• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Neden olabilir?

slnkcker

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
6 Mayıs 2023
101
9
3
28
İnstagramdan konuştuğum biri var uzun süredir bende ekli fakat 2-3 aydır gerçek anlamda konuşuyoruz. Bana karşı ilgisi olduğunu, benimle ilgilendiğini söylüyor. Ben ilgili olduğunu hissediyorum çünkü beni araştırmış hakkımda çoğu şeyi biliyor, ilgisi olmasa araştırmaz diye de düşündüm. Birkaç kere de numaramı istedi fakat ben hemen vermek istemediğim için vermedim. Bana karşı ilgili olduğunu söylüyor fakat instagramdan sürekli birilerine takip atıyor hepsi de kız ben ilgin olduğunu söyleyip sürekli birilerini takip ediyorsun diye laf söyledim o hiçbirine karşı ilgisi olmadığını , haklısın etmemeliyim vs. gibi şeyler söyledi. Ama baktım ki yine birilerini takip etmiş tabiki de. Sonra ben bunu takipten çıkardım bu normalde kim takipten çıkarırsa hemen o da çıkıyordu fakat ben çıkardıktan sonra bekledim bir süre yine birilerini çıkardığını gördüm ama beni yine çıkarmadı sonra ben çıkarttım takipçilerimden bunu . Bunun hesabı gizliydi ben çıkardıktan sonra herkese açık yaptı, kapattı, tekrar açtı vs. Fakat enteresan olan şey tüm bu ilgim var sana karşı diyen, bu kadar her şeyimi araştırıp bilen kişi bana asla mesaj atmadı, neden çıkardın , noldu vs. gibi hiçbir şey yazmadı . Neden olabilirr?

İnstagramdan konuştuğum biri var uzun süredir bende ekli fakat 2-3 aydır gerçek anlamda konuşuyoruz. Bana karşı ilgisi olduğunu, benimle ilgilendiğini söylüyor. Ben ilgili olduğunu hissediyorum çünkü beni araştırmış hakkımda çoğu şeyi biliyor, ilgisi olmasa araştırmaz diye de düşündüm. Birkaç kere de numaramı istedi fakat ben hemen vermek istemediğim için vermedim. Bana karşı ilgili olduğunu söylüyor fakat instagramdan sürekli birilerine takip atıyor hepsi de kız ben ilgin olduğunu söyleyip sürekli birilerini takip ediyorsun diye laf söyledim o hiçbirine karşı ilgisi olmadığını , haklısın etmemeliyim vs. gibi şeyler söyledi. Ama baktım ki yine birilerini takip etmiş tabiki de. Sonra ben bunu takipten çıkardım bu normalde kim takipten çıkarırsa hemen o da çıkıyordu fakat ben çıkardıktan sonra bekledim bir süre yine birilerini çıkardığını gördüm ama beni yine çıkarmadı sonra ben çıkarttım takipçilerimden bunu . Bunun hesabı gizliydi ben çıkardıktan sonra herkese açık yaptı, kapattı, tekrar açtı vs. Fakat enteresan olan şey tüm bu ilgim var sana karşı diyen, bu kadar her şeyimi araştırıp bilen kişi bana asla mesaj atmadı, neden çıkardın , noldu vs. gibi hiçbir şey yazmadı . Neden olabilirr?
Çünkü herkese aynı şeyi yapıyor olabilir. Bu tip insanları hayatınıza alırken romantiklikten ziyade gerçekçi yaklaşmanızı öneririm. Balık baştan kokar. Uzaklaşırsanız sizin için en hayırlısı gibi görünüyor.

Canım benim ya biz kadınlar neden böyle safça düşünüyoruz emin ol umrunda falan değilsin.2 yıllık sevgilim hiçbir şey demeden kendi kendine benden ayrılmıştı kaldı ki sosyal medyadan tanıştığın insana inanıp güvenmen hata hiç arkana bile bakma

Eee normal değil mi?

Adam sizden hoşlanmış,telefon numarası istemiş. Sizden olumlu bir cevap gelmeyince yeni ufuklara yelken açmış.

Kim olsa aynısını yapar ayol!

Yaş kaç ?
Sorulması gereken temel soru bu..
İkili ilişkilerdeki sosyal medyaya yüklenen aşırı anlamlar zamanla insanları zehirlemeye başlıyor.
Havadan nem kapar olduk.
Ayrıca araştırmış,hakkında cogu şeyi biliyormuş, bir telefon numarası mi seni güvende tutuyor.

Yaş kaç ?
Sorulması gereken temel soru bu..
İkili ilişkilerdeki sosyal medyaya yüklenen aşırı anlamlar zamanla insanları zehirlemeye başlıyor.
Havadan nem kapar olduk.
Ayrıca araştırmış,hakkında cogu şeyi biliyormuş, bir telefon numarası mi seni güvende tutuyor.
Polis kendisi araştırma biriminde görevli

Polis kendisi araştırma biriminde görevli
Bu görevi kötüye kullanmak olmuyor mu ?
Araştırma görevinde olması flortlestigi kadının gbt'sine bakma hakkını verir mi ?
Ben tedirgin olurdum şahsen.
Yahu suçlu mu sorusturuyorsun,sevgilimi yapmaya çalışıyorsun belli değil derler adama.
Sen bu adamın polis olduğuna fazla inanma bence.

Bu görevi kötüye kullanmak olmuyor mu ?
Araştırma görevinde olması flortlestigi kadının gbt'sine bakma hakkını verir mi ?
Ben tedirgin olurdum şahsen.
Yahu suçlu mu sorusturuyorsun,sevgilimi yapmaya çalışıyorsun belli değil derler adama.
Sen bu adamın polis olduğuna fazla inanma bence.
Evet dediğin şeyleri ben de kendisine söyledim

Sen olmazsan başkası olur mantığı ona buna yem atıyor işte.

NOT: Daha yüzünü görmediğim bir insanın beni araştırması da epey rahatsız edici sen kim yani hayırdır derler adama.

Sizinle aynı anda bi kaç kişiyle daha konuşuyordu sizin takipten çıkarmanız onun umrunda bile değil. Ayrıca sevgiliniz olmayan birinin kızları takip etmesinden rahatsız olup mu takipten çıktınız ?

İyi yapmışsınız. Herkese aynı şekilde yürüyor olabilir. Güvenmeyin erkeklere, bizim gibi değiller.

Back