- 9 Ekim 2009
- 18.273
- 92
- 213
çok komiksin yaa:roflol::roflol:
sanırım dominik cumhuriyetindi yaşıyorsun
fen edebiyatların ne kadar düşük puanla girdiğini 3 yaşındaki çocuk bile biliyoropuyorumnanaktan
maden öğretmen olmaya çok meraklıydınız niye eğitim yazmadınız puanınız yetmediğinden olmasın sakın
kendini üzme canım zeka doğuştan gelir
formasyonda alsanız eğitim fakültelerini yetişemiyeceksiniz:gitme:
fen ed fakültelerinin düşük puanlarla öğrenci aldığını nerden çıkardınız?
neden böyle bir genelleme yaptınız şimdi?
ben de mat bölüm mezunuyum, tr nin önde gelen ünv lerinden birini bitirdim. aldığım puan sadece lise mat öğretmenliğine yetmiyordu. bunun dışında tüm öğretmenliklere yetiyordu.
ortaöğretim mat öğretmenliğinde okuyan birsürü arkadaşım da vardı, aldığımız ham puanlar birbirine denkti. şimdi eğitim mezunları benden daha mı zeki oluyor?
sadece öss puanına göre mi zeka belirleniyor. ilginç :sinifsinif:
ünv lerin puanları yıllara göre, popülerliklerine göre devamlı değişiyor. 10 sene önce, bölümlerin puanları eczacılık, mühendislik fakültelerinin çoğundan daha yüksekti. isteyen araştırsın, kolaylıkla görür.
fen - ed ların düşük puanlarla öğr aldığını söyleyenler, aldıkları eğitimin ne kadar ağır olduğunu bilmiyorlar galiba. ünv lerdeki bölümlerin eğitimleri hakkında biraz bilgisi olan kişiler fen ed fakültelerinde ne kadar ağır bir eğitim verildiğini bilir. (özellikle bazı bölümleri)
formasyon aldıktan sonra öğretmenlik yapmalarında ben bir sakınca göremiyorum, teorik olarak fazlasıyla donanımlılar çünkü, formasyonu da aldıktan sonra ne eksikleri olacak?
eğitim mezunları da ünv lerde kalmıyor mu? hatta mühendislik bitirenler? bu da fen ed fakültelerinin çalışması gereken alan işte...
bana kalırsa da öğretmenlik öncelikle eğitim mezunlarının hakkıdır, çünkü öğretmenlik dışında fazla bir seçenekleri yok. fen ed fakültesi mezunları iş bulmada daha avantajlı. ama kalkıp fen ed mezunlarını öğretmenlik konusunda yetersiz görenlere hayret ediyorum. formasyonunu da aldıktan sonra, çok daha iyi bir şekilde öğretmenlik yapabilir.
COLOR]
çok komiksin yaa:roflol::roflol:
sanırım dominik cumhuriyetindi yaşıyorsun
fen edebiyatların ne kadar düşük puanla girdiğini 3 yaşındaki çocuk bile biliyoropuyorumnanaktan
maden öğretmen olmaya çok meraklıydınız niye eğitim yazmadınız puanınız yetmediğinden olmasın sakın
kendini üzme canım zeka doğuştan gelir
formasyonda alsanız eğitim fakültelerini yetişemiyeceksiniz:gitme:
fen ed fakültelerinin düşük puanlarla öğrenci aldığını nerden çıkardınız?
neden böyle bir genelleme yaptınız şimdi?
ben de mat bölüm mezunuyum, tr nin önde gelen ünv lerinden birini bitirdim. aldığım puan sadece lise mat öğretmenliğine yetmiyordu. bunun dışında tüm öğretmenliklere yetiyordu.
ortaöğretim mat öğretmenliğinde okuyan birsürü arkadaşım da vardı, aldığımız ham puanlar birbirine denkti. şimdi eğitim mezunları benden daha mı zeki oluyor?
sadece öss puanına göre mi zeka belirleniyor. ilginç :sinifsinif:
ünv lerin puanları yıllara göre, popülerliklerine göre devamlı değişiyor. 10 sene önce, bölümlerin puanları eczacılık, mühendislik fakültelerinin çoğundan daha yüksekti. isteyen araştırsın, kolaylıkla görür.
fen - ed ların düşük puanlarla öğr aldığını söyleyenler, aldıkları eğitimin ne kadar ağır olduğunu bilmiyorlar galiba. ünv lerdeki bölümlerin eğitimleri hakkında biraz bilgisi olan kişiler fen ed fakültelerinde ne kadar ağır bir eğitim verildiğini bilir. (özellikle bazı bölümleri)
formasyon aldıktan sonra öğretmenlik yapmalarında ben bir sakınca göremiyorum, teorik olarak fazlasıyla donanımlılar çünkü, formasyonu da aldıktan sonra ne eksikleri olacak?
eğitim mezunları da ünv lerde kalmıyor mu? hatta mühendislik bitirenler? bu da fen ed fakültelerinin çalışması gereken alan işte...
bana kalırsa da öğretmenlik öncelikle eğitim mezunlarının hakkıdır, çünkü öğretmenlik dışında fazla bir seçenekleri yok.
fen ed fakültesi mezunları iş bulmada daha avantajlı. ama kalkıp fen ed mezunlarını öğretmenlik konusunda yetersiz görenlere hayret ediyorum. formasyonunu da aldıktan sonra, çok daha iyi bir şekilde öğretmenlik yapabilir.
COLOR]
arkadaşım kusura bakma ama devlet fef mezunlarına öğretmen olma hakkı tanıdıktan sonra sana ve senin gibi zihniyete sahip insanlara laf düşmez. nedense eğitim mezunlarının hep bir kuyruk acısı vardır. öğretmenlik sadece okuduğun fakülte ve bölümle olmuyor arkadaşım. biraz da yetenek işi. kimse fef mezunlarının öğretmenlik yapamayacağını söyleyemez daha doğrusu yapamayacağına karar veremez. çok arkadaşım var fef mezunu ve öğretmen. mesleklerini çok çok severek yapıyorlar. niye eğitim yazmadık biliyor musun... kısır bir fakültede okumamak için. iyi ki fef tercih etmişim iyi ki edebiyat mezunuyum zemuszemuszemuszemus
Öqretmen oLmaq zor oLsa qerek.
özeLLiqLe LiseLerde.
öqrenciLer zapdediLcek qbi deqiL..
ßiLqisyar öqretmenLqi isdiordm ama wasqecdm.
sahne sanatLarı-oyuncuLk isdiyorm artk :1ninca:
üniversiteye gitmeden şu yazıyı da bir düzeltsek diyorum !!!lmaz:
üniversiteye gitmeden şu yazıyı da bir düzeltsek diyorum !!!lmaz:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?