- 21 Mart 2012
- 29.920
- 51.886
- 798
- Konu Sahibi new_moon83
-
dün tur bugün iş ortağıSADECE EKİP KURARAK EKİBİ BÜYÜTMEKTE İŞ BİTİYOR.BEN ÇEVREMDE FAZLA KİMSEYİ BULAMADIĞIM İÇİN BELKİ BURADAN EKİP BULABİLİRİM DİYE DENEMEK İSTEDİM.
LR'da part-time çalışmak, cazip ve güvenli bir ek gelir imkanı sağlamak isteyenler için ideal bir imkandır.
1985 yılından beri 32 ülkede ciddi deneyiminin olması,
Alman kalite standartlarına sahip mükemmel ürünleri,
Dünyanın en büyük aloe vera üreticilerinden biri olması ve Dünya tarafından kabul görmüş olması,
Ülkemizde her geçen gün yayılarak ilerlemesi,
Sadece geçen yıldan bu yana ülkemizde %400 büyüme gösterdi ve büyümeye de devam ediyor olması,
Serbest zamanlı ve bağımsız olarak çalışabilme olanağı olması,
İş Ortaklığı ile tüm ürünlerden % 40 kar elde etme imkanı olması,
Adil ve Muhteşem şeffaf prim sistemine sahip olması,
Herhangi bir üyelik ücreti yok.
Herhangi bir aidat yok.
Ürün alma zorunluluğu yok.
Ürün satma zorunluluğu yok.
Diğer firmalar gibi kota sistemi yok.
Stok alma zorunluluğu yok.
Ürünleri hayvanlar üzerinde test edilmemektedir.
Uluslararası starlar ile ortaklıkları olması,
Her Konuda ücretsiz eğitim ve toplantılar düzenleyebilme ve düzenlenen toplantılara katılabilme olanağının olması,
LR'ın aktif olduğu herhangi bir ülkede çalışabilme ve iş ortakları kazanabilme imkanı olması,
Opel Corsa, Renault Clio, Mercedes-Benz ve Porsche benzersiz otomobil konsepti
LR'da hak edilen tüm geliri ve imkanları çocuklarınıza miras bırakma hakkı olması,
Allah'tan Turkiye' de yasiyoruz da Mercedes'e Porsche' a ulasmak bu denli kolay. Allah muhafaza Isvec' te Norvec' te yasasak ne yapacaktik.SADECE EKİP KURARAK EKİBİ BÜYÜTMEKTE İŞ BİTİYOR.BEN ÇEVREMDE FAZLA KİMSEYİ BULAMADIĞIM İÇİN BELKİ BURADAN EKİP BULABİLİRİM DİYE DENEMEK İSTEDİM.
LR'da part-time çalışmak, cazip ve güvenli bir ek gelir imkanı sağlamak isteyenler için ideal bir imkandır.
1985 yılından beri 32 ülkede ciddi deneyiminin olması,
Alman kalite standartlarına sahip mükemmel ürünleri,
Dünyanın en büyük aloe vera üreticilerinden biri olması ve Dünya tarafından kabul görmüş olması,
Ülkemizde her geçen gün yayılarak ilerlemesi,
Sadece geçen yıldan bu yana ülkemizde %400 büyüme gösterdi ve büyümeye de devam ediyor olması,
Serbest zamanlı ve bağımsız olarak çalışabilme olanağı olması,
İş Ortaklığı ile tüm ürünlerden % 40 kar elde etme imkanı olması,
Adil ve Muhteşem şeffaf prim sistemine sahip olması,
Herhangi bir üyelik ücreti yok.
Herhangi bir aidat yok.
Ürün alma zorunluluğu yok.
Ürün satma zorunluluğu yok.
Diğer firmalar gibi kota sistemi yok.
Stok alma zorunluluğu yok.
Ürünleri hayvanlar üzerinde test edilmemektedir.
