NEDEN KİMSE EVDE RAHATÇA PARA KAZANMAYI İSTEMİYOR...:(

dün tur bugün iş ortağı

Allah'tan Turkiye' de yasiyoruz da Mercedes'e Porsche' a ulasmak bu denli kolay. Allah muhafaza Isvec' te Norvec' te yasasak ne yapacaktik.

Al benden de o kadar geçen bizim sitede bir bayan aldı Mercedes ama yüzde 21 ini aldı kalanını ödettiler yada satış yapamazsa bir süre sonra alacaklar öyle veriyorlar yani iş için tahsis edilen bir araç gibi

Al benden de o kadar geçen bizim sitede bir bayan aldı Mercedes ama yüzde 21 ini aldı kalanını ödettiler yada satış yapamazsa bir süre sonra alacaklar öyle veriyorlar yani iş için tahsis edilen bir araç gibi

E yani herkese Mercedes verseler bu adamlar nasıl para kazanacak ehehe. Böyle her hıyarım var diyene tuzlukla koşanları sömürüyorlar.

çevremde bu işten ayda 20.000 tl kazanan insanlar var gözümle görmesem inanmadığım bir iş için buraya konu açmam zaten

Hee canım hee diyelim. Bu işler evden oturduğum yerden çalışmak gibi değil. Satış yaa lazım ve satış işi yapabilecek potansiyelin yeteneğin çevren varsa çok çalışarak bu paraları ne satarsan sat kazanırsın zaten.

Ya o zengin yada parasına kiyabilen çevreyle oluyor canım geçen kadının biri Oriflame parfüm aldı asıl fiyatı 100 lira olan parfümü 40 liraya aldı katalogda beğenip parfüm geldi aman efendim bu parfüm niye küçük sanırsın ben ürettim valla ben. bu laflara gelemem hiç ondan girmiyorum şahsen

benim de var 20000 değil ama 10000 ama üye yaptığı 400ü aşkın kişi var dolayısıyla bu 400ün yarısı çalışmasa yarısı çalışıp sıkı satış yapsa zaten kazanır
ama o 400ü yapmak kolay değil işte
o yüzden bunlar klasik örnektir 10000 kazanıyorlar 20000 kazanıyorlar hikaye işte

Lr hiç beğenmediğim bir ürün öncelikle
Reklam için de yanlış yerdesin

Canım çok şükür işim gücüm var ama insanların bu şekilde ümitlendirilmesine kızıyorum

Vay anasını biz malız o zaman elalemin ağız kokusunu çekiyoruz desene
Vittiri vızık bi krem satiyosun 20.000 lira kazanıyon demek
Bir de demiyorlar mı zaten siz evde her türlü krem diş macunu temizlik ürünü vs kullanıyorsunuz e burdan alın hem sağlıklı hem hiç iş yapamazsanız da kendi işinizi görürsünüz fena mı ucuza e haykırası geliyor insanın eeeey insanoğlu ben 30 tl ye diş macunu yada 100 tl ye mi krem alıyorum her seferinde indirimin kralını kovalayıp hallediyorum işimi diye diyemiyosun işte hıı diyip geçiştiriyorsun bir de içinde patlıyor sözcükler

Canım çok şükür işim gücüm var ama insanların bu şekilde ümitlendirilmesine kızıyorum
çok haklısın
binlerce şükür ben de çalışıyorum ama bir dönem maddi olarak çok sıkıştım ve tıkandığım noktada bir arkadaşım sebebiyle ben de girdim
benim için utanç verici bunu söylemek inan çünkü bu yaşıma kadar deli saçması gözüyle bakardım bu işe
hepsinde klasik yalanlar!!! konu sahibinin giriş yaptığı cümelelerin birebir aynısı nasıl bir göz boyama anlatamam
sonra işin içine girip olanı görünce hayy salaklığıma doymayım dedim
öyle yan gelip yatarak evden çalışarak olmuyor bi kere
dışarı çıkacaksın tanımadığın insanları bile çevirip satışa zorlayacaksın en az 300-400 üyen olacak ki o paraları kazanasın
o yüzden haklısın sanki üye olur olmaz para kazanmaya başlayacakmışsın gibi göz boyamaları çok sinir bozucu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…