Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Eski birlikte oldugunuz insanların hayatından haberdar olmayı kendinizi kıyaslamayı bırakıp özünüze dönüp bakmazsanız biz bilemeyizEski iki sevdigiminde uzun iliskisi var benimse hic olmadi istiyorum ama olmuyor neden olmuyor sizce?
Ahah engellenmistim canimRainyy, yokluğun iki satırlık birbirinin aynısı konularının eksikliği çok hissediliyor burada, nerelerdeydin![]()
Nasıl bilelim sadece bu mesajdan?Eski iki sevdigiminde uzun iliskisi var benimse hic olmadi istiyorum ama olmuyor neden olmuyor sizce?
Neden engellendiniz anladınız mı peki?Ahah engellenmistim canim
Eski iki sevdigiminde uzun iliskisi var benimse hic olmadi istiyorum ama olmuyor neden olmuyor sizce?
biz buna karma diyoruz... elbet karşınıza sizin de istediğiniz gibi, size uyum sağlayan biri çıkacaktır.Eski iki sevdigiminde uzun iliskisi var benimse hic olmadi istiyorum ama olmuyor neden olmuyor sizce?
Eski iki sevdigiminde uzun iliskisi var benimse hic olmadi istiyorum ama olmuyor neden olmuyor sizce?
Gorusmeyeli cok olduooo kimler gelmiş![]()
Nasilsin canimm :)Zamanı değil demek ki