- 9 Mayıs 2023
- 33
- 38
- 27
-
- Konu Sahibi kaybedenlerkulubu1997
Evli olduğunu düşünüp kafayı yedim ben de ancak sanmıyorum 25 yaşındaydı. Flört evresini de geçmiştik üstelik sevgilimdi..İlişkisi olabilir ya da sevmiyor olabilir hiçbir fikrim yok sadece kendi problemimi bulmaya çalışıyorum neden hep yanlış insanları hayatıma alıyorum diye1. Si cinsellik olmadığı için ayrılmış.
Biraz da sıkıcı bulmuş sizi
2. Dürüst geldi
En azından benim bir hayatım yok yoluna bak demiş
3. Evli gibi geldi bana
Ya da ilişkisi vardı.
Yoks niye insan flört ettiği kişi ile görüşmek istemesin koskoca 4 ayda
ZorlamayınEvli olduğunu düşünüp kafayı yedim ben de ancak sanmıyorum 25 yaşındaydı. Flört evresini de geçmiştik üstelik sevgilimdi..İlişkisi olabilir ya da sevmiyor olabilir hiçbir fikrim yok sadece kendi problemimi bulmaya çalışıyorum neden hep yanlış insanları hayatıma alıyorum diye
Teşekkür ederim yorumunuz için başta her ne kadar standartlarımı korumaya çalışsam da sanırım fazla hassasım hoşlanıp sevmeye başladıktan sonra tavizler vermeye başlıyorum verdikçe de itiyorum karşı tarafısiz çok saf temiz bir insansınız.bu konularda tecrübesiz olduğunuz için yanlış insanlara şans veriyorsunuz. flörtte bir standartınız olmalı o kişiden kişiye esnememeli. bir ayda bir görüşen adama şans vermek bence yanlış. sizi tatmin edemez. adam nerede 29 gün yok. işsiz adamla sevgili olmak da yanlış. önce ekmek sonra aşk. maalesef her şey para nasıl sevgilisiyle bir yerlere gidecek. hep siz mi ödeyeceksiniz olmaz. önce iş bulsun sonra sevgili yapsın bu işler sırayla.
bipolar kutuplu insandır. bazen iyi bazen kötü sizde de denge bırakmaz. bu insanlardan öğrendiğiniz güzel şeyler de var. ne istemediğiniz. çevrenizde seçici olan kadınlara bakın. yalnız kalmaktan korkmazlar. doğru kişi değilse siler atarlar. uzun süre beklerler. bu işin sırrı sabır. yılmadan bekleyin ve standartlarınızdan taviz vermeyin.
Bırakınca da gidip aynı tipleri buluyorum değişen bir şey olmuyo bilinçaltımda bir problem var galibaBence sorun neden hep "aynı tipleri" buluyor olmanda. Biraz zamana bırak kendini..
Bırakınca da gidip aynı tipleri buluyorum değişen bir şey olmuyo bilinçaltımda bir problem var galiba