik olmaz şimdi diye. Şu an kendi üstünüzde çalışmalısınız. Ne zaman yazdınız? Ne kadar zaman geçti ki? Sizin yıpranmış enerjinizi ne yazık ki hissediyordur. Boş verin şimdi onu da kendinize odaklanın.
Canim ben nasıl düzelebilirim ki. Psikolojik sorunlar yaşanmışlıklar yıprattı beni

Canim ben nasıl düzelebilirim ki. Psikolojik sorunlar yaşanmışlıklar yıprattı beni
Terapiste gitme imkanınız var mı? Bence deneyin. Bugün sadece sizi umursamayan bir çocuk için üzgünsünüz, fakat yarın öbür gün bu yıpranmış enerjiyi fark edip size bulaşacak insanlar da olabilir. Kendiniz de bu kadar bilinçliyken psikolojik destek almanız hayrınıza olur.

Terapiste gitme imkanınız var mı? Bence deneyin. Bugün sadece sizi umursamayan bir çocuk için üzgünsünüz, fakat yarın öbür gün bu yıpranmış enerjiyi fark edip size bulaşacak insanlar da olabilir. Kendiniz de bu kadar bilinçliyken psikolojik destek almanız hayrınıza olur.
Peki teşekkür ederim gitmeyi düşünüyorum.

Seda abladan taktik gelsin. Kaçıncıyı devirdi.

Bi erkek de aradığın kriterler ne?? Bu kadar arayıp nası birini bulamıyorsun anlamıyorum.

selam ne ya
daha yaratici seyler bul. soru sor mesela ya da storisine yanit ver. slm mesajina düşse zaten agir abazadir sen kac

Kizlar hoslandigim kişiye yazdım ama cevap yazmadı neden sizcee? Neden kimseyle olmuyor anlamıyorum.
Boşver gitsin bazı şeyler zorla olmuyor. Akışına bırak,çevreni değiştir, kurslara falan git mesela. Size cevap yazmadıysa sanırım ilgisini çekmemiştir. Bana sadece selam yazan bir erkeğe ben de cevap vermem şahsen. Erkeğin iletişimi başlatıp ilerletmeye çalışma hevesini görmek isterim. Hakkında hayırlısı olsun. Üzme kendini. 🙏🦋

Back