Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Sizce neden ?Kizlar hoslandigim kişiye yazdım ama cevap yazmadı neden sizcee?
Ama canım, size demiştik olmaz şimdi diye. Şu an kendi üstünüzde çalışmalısınız. Ne zaman yazdınız? Ne kadar zaman geçti ki? Sizin yıpranmış enerjinizi ne yazık ki hissediyordur. Boş verin şimdi onu da kendinize odaklanın.Kizlar hoslandigim kişiye yazdım ama cevap yazmadı neden sizcee?
Canim ben nasıl düzelebilirim ki. Psikolojik sorunlar yaşanmışlıklar yıprattı beniAma canım, size demiştik olmaz şimdi diye. Şu an kendi üstünüzde çalışmalısınız. Ne zaman yazdınız? Ne kadar zaman geçti ki? Sizin yıpranmış enerjinizi ne yazık ki hissediyordur. Boş verin şimdi onu da kendinize odaklanın.
Terapiste gitme imkanınız var mı? Bence deneyin. Bugün sadece sizi umursamayan bir çocuk için üzgünsünüz, fakat yarın öbür gün bu yıpranmış enerjiyi fark edip size bulaşacak insanlar da olabilir. Kendiniz de bu kadar bilinçliyken psikolojik destek almanız hayrınıza olur.Canim ben nasıl düzelebilirim ki. Psikolojik sorunlar yaşanmışlıklar yıprattı beni
Peki teşekkür ederim gitmeyi düşünüyorum.Terapiste gitme imkanınız var mı? Bence deneyin. Bugün sadece sizi umursamayan bir çocuk için üzgünsünüz, fakat yarın öbür gün bu yıpranmış enerjiyi fark edip size bulaşacak insanlar da olabilir. Kendiniz de bu kadar bilinçliyken psikolojik destek almanız hayrınıza olur.
Rica ederimmPeki teşekkür ederim gitmeyi düşünüyorum.
Selam yazdımNe yazdin kız?
Ne yazdın ?Kizlar hoslandigim kişiye yazdım ama cevap yazmadı neden sizcee? Neden kimseyle olmuyor anlamıyorum.
Ha selam yazmışsınNe yazdın ?
Boşver gitsin bazı şeyler zorla olmuyor. Akışına bırak,çevreni değiştir, kurslara falan git mesela. Size cevap yazmadıysa sanırım ilgisini çekmemiştir. Bana sadece selam yazan bir erkeğe ben de cevap vermem şahsen. Erkeğin iletişimi başlatıp ilerletmeye çalışma hevesini görmek isterim. Hakkında hayırlısı olsun. Üzme kendini.Kizlar hoslandigim kişiye yazdım ama cevap yazmadı neden sizcee? Neden kimseyle olmuyor anlamıyorum.