NEDEN KİMSE EVDE RAHATÇA PARA KAZANMAYI İSTEMİYOR...:(

çevremde bu işten ayda 20.000 tl kazanan insanlar var gözümle görmesem inanmadığım bir iş için buraya konu açmam zaten
Bize referans gösterin. Yönetimle konuşun gelsin ayda 20000 ile çalışan insan bize tanıtım yapsın. Bizde diyelim cidden cazip iş.
Yani 20000 çok iddialı bir rakam. Şimdi siz böyle bir tanıdık var 20000 kazanıyor dediğinizde biz içimizden hı hı diyoruz.

ayrıca şirketin vermiş olduğu Mercedes var.

Oldu görürsem söylerim. Bir sizi anlayamadım zaten bir de M... Holding denen şeyi. Bir ara da bir sürü ergen bebe belik gelip altlarında Porsche olduğunu iddia ederek bana kıytırık bir web sitesi satmaya çalıştılar. Ne alt grubun yapacağın insanlar Mercedes kazanabilir ne de sen. Senin üstünden geçinenler yiyor kaymağını ablacım.

K
İ
B
:)

ayrıca şirketin vermiş olduğu Mercedes var.

Hani nerede , sizinkini atin bir bakalım.

Instagram da bile istisnasiz her paylasimin altinda lr reklami var.

Ayda dediginiz gibi 20 binler kazandirsa yeni açılmış güzellik merkezleri gibi bu kadr reklam için kasilir mi hiç.....

Ayda 20 bini, oturduğunuz yerden kazandıracak en kolay sey youtuberlik'tir. Ona da cok fazla abone , izlenme lazım tabi.
Gerisi zor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…