• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

NEDEN KİMSE EVDE RAHATÇA PARA KAZANMAYI İSTEMİYOR...:(

SADECE EKİP KURARAK EKİBİ BÜYÜTMEKTE İŞ BİTİYOR.BEN ÇEVREMDE FAZLA KİMSEYİ BULAMADIĞIM İÇİN BELKİ BURADAN EKİP BULABİLİRİM DİYE DENEMEK İSTEDİM.

LR'da part-time çalışmak, cazip ve güvenli bir ek gelir imkanı sağlamak isteyenler için ideal bir imkandır.

1985 yılından beri 32 ülkede ciddi deneyiminin olması,
Alman kalite standartlarına sahip mükemmel ürünleri,
Dünyanın en büyük aloe vera üreticilerinden biri olması ve Dünya tarafından kabul görmüş olması,
Ülkemizde her geçen gün yayılarak ilerlemesi,
Sadece geçen yıldan bu yana ülkemizde %400 büyüme gösterdi ve büyümeye de devam ediyor olması,
Serbest zamanlı ve bağımsız olarak çalışabilme olanağı olması,
İş Ortaklığı ile tüm ürünlerden % 40 kar elde etme imkanı olması,
Adil ve Muhteşem şeffaf prim sistemine sahip olması,
Herhangi bir üyelik ücreti yok.
Herhangi bir aidat yok.
Ürün alma zorunluluğu yok.
Ürün satma zorunluluğu yok.
Diğer firmalar gibi kota sistemi yok.
Stok alma zorunluluğu yok.
Ürünleri hayvanlar üzerinde test edilmemektedir.
Uluslararası starlar ile ortaklıkları olması,
Her Konuda ücretsiz eğitim ve toplantılar düzenleyebilme ve düzenlenen toplantılara katılabilme olanağının olması,
LR'ın aktif olduğu herhangi bir ülkede çalışabilme ve iş ortakları kazanabilme imkanı olması,
Opel Corsa, Renault Clio, Mercedes-Benz ve Porsche benzersiz otomobil konsepti
LR'da hak edilen tüm geliri ve imkanları çocuklarınıza miras bırakma hakkı olması,
Sen gel okul oku , üniversite oku,atan ama bu kadar kazanama... Ne kadar safmisiz be böyle katalog işleri de varmış... Hem kadın niye aktif çalışsın ki onun yeri evi ,yapacaksa işi evden oturup yapmalı kesinlikle haklısınız !
Mune MuneMune hesabı doğrulanmış üye. hanım ellerinizden öpen bir konu var galiba burda :mapus::)

ne kadar saçma sen bu kafayla zaten para kazanamzsın resmen üye ile büyüyecegim diyorsun saglıktan bahsetmek yok cünkü ''KİMSENİN UMRUNDA DEĞİL SAĞLIK''

kızlar alın evinize 2 tl aloe vera bitkisi heryerde var haftada bir ucunu kesip kullanıyorum oh mis hemde bitki besliyorum
Yaa nelerde kullanıyorsunuz Aloe Vera yı merak ettim de

Bir tanidigim vardi bu isi yapan
Ne ovguler ne lutuflar firma hakkinda. Fan sayfalari aciyor anlatiyor da anlatiyor.
Len hakikaten bi b.k var bu iste herhalde dedim.
Gecen baktim baska bir markaya yapiyor aynisini, lr dan vazgecmis:)))
Bir krem icin bile dusunur olduk arkadas sayenizde :))

Kapanmadan içimde kalanları yazmaya devam edeyim. Hani üye yapmak için yıllardır aramadığınız arkadaşlarınızı arıyorsunuz ya utanmıyor musunuz? Hani sonuçta yıllardır kimbilir neler yaşadı bir hal hatır sorulmadı, pat canım arkadaşımla konuya giriyorsunuz. Üç kuruş para için bu kadar eğilmeye değer mi? Bu arada bir de demiyor musunuz ben satış yapmıyorum, memnun kaldığım bir ürünü sevdiklerimle paylaşıyorum, he canım he...

Bu şirketin yaptığı en büyük hatası bu tarz reklamlara izin vermesi. Benim arkadaşım en son 1 sene önce 30000 lira kazanıyordu ve Mercedes kullanım hakkına sahip. Ama zaten satış deneyimi vardı, ağzı güzel laf yapar, bu işe şirket Türkiye’ye yeni girerken girdi ve çok çok çalışıyor. Öyle evden oturduğun yerde, yok günde 2 saat ayırsan yeter falan değil. Bildiğin satış pazarlama işi, araçlar kiralık, kullanım hakkı veriliyor. Piramitin üstü iyi kazanır, alt dallar değil.
Bunların yanında ürünleri kullanıyorum ben. Memnunum. Ucuz değil ama kaliteli markalara göre uygun fiyatlı.

Bir tanidigim vardi bu isi yapan
Ne ovguler ne lutuflar firma hakkinda. Fan sayfalari aciyor anlatiyor da anlatiyor.
Len hakikaten bi b.k var bu iste herhalde dedim.
Gecen baktim baska bir markaya yapiyor aynisini, lr dan vazgecmis:)))
Bir krem icin bile dusunur olduk arkadas sayenizde :))
Şirkette kavga çıktı çünkü. Bilmem kaç yıldız Başkan ayrılınca (ya da şirket gönderince) bir sürü kişi onunla birlikte çıktı sistemden. Eskiden çıkmış bir başkanın kurduğu sisteme girdiler.
Karışık işler bunlar:))

Ayy benim annem de merak salmıştı ,aynısının laciverti-ismi f ile başlayani
Saçma salak şeyler. Kadın dünya para harcadı,sağına soluna harcatti,yetmedi yeni ve lüks bir telefon aldı 'millete milyarlar kazanacaksınız diyorum, telefonum eski. Bu böyle olmaz' diye. Paramı verip beni de üye yaptırmak istedi kesinlikle kabul etmedim.
Resmen dolandırıcılık...
Annem hala inanıyor onlara,artık milleti üye yapmıyor ama sevdiği ve ona iyi geldiği için ürünlerini kullanıyor, bazen almaya gidiyorum ürünleri. Adam hala millete seminerler veriyor. Zengin olma ümidiyle onlarca insan güzel güzel giyinip geliyorlar, herkes birbirinden hanim-bey diye söz ediyor falan... Üzülüyorum açıkçası, yazık..işsiz güçsüz insanlar ne hevesle para veriyorlar ama ellerine ne gececek

Şirkette kavga çıktı çünkü. Bilmem kaç yıldız Başkan ayrılınca (ya da şirket gönderince) bir sürü kişi onunla birlikte çıktı sistemden. Eskiden çıkmış bir başkanın kurduğu sisteme girdiler.
Karışık işler bunlar:))
Himm bak bunu bilmiyordum.
Cunku ciddi ciddi kazaniyordu.
Surekli otellerde seminerlerde, arabayi da almisti yani gozumle gormesem ben de inanmam. Ne oldu ki diye düşünüyordum ben de.

İyi kazananlar zaten böyle reklam yapmıyor. Sosyal medya hesapları yetiyor.
İşe yeni girenler, üye bulamayanlar yazı yazılabilen her yere aynı şeyleri yazıp duruyorlar. Ürünleri beğenmeme rağmen irrite oluyorum bunları görünce.

Back