- 11 Ocak 2016
- 1.667
- 1.747
- 83
- 37
- Konu Sahibi birumutturyasamak
Her ay saati bile Şaşmazdi. Bu ay regl olamıyorum delirecegim. Bu ay anne annem i kaybettim. Derin bi üzüntü yaşıyorum hala. Bu etkiler mi ?
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Çok korkuyorum umarım degilimdirHamile olma ihtimaliniz olabilir mi?
Özel degilse neden istemediginizi sorabilir miyim? Adetiniz geciktiyse mutlaka cıkar kan testindeÇok korkuyorum umarım degilimdir
8 de hastaneye kan testi vermeye gideceğim. Çıkar değil mi varsa
Henüz hazır değiliz. Hala evliligimle ilgili endiselerim var. Önce onlar düzelsin istiyorum.Özel degilse neden istemediginizi sorabilir miyim? Adetiniz geciktiyse mutlaka cıkar kan testinde
Ozaman buyuk ihtimalle strestendir.. ama eger hamileyseniz vardır bi hayr deyip kendinizi üzmeyin.. belki o yeni can herşeyi yoluna koyar :)Henüz hazır değiliz. Hala evliligimle ilgili endiselerim var. Önce onlar düzelsin istiyorum.
Amin . Çok sağolun. Ama çok vakitsiz bir zaman inanin. Belki 5 6 ay sonra olsa çok isterimOzaman buyuk ihtimalle strestendir.. ama eger hamileyseniz vardır bi hayr deyip kendinizi üzmeyin.. belki o yeni can herşeyi yoluna koyar :)
Bu dünya böyle..biri gider biri gelir. Her canli ölümü tadacaktır. Başiniz sagolsun Allah taksiratini affetsin
Bu mübarek günde Allah gònlüne göre versin.. belliki canınızı yakacak bir derdiniz var ki,istemiyorsunuz.. Allah sıkıntılarinizi gidersin insallahAmin . Çok sağolun. Ama çok vakitsiz bir zaman inanin. Belki 5 6 ay sonra olsa çok isterim
Amin. Çok sağolun. ..Bu mübarek günde Allah gònlüne göre versin.. belliki canınızı yakacak bir derdiniz var ki,istemiyorsunuz.. Allah sıkıntılarinizi gidersin insallah
Canım gözün aydın:) bence sevinmen gerek.. senelerce isteyipte olmayanlar var, rabbim aratmadan vermiş sana ne güzel :) bebek rızkıyla bereketiyle gelir insallah, ne sıkıntın varsa düzelmesine vesile olacak belkideSonucum çıktı 2496 hamilesin iz diyor .
Gerçek mi ya bu olamaz
Ha 5 ay sonra ha şimdi ne farkeder.Sonucum çıktı 2496 hamilesin iz diyor .
Gerçek mi ya bu olamaz
Aynen öyle oldu inan. ..aa ne guzel...
şok yasadin tahmin ediyorum. ama herseyde hayir vardir..
Allah anneanneni almis yerine sana yeni bi can vermis öyledusun