Uluslararası starlar ile ortaklıkları olması,
Her Konuda ücretsiz eğitim ve toplantılar düzenleyebilme ve düzenlenen toplantılara katılabilme olanağının olması,
LR'ın aktif olduğu herhangi bir ülkede çalışabilme ve iş ortakları kazanabilme imkanı olması,
Opel Corsa, Renault Clio, Mercedes-Benz ve Porsche benzersiz otomobil konsepti
LR'da hak edilen tüm geliri ve imkanları çocuklarınıza miras bırakma hakkı olması,
Al benden de o kadar geçen bizim sitede bir bayan aldı Mercedes ama yüzde 21 ini aldı kalanını ödettiler yada satış yapamazsa bir süre sonra alacaklar öyle veriyorlar yani iş için tahsis edilen bir araç gibiOldu görürsem söylerim. Bir sizi anlayamadım zaten bir de M... Holding denen şeyi. Bir ara da bir sürü ergen bebe belik gelip altlarında Porsche olduğunu iddia ederek bana kıytırık bir web sitesi satmaya çalıştılar. Ne alt grubun yapacağın insanlar Mercedes kazanabilir ne de sen. Senin üstünden geçinenler yiyor kaymağını ablacım.
K
İ
B
:)
Al benden de o kadar geçen bizim sitede bir bayan aldı Mercedes ama yüzde 21 ini aldı kalanını ödettiler yada satış yapamazsa bir süre sonra alacaklar öyle veriyorlar yani iş için tahsis edilen bir araç gibi
bende mercedes istiyomayrıca şirketin vermiş olduğu Mercedes var.
çevremde bu işten ayda 20.000 tl kazanan insanlar var gözümle görmesem inanmadığım bir iş için buraya konu açmam zaten
Krem de 100 liraVay anasını biz malız o zaman elalemin ağız kokusunu çekiyoruz desene
Vittiri vızık bi krem satiyosun 20.000 lira kazanıyon demek
benim de var 20000 değil ama 10000 ama üye yaptığı 400ü aşkın kişi var dolayısıyla bu 400ün yarısı çalışmasa yarısı çalışıp sıkı satış yapsa zaten kazanırBize referans gösterin. Yönetimle konuşun gelsin ayda 20000 ile çalışan insan bize tanıtım yapsın. Bizde diyelim cidden cazip iş.
Yani 20000 çok iddialı bir rakam. Şimdi siz böyle bir tanıdık var 20000 kazanıyor dediğinizde biz içimizden hı hı diyoruz.
kazanan bir yakinim var..kocasi ile yurt disindan geldikten sonra boyle bir ise soyundular surekli yurt disina gidiyorlar..ve araba veriyorlar..çevremde bu işten ayda 20.000 tl kazanan insanlar var gözümle görmesem inanmadığım bir iş için buraya konu açmam zaten
Canım çok şükür işim gücüm var ama insanların bu şekilde ümitlendirilmesine kızıyorumbenim de var 20000 değil ama 10000 ama üye yaptığı 400ü aşkın kişi var dolayısıyla bu 400ün yarısı çalışmasa yarısı çalışıp sıkı satış yapsa zaten kazanır
ama o 400ü yapmak kolay değil işte
o yüzden bunlar klasik örnektir 10000 kazanıyorlar 20000 kazanıyorlar hikaye işte
Bir de demiyorlar mı zaten siz evde her türlü krem diş macunu temizlik ürünü vs kullanıyorsunuz e burdan alın hem sağlıklı hem hiç iş yapamazsanız da kendi işinizi görürsünüz fena mı ucuza e haykırası geliyor insanın eeeey insanoğlu ben 30 tl ye diş macunu yada 100 tl ye mi krem alıyorum her seferinde indirimin kralını kovalayıp hallediyorum işimi diye diyemiyosun işte hıı diyip geçiştiriyorsun bir de içinde patlıyor sözcüklerVay anasını biz malız o zaman elalemin ağız kokusunu çekiyoruz desene
Vittiri vızık bi krem satiyosun 20.000 lira kazanıyon demek
çok haklısınCanım çok şükür işim gücüm var ama insanların bu şekilde ümitlendirilmesine kızıyorum
Sitede reklam yapmak ve büyük harflerle yazmak yasak
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?