• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Neden tüylerim dökülüyor

Kusolurgidersin

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
18 Haziran 2016
45
45
88
Arkadaşlar meraba. Bu sabah bacaklarımdaki tüylerin aşırı şekilde döküldüğünü farkettim. İki bacağımda da sadece belirli kısımlarda var ve uzunlar. Normalde çok ince oldukları için göze batmadıklarını düşündüğümden ve tesettürlü ve bekar olduğumdan hiç almadım bacaklarımı. Ama şimdi böyle neden döküldü anlamadım. Aranızda benimle aynı durumda olan var mı?

Durduk yere hele ki genç yaşta tüy dökülmesi normal diil. Pazartesi ilk işiniz cilt doktoruna gidin. Allah korusun farklı bir şey çıkabilir ! Vücudunuzla ilgili her değişikliği ciddiye alın.

Arkadaşlar meraba. Bu sabah bacaklarımdaki tüylerin aşırı şekilde döküldüğünü farkettim. İki bacağımda da sadece belirli kısımlarda var ve uzunlar. Normalde çok ince oldukları için göze batmadıklarını düşündüğümden ve tesettürlü ve bekar olduğumdan hiç almadım bacaklarımı. Ama şimdi böyle neden döküldü anlamadım. Aranızda benimle aynı durumda olan var mı?
Benim de sürekli çorap giydiğim yerler yani bileğimden bacağımın yarısına kadar olan kısımdakiler döküldü. Sanırım sürekli çorap giymekten. Ama sen yine de ihmal etme mutlaka doktora git canım

Bence de doktora görünün.
Benim zayıf bir bünyem olduğu için ramazanlarda hem saçlarım hem vücudumdaki bazı tüyler dökülür, inşallah sizinki de bundan kötüsü değildir..

Bence de doktora görünün.
Benim zayıf bir bünyem olduğu için ramazanlarda hem saçlarım hem vücudumdaki bazı tüyler dökülür, inşallah sizinki de bundan kötüsü değildir..
Evet aslında bu hiç aklıma gelmemişti. Benim de tenim hassas fazlaca. Cevabınız az da olsa içimi rahatlattı ama doktora görüneceğim teşekkürler :)

Karacigerle ilgili bir probleminiz mi vardi acaba... Doktora gidip sorun bence sebebi ne olabilir.

Back