Neden Takip Eder Ki ?

Of cidden çok baydı artık bu saçma sapan konuların. Psikolojik destek alman gerektiğini düşünüyorum artık bize sarıp duruyorsun. Utanmasan ''eski sevgilim nefes alıyor neden'' diye konu açacaksın.

Hicbisey anlamadım . Kim kimi takip etmiş , kim görücü gelmiş , seven kim, nişanlısına inat evlenen ne demek
Beynim yandı çok ciddiyim

Hicbisey anlamadım . Kim kimi takip etmiş , kim görücü gelmiş , seven kim, nişanlısına inat evlenen ne demek
Beynim yandı çok ciddiyim

Nuranka'nın kel, kısa boylu ve g.tlü göbekli bir eski sevgilisi varmış evlenmeden önce. Neyse bunlar ayrılmış, adam kapalı, renkli gözlü ama Nuranka'dan güzel olmayan bir kızla evlenmiş. Ama adamın annesi Nuranka'yı yakın takibe almış, konu sahibi yüzlerce kez hesap değiştirdiği halde kadın hala onu Instagram'dan takip ediyormuş. Bu neyin ısrarıymış yani, Nuranka da anlamamış bize soruyor.

Şaka yapıyorsunuz
O takip ediyosa sen çıkart madem. Yani bunun için konu mu açtın ciddi ciddi E elifnurbeyza

Aşık değildiysen niye olanları duyunca hasta oldun ki hani sinirlenir insan tabi ama hasta olcak kadar seni üzen neydi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…