- 13 Ağustos 2022
- 8.696
- 4.441
- 103
- 31
- Konu Sahibi elifnurbeyza
-
Hiçbir ortak arkadaşımız yok ben defalarca adımı değiştirdim Instagram'da nasıl buluyor ediyor.Kadıncağız takip ettiğini bile unutmuştur.
Hiçbir ortak arkadaşımız yok ben defalarca adımı değiştirdim Instagram'da nasıl buluyor ediyor.
Sen olsan oğlunun eski sevgilisini yeğenine alır mısın ?Belki yegeni vs vardir seni ona isteyecektir. Senin goruculer kapida cicek cikolata bekliyor zaar.
Şöyle birsey var.Basini ortenlerin talibi çok oluyor.Kizi gördüm renkli gözlü.Ama ben daha güzelim o ayrıKapalılık ve beğenilmenin alakasını arıyorum şuan.
Kadın bir kere takip etmiş hesabı kalmış öyle diye anladım. Silip yeni hesap açtıkça takip mi etti hemen ?Hiçbir ortak arkadaşımız yok ben defalarca adımı değiştirdim Instagram'da nasıl buluyor ediyor.
Çok garipsin Nur.Şöyle birsey var.Basini ortenlerin talibi çok oluyor.Kizi gördüm renkli gözlü.Ama ben daha güzelim o ayrıex kel ve kısa boylu ama benim kilomla dalga geçerdi buluştuk bu göbek ne dedim benim kilo problemim var yoksa güzelim.Eside onun gibi kısa hatta baya kısa bir kız.
4 sene geçti hep profilim gizlidir.Soyle düşündüm evlendigimi gördüler duymuş da olabilirler.Annemin arkadaşıyla komsularmis balkonları karsilikliymis.Merak edip muhakkak bakmıştır eşimle fotoğraflarımız vardı.Kadın bir kere takip etmiş hesabı kalmış öyle diye anladım. Silip yeni hesap açtıkça takip mi etti hemen ?
Ya da
Aynı hesap sadece isim değişikliği yapınca başka hesap olmuyor bir kere takip eden istersen 100 isim değiş yine takipte kalır.
Nurankaa bu işlerin açıklık kapalılık güzellik çirkinlik zenginlik fakirlik ile alakasının olmadığını anladığında senden daha farklı konular dinleyeceğizŞöyle birsey var.Basini ortenlerin talibi çok oluyor.Kizi gördüm renkli gözlü.Ama ben daha güzelim o ayrıex kel ve kısa boylu ama benim kilomla dalga geçerdi buluştuk bu göbek ne dedim benim kilo problemim var yoksa güzelim.Eside onun gibi kısa hatta baya kısa bir kız.
O beni asagiladigi için birlikteyken de derdim ki.Sen kendine bak derdim.Çok garipsin Nur.
Şimdi aşağıladığın insanla bir zamanlar birlikteydin..
Ne gibi farklilikNurankaa bu işlerin açıklık kapalılık güzellik çirkinlik zenginlik fakirlik ile alakasının olmadığını anladığında senden daha farklı konular dinleyeceğiz
Bu kadın dört sene önce seninle takipleştimi ? Takipten çıkarıp çıkmadıkça hesabını görür yahu bu kadar mı teknolojiden uzaksın??4 sene geçti hep profilim gizlidir.Soyle düşündüm evlendigimi gördüler duymuş da olabilirler.Annemin arkadaşıyla komsularmis balkonları karsilikliymis.Merak edip muhakkak bakmıştır eşimle fotoğraflarımız vardı.
Aynen aynenn.O beni asagiladigi için birlikteyken de derdim ki.Sen kendine bak derdim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?