Neden olabilir?

maviisever

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
23 Eylül 2018
778
203
103
Kızlar 3 aylık kızım var yaklaşık birinci ayında falan ek olarak mamaya başladık o zamandan beri günde üç dört kere kakasını yapan bebek 3-4 günde bire düştü ve şu son günlerde emerken olsun biberonla içerken olsun aşırı terliyor boncuk boncuk terleri gözüküyor saçı terden ıslanıyor sanki suyla yıkamışım gibi... üstünüde öyle çok giydirmiyorum havanın şekline göre giydiriyorum

4.5aydan önce mama önerimilmez. Bağırsakları tam gelişemdiği için sindirmekte zorlanıyor ondan terliyor. Katı mama vermemeye çalışın. Su da önerilmez o aylarda ama maöay başlamışsa suya da ihtiyaç duyar.

Şöyle benim kendi sütüm biraz yetersiz geliyor kilo alımı az diye doktor mamaya başlattı günde genelde üç defa 30-60 cc falan veriyorum 60 genelde akşam yatırırken veriyorum çünkü tam doymuyor demem gibi mamaya başladıktan sonrada yapamıyor doğru düzgün dün üç gün olmuştu gece kendi avucu kadar yapmış yapmamış yani baya azdı emerken biberonla içerken su gibi oluyor saçı alnı Bende kendini kasıyor gazı var galiba içten içe efor sarf ediyor diye düşünüyorum bilemedim zaten 1 aşısı olucak o zaman sorucam ama doktorlarda 1 haftayı geçmediği sürece bir şey yapmıyorlar anlayamadığım zaten bu çocuk benim çabalarımla 3-4 gün yapıyor masajlarla ayaklarını karnısına çekmemle vs vs baktım ki bugünde yapmıyor poposuna yağlı kulak çöpü sokucam

Dr gitsen yapacağı tek şey lavman olur. Ilık dış karına masaj ve terlediği için bol sıvı tüketmesi bebek

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…