• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

neden olurrrr????

neffset

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
25 Ekim 2013
192
60
53
Arkadaslar bugun birazda zayiflamak icin gunde 2 lt su icmeye basladim normalde az su icen biriyim... fakaat bugn daha yarisini icmeden yani 1 lt sini bu arada 20 dkda bir wcye cikiyorum ..tuvalette idrarimi yaptktan sonra sol bobregimde ve kasigimda inanilmaz bir sanci oldu nefes alirken bisey batmaya basladi ve iki buklum kaldim sonra gecti aksama dogruda sag tarafta oldu okadar siddetli degildi ama ayni agri... sizce neden olabilir?

Arkadaslar bugun birazda zayiflamak icin gunde 2 lt su icmeye basladim normalde az su icen biriyim... fakaat bugn daha yarisini icmeden yani 1 lt sini bu arada 20 dkda bir wcye cikiyorum ..tuvalette idrarimi yaptktan sonra sol bobregimde ve kasigimda inanilmaz bir sanci oldu nefes alirken bisey batmaya basladi ve iki buklum kaldim sonra gecti aksama dogruda sag tarafta oldu okadar siddetli degildi ama ayni agri... sizce neden olabilir?

baskı olmştr aşırı su dan yavaş yavaş çoğalt içebildiğin kadar 2 litre şart deil .zayıflayım derken organdan olma cnm.böbreğe baskı uygulamş gibi oldun çünkü..ağır gelmiş olabilir..taş kum vs yok inş..oda sancı yapar aşırı ..

taş yada kum varsa su içtiğin zaman yerinden oynamış olabilir büyük ihtimal oda değilse böbreğinde yetersizlik olabilir aşırı yorulmuştur fazla içtiğin için. umarım hiçbiri değildir ama bunlar erken belirti doktora gitmeni tavsiye ederim

aşırı su böbreği yorar.atıyorum iki bardak suyu arka arkaya değilde aralıklara için .2,5 litre suyu 24 saat dilimine yayın...

Back