Cocuk icin karar verince sanki o ay olacakmis gibi geliyodu bana ta ki yasayana kadar.benim ikinci ayim kizlar daha cok yeni beklide ama inanin zaman gecmiyor beklemek ne zormus adetime 10 gun var inşallah bu ay hamileyimdir
Cocuk icin karar verince sanki o ay olacakmis gibi geliyodu bana ta ki yasayana kadar.benim ikinci ayim kizlar daha cok yeni beklide ama inanin zaman gecmiyor beklemek ne zormus adetime 10 gun var inşallah bu ay hamileyimdir
Kizlar bizde bir bucuk yildir bebek istiyoruz. Her seyi dnedik fakat malesef.. rabbim ol dedikten olacak. Yumurtlama gunu falan hep bosmus. Tabi yine de dikkat etmk gerekir. Cok uzgunum bu aralar. Surekli buralari okuyorum. Cevremde herkes hamile ve bn hic bir zaman anne olamayacgimi dsunuyorum. Bunda iki gun once adet olmamin etkisi var tabi... :) esimle doktora da gittik. Hic birr problem yok. Ama olmuyor.
Umudunu yitirme sorun yoksa bebeğiniz inşallah olacaktır. ben de ikinci çocuk için iki yıl bekledim ilk çocuğum istediğim zaman hemen olmuştu, hiçbir sorunumuz da yoktu. yumurta takipleri, aşılama yapıldı olmadı. doktorum çok stres yaptığımı büyük ihtimalle ondan hamile kalamadığımı söyledi. ben de kafaya takmamaya başladım, spor yaptım, oğlumla daha çok vakit geçirdim. unuttuğum bir anda bebeğim geldi.
bebek konusunu kafana çok takıp stres yapma. inşallah bebeğiniz gelir
Kizlar bizde bir bucuk yildir bebek istiyoruz. Her seyi dnedik fakat malesef.. rabbim ol dedikten olacak. Yumurtlama gunu falan hep bosmus. Tabi yine de dikkat etmk gerekir. Cok uzgunum bu aralar. Surekli buralari okuyorum. Cevremde herkes hamile ve bn hic bir zaman anne olamayacgimi dsunuyorum. Bunda iki gun once adet olmamin etkisi var tabi... :) esimle doktora da gittik. Hic birr problem yok. Ama olmuyor.
Bebegimm uzulme bizim daha yeni ama seni iyi anliyrum bende olamycagm diye uzulyrum kafana takmamya calis insallah olur bir bucuk sene olmus tup bebek filan denedinzmi hic