Anket Neden Şişmanız?

Neden Şişmanız?

• Ankete Katılan
    97
eeee ard arda 3 çocuk yapınca bu genç yasımda haliyle aldım biraz fazlalıklar var yanı.ve maalesef istahım çok açık veremiyom ya(

Bir -iki yıldır formumu kaybettim ama kendimi beğeniyorum yine de :smiley-cool: Sağlığımı tehdit etmediği sürece kilomdan memnunum :smiley-cool:Hareketsizlikten kilo aldım sanırım:)

Bende şişman değilim.
Baktım ipin ucunu acıcık kaçırmışım hemen toparlayıveriyorum.
İrademe hayranım arkadaşlar.

Birden fazla seçenek işaretlenmiyor ama :)

hem şişmanım hem açgözlüyüm
skıntımı atmak için yemen yıyorum
şişmanım karnım guruldayınca yiyorum
yemek yemekten büyük bir zevk alıyorum şık'ta benden :)

şişman değilim ama son bir senede guatr ilaçlarından baya kilo aldım. kolay da kilo alıyorum zati.. ne vardı ben de yiyip yiyip kilo almayanlardan olsaydım tatlicadiarzu

aslında kendimi şişman bulmuyorum ama tedbir almazsam olucağımı düşünüyorum son 7ayda 7 kilo aldım hareketsizlikten ve evlilik yaradı sanırım jeyyar
tek isteğim bu 7kiloyu vermek başladım bakalım spora

Şişman değilim ama fazlalıklarım var.
Hamilelikten kaldılar sağ olsunlar sonrada hareketsiz olduğumdan ve tatlıyı sevdiğimden veremedim aldım hatta
ama şimdi veriyorum çok şükür.

şişmanım daha da şişmandım.....ama gayret edıp ac yasamaya alısınca gıdıyor bırer ıkıser kılolar ......hem sısmanım hem açgözlüyümü oyladım:roflol: ama gercekte oyle degıl ne dogumdan aldım ne fazla yemekten kullandıgım hormon ılacları yaptı kıloyu:çok üzgünüm:

ee şimdi bu yüz kişi içinde bakalım kim niye şişman...Kötü Kazen

ben sisko degilim :mymeka:
sadece azicik göbüsüm cikti
biliyorsun ekmeksizde diyet yapamiyorum ondan gitmiyor naniknanik
hadi gel bi sisko de bakim bana simdi Çok üzgünüm çoook

ne zayifim ne siskoyum sadece ayva göbecigim, yan simitlerim birazcik ta selulitlerim var naniknanik ama sisko degilim!!!!! (kimi kandiriyorsam fisfisfis .....)

ne acim ne tokum sadece bazen kedinimi kaybediyom yani azicik acgözlüyüm :dance:

kesin suc bende degil ama, secin begenin: ya isimden dolayi hareketsizlik, ya yogunluktan spor yapamayisim, ya dogum kontrol hapi vs.vs. .... ama kesin benim sucum degil laelaelaelaelae (bahane mi yok....)

Sıkıntımı yiyerek atıyorum...Bi de ..bi de..ben böyle de mutluyum ya..şakkıdı:dance:

Sismanmiyim?sanirim.1.60 boy ve 63 kiloyum,son alti ayda aldim butun kilolarimi,yani 10 kilo kadar,cok acikmadikca yemek yemem,aksama kadar hicbirsey yemem hatta,aksam saat beste yemek ve sonrasi hic yok,neden kilo aliyorum,hormonlarimin oyunu sanirim,kullandigim ilaclarida ekleyince sasirmamak lazim,ayrica hic ekmek yemedigimide belirtmek isterim(diyet icin degil canim ekmek istemiyor)

bacım sen ateşe kürüklemi gidiyon,:1hug:

biraz şişmanın kendımı tutamıyorum canım sıkıldıkca yemek yıyorumm tatlıyı cok severdım gercı sımdı hamılelıkten fazla yıyemıyorum ama bı ara abartmısdım

1-beyaz ekmek yemeyin.
2-lokmaları ufak yutun çokça çiğneyin.
3-günde 5, 6 bardak su tüketin.
4-yağda kızartmalardan kaçının.
5-kahvaltılarda tereyağı gibi kalorili gıdalardan uzak durun,domates,havuç ve salatalık bol bol tüketin
6-lifli gidalara ağırlık verin.çünkü lifli besinler midenin faaliyetini kolaylaştıran ve böylece istenmeyen bazı maddelerin elenmesini mümkün kılangıdalardır.doygunluk verir ve iştah kapatır.
7-beyaz şekeri katiyyetle kullanmayın onun yerine tatlandırıcı veya şekersiz için.
8-tatlı.pasta .kek ve bisküvi gibi unlu gıdalardan kesinlikle uzak durun.
9-yorgun ve sinirliyken yemeye oturmayın.
10-akşam yemeyinizi az,hafif ve erken yiyin,veya bir kase yogurt veya meyve ile geçiştirin,
11-bol meyve tüketin ama şeker oranı nisdeten yüksek olan üzüm,armut ve içcir gibi meyveleri az tüketin.
12-gazoz ve koladan uzak durun.
13-süt,peynir ve yoğurdun yağsız olanını tercih edin.
14-en önemlisi egzersiz.eğer vaktiniz yoksa yapamıyorsanız.elden geldiyince yürüyün ve asansörü nefsinize yasaklayın.

Olmam Gerekenden şişmanim Ama Ne çok Yerim ,ne Tatli Severim. 2 Kizim Var. Ilk Doğumumdan Sonradan Beri ,yani 12 Senedir Hayatim Spor Oldu. Gerek Spor Salonlarinda Gerekse Evde Sporumu Ve Yürüyüşümü Hiç Aksatmadim. Mantikli Gelen Iksirlerin Hepsini De Denedim. Ben şişmanim çünkü Anne Tarafimdan Bana Kalan Kötü Bir Genetik Miras. Yani Benim Suçum Değil Bu.

zayıfım ama göbeğim çıktı son günlerde:))
biraz daha zayıflamam lazım 2-3 kilo versem tam olacak

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